Погуляйко звільнив двох своїх заступників

Погуляйко звільнив двох своїх заступників
Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко звільнив двох заступників.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо з власних джерел.

Інформацію підтвердили і у пресслужбі ОДА.

Зокрема, Погуляйко звільнив свого першого заступника Леоніда Кирильчука, якого призначили на цю посаду лише 26 березня, а також Світлану Мишковець, яка перебувала на посаді заступниці ще із часів Володимира Гунчика.

«Шановні мої освітяни, колеги по соціальній роботі, медики, працівники культури, спортивна спільнота, громадськість, засоби масової інформації, друзі, колеги, знайомі! Щиро всім вдячна за підтримку, розуміння, ефективну співпрацю в період моєї роботи на посаді заступника голови заступника обласної державної адміністрації. Сьогодні, 28.04.2020 я залишаю посаду», - написала на своїй сторінці у фейсбуці Світлана Мишковець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Було двоє місцевих і тих прибрали... :( Вітаю волинян ви того варті, щоб вас так...!!!
P.S. А може то економія коштів, не Щербак "працьовиту" на всі руки знімати? :)))
Відповісти
Місцевих треба тримати в холодному тілі - суцільна корупція.
Відповісти
Ну що ж будем жити по новому приїхали заробітчани і хай фігачать Волинь на що дивиться Палиця за що такій області дешеві проституткі типу Щербак два слова не може без Еміля скласти що вона може зробити для Волині людина яка не була в жодному закладі освіти лікарні а про соц заклад і мови не має чи може вийшла на будь який захід приурочений будь якій події ну а для чого їй в неї ж фінанси .... П.С. Що треба порішати будь ласка звертайтесь за гарну подяку це Таня. На що дивиться тільки Погуляйко ?
Відповісти
А де на Волині побував погуляйко, з ким зустрівся? Що кому порадив, допоміг? Крім свого кабінету, в противогазі і в латексних рукаицях? Нах він тут потрібний? Мали рацію обласні депутати на чолі Вахович, що не пускали? Один сморід від таких керовників.
Відповісти
І що з того, що місцевий? Кирильчук це першокласне хамло і непотріб... правильно зробили, що нагнали в шию
Відповісти
Справа не в Кирильчуку - всі знають, що то за екземпляр. Справа в тому, щоб Погуляйко пояснив журналістам, яку кадрову ціль він ставить. Нічого ж не відомо. Все робиться тихо, по-ментовськи. Тут же не смердюча донецька ментярня, а Волинська область. Я веду до того, що часто кадрові помилки стають незворотніми і дорого коштують. Чим швидше він спакує свої саквояжі, тим область тільки виграє.
Відповісти
Навибирали цього л....а тепер тут всіх хаєте.Що вам чиновники?Ви ж живете в смартфоні і спілкування не потрібне,а відповідно і чиновники.Завантажуйте додатки,вони принесуть вам щастя і сите життя.Успіхів.
Відповісти
А хто ті журналісти такі, щоб їм щось пояснювати? :))) Всі журналісти продажні і всі видання належать певному колу багатіїв і висвітлюють події у певному напрямку. Так що Гена - тобі до Чебурашки, там пояснювати будуть :)
Відповісти
А в чому ви живете? Чому так зверхньо і самовпевнено? Можете всіх навчити, в чому жити? Те "лайно" про яке тут йде мова, не вибране, а призначене.
Відповісти
А щось краще при папередніку в області було? :))) Система прогнивша до самого дна і глибше і ваше "призначене" - кого обрали - ті вам і призначили і далі призначати будуть і це точно не Зе, бо там стільки підкилимного бруду, що його за 28 років не змогли вичистити!
Відповісти
Останні новини
Погуляйко звільнив двох своїх заступників
28 квітень, 2020, 17:58