Без даху над головою залишилися 11 сімей: просять допомогти погорільцям із Рожища

Без даху над головою залишилися 11 сімей: просять допомогти погорільцям із Рожища
Просять допомогти людям, які залишилися без даху над головою через пожежу у колишньому гуртожитку в Рожищі.

Про це у facebook повідомила Ірина Ющук.

Нагадаємо, 18 травня у Рожищі горіло приміщення колишнього гуртожитку на вулиці Сухарєва. Вогонь охопив 400 "квадратів" площі.

За словами Ірини Ющук, приміщення було домом для 11 сімей. Протягом декількох годин рятувальники намагалися вгамувати пожежу, однак приміщення вигоріло вщент, лишись лише стіни.

Без даху над головою залишилось понад 30 людей. На щастя, обійшлося без людських жертв, проте вогонь знищив усе необхідне для життя. Волиняни залишились на вулиці «в чому були».

Відтак, постраждалі від пожежі просять відгукнутися усіх небайдужих, адже гуртожиток буде не придатним для проживання щонайменше найближчі декілька місяців.

Погорільці просять надати посильну допомогу:

5168 7427 1315 6440 Ткачук Оксана Ярославівна (одна з постраждалих, кошти підуть для потреб усіх погорільців).

098 429 81 73 - Надія Володимирівна Колбун, голова ОСББ вул. Сухарєва 44.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Видно не було головного господара, який контролював би порядок та доброустрій у цьому, як я зрозумів одноповерховому будиноку, а проживало аж 11 сімей. Правильно, що тут казати, кожний з господарів почав собі тягнути та налаштовувати нову електропроводку для своєї секції поробили євроремонти, можливо поставили бойлери, електронагрівачі з котлами для нагріву води. В результаті, напруга збільшилась, а загальний провід, що йшов від електроопори залишився старий та не витримав напруги. Однозначно причина загорання - несправна електропроводка. Кожний собі зробив, а про загальний старий провід від електроопори люди забули. Це як виключення з правил у людей, собі зробив, а той загальний провід нехай хтось другий робить та горить. Чому і в першу чергу загорілось горище.
Відповісти