«Тролейбус імені Цоя» в Луцьку: як це буде

«Тролейбус імені Цоя» в Луцьку: як це буде
«Концерт в тролейбусі», присвячений 51-річчю від дня народження російського музиканта Віктора Цоя, відбудеться 23 червня.

Стартує тролейбус, в якому гратимуть пісні легендарного митця, від зупинки на вулиці Данила Галицього, - розповіли Волинським новинам організатори заходу з молодіжного об'єднання «Квартира FM» Іванна Мартинів та Роман Домбровський.

Луцьком він курсуватиме втретє.

«Для когось це стане нагодою пригадати молоді роки та романтику часів розквіту радянського року, для молоді – можливістю послухати правдиву музику, яка надає крила», - кажуть організатори.

«Заходи Квартири FM ніхто ніколи не фінансував. Ми закладаємо власні кошти на оренду тролейбуса, його «брендінг», а за допомогою квитків, «відбиваємо» ці гроші. Якщо є гурти приїжджі – намагаємось повернути їм «дорогу». Перші 15 квитків – по 15 гривень, їх можна придбати у нас, зателефонувавши або написавши на електронку [email protected]. Кількість місць у «Тролейбусі» - обмежена», - розповіла Іванна Мартинів.

Стартує тролейбус о 15:00.

Зі слів Романа Домбровського, «концерт в тролейбусі» - збори любителів творчості групи «Кіно».

«Це навіть не стільки концерт, скільки вихід за рамки. Не щодня є можливість зібратися разом однодумцям і поспівати старі добрі пісні, та ще і в тролейбусі. Інколи це абсолютно незнайомі люди, а інколи – друзі, які не бачилися вже багато років. Таким чином всі - музиканти і пасажири Тролейбуса - зв'язані між собою, а у наш час, я еру інтернету, це - рідкість», - стверджує він.

Висловилися організатори й щодо того, що 23 червня в Луцьку буде День скорботи за розстріляними у Луцькій тюрмі.

«Знаю, нам це закидали і минулого року, роблячи винними у всіх гріхах, і у цьому подібне теж було. Я вважаю, це недоречним фанатизмом. Наш захід – для виключно своїх людей, і не є культурно-масовим, на відміну від КІА Фан Фесту, який гудів у Луцьку протягом цих днів червня минулого літа. Тим паче про Тролейбус ми домовились давно, зробили оголошення й людей запросили - некультурно буде відміняти все за тиждень до події. Та тим більше, хто б що не думав, наш тролейбус – це не свято і масові гуляння, а щорічна зустріч людей, які теж вшановують пам’ять – Віктора Цоя», - мовила Іванна Мартинів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху и что на земле внизу, и что в водах ниже земли...

Десять заповедей (Втор.5:6-21)
Відповісти
Не делай себе кумира і не морозь пургу )))
Відповісти