Охорона спала, ‒ головний міліціонер про вбивство ланей у Луцькому зоопарку

Охорона спала, ‒ головний міліціонер про вбивство ланей у Луцькому зоопарку
Лані у луцькому зоокуточку вмерли від втрати великої кількості крові, втім, на місці злочину жодної краплі крові експерти не знайшли.

Про це 25 червня під час прес-конференції повідомив начальник УМВС у Волинській області Олександр Терещук.

Нагадаємо, що вночі 19 червня у Луцькому зоопарку сталося лихо - загинули дві тварини.

Зі слів директора цього комунального підприємства Людмили Денисенко, приблизно за чверть до четвертої ранку до неї зателефонував сторож та розповів, що чув шум на території зоопарку. Коли він підійшов ближче до того місця, звідки лунали звуки, то побачив туші двох тварин - ланей європейських. Їхнього самця собаки, а найімовірніше це були саме вони, не загризли.

Зі слів Терещука, який посилався на висновки ветеринарної служби, тварини загинули від великої втрати крові. Втім, крові на місці злочину судмедексперти не знайшли.

«Судмедексперт сказав, що це укуси бійцівських собак, порід, у яких сильні зуби і все інше. По огляду місця події можна сказати, що там жодної краплі крові не було знайдено на місці, де скоєний злочин. Це дивує. В однієї з тварин було розірване стегно», - зазначив Терещук.

«З цього приводу є багато питань. Я в тій місцевості буваю регулярно, займаюся спортом. Бачив територію, і собаки туди пробратися не можуть. Що того, чи це було щось інше, про це важко щось сказати», - додав міліціонер.

Він рекомендував луцькому зоокуточку встановити освітлення і камери відеоспостереження. Щодо того, що охоронець ніби бачив поруч із трупами ланей істоту сірого кольору, міліціонер відповів: «Охорона спала. Охорона нічого не бачила».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Куди зникла кров? Собака випив?
Відповісти
Ловіть чупакабру
Відповісти
це ЧУпакабра !!!
Відповісти
Останні новини
Охорона спала, ‒ головний міліціонер про вбивство ланей у Луцькому зоопарку
25 червень, 2013, 17:33