Бізнесмен Токарський боротиметься за місце депутата Луцькради

Бізнесмен Токарський боротиметься за місце депутата Луцькради
Ліберальна партія України, провівши свою конференцію, висунула кандидата на проміжні вибори до Луцької міської ради - ним став відомий у Луцьку бізнесмен і благодійник Василь Токарський (на фото внизу).

Раніше Токарський на місцевих виборах 2010 року балотувався на посаду Луцького міського голови.

Експерт Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Шелеп вважає, що кандидування цієї нової фігури дещо змінює передвибочі прогнози у виборчому окрузі № 10 міста Луцька, де проходитимуть вибори, - пише Волинь Медіа.

Окрім Токарського, який вже точно є кандидатом, до міськради згідно з передбаченнями волинських ЗМІ кандидуватиме екс-заступник директора ДКП “Луцьктепло" Дмитро Дубняк як узгоджений кандидат від партій “Батьківщина”, УДАР та ВО “Свобода”. Ймовірним їм конкурентом може стати й регіонал Аркадій Яворський.

Як стало відомо 19 липня, Дмитро Дубняк став офіційним кандидатом від ВО "Батьківщина". Окрім того, кандиидатом від КПУ став Олександр Кононович.

"Якщо раніше вважали основними конкурентами на цих виборах кандидатів ідеологічних супротивників від партій "Батьківщина" і Партії регіонів, то тепер ситуація міняється. В гру вступає серйозний кандидат із значною фінансовою підтримкою", - прокоментував ситуцію Михайло Шелеп.

Василь Токарський
Василь Токарський


Нагадаємо, що 19 червня Луцька міська виборча комісія оголосила про проведення проміжних виборів у зв’язку зі смертю 15 червня депутата від Партії регіонів Леоніда Лаби. Вибори відбудуться 18 серпня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще раз про професіоналізм журналістів ВОЛИНЬПОСТУ останнім часом і передруки. Наглядний приклад зі статті - Василь Токарський ( на фото) - де ?
Відповісти
Єдиний достойний,як на мене,кандидат. Хоча боротьба буде цікавою,хто переможе: "БРЕНД" чи відома для Луцька людина з бізнесу. Залюбки спостерігатиму за "перегонами"
Відповісти
Да - достойный путь достойного человека - от рэкетира-шестёрки в банде у Клеванского (ещё одного достойного человека) в 90-х, до барыги и кидальщика банков и предпринимателей в 2000-х (превед "Юванту", особенно в Ковеле).... ))))
Відповісти
"Експерту" мабуть погано , чи перепив , чи недоспав, чи сумок з Хмельницького до Варшавки перетоскав. Білочка мабуть прибігала.
Відповісти
курим?чи так навскідку пишем..може зразу в президенти..прецидент є..цей покручє навіть буде в біографіїї..але вам шо ..чудєсне слово підприємець заворажує полішуків..
Відповісти
Василь Токарський (на фото). гИГИГИ ГИ ГИ
Відповісти
Волинь Пост,змініть фото, будь ласка, ато Василя Васильовича невпізнати.
Відповісти
Так як округ цей - це майже одні пенсіонери,молоді дуже мало, то Василю Васильовичу важкувато буде, але головне правильно провести виборчу кампанію. Жаль, тільки часу дуже мало. Подивимось, хто кого.
Відповісти
Як на мене, то основну роль відіграє не те, хто достойний, а хто зможе виставити технічного кандидата на електоральне поле основних опонентів. Тому, щоб мінімізувати шанси комуніста - потрібен якийсь соціалість чи прогресивний соціаліст; Кандидату з "Батьківщини" теж потрібно протиставити ярого борця за свободу Юлі і т.д. і т.п. Доречі виставити підприємця на противагу токарському набагато простіше, а ніж шукати "ідеологічних зрадників".
Відповісти
Можливо,підприємця виставити напротивагу і легше,але Токарський - "важка артилерія", достойний конкурент. Кононовичі теж мають шанс, і то конкретнрий, проте, тут все залежатиме, хто в більшевід дверей до дверей дійде.
Відповісти
кононовичі мають шанс..о санна полішуки!
Відповісти
В чём можно быть уверенным на все 100%,к этому депутату со взяткой не подкатишься.
Відповісти
100% погоджуюсь. Цей хабарі не бере. І на держ службі не працює. Це не Шиба , який за 10 штук готовий маму продати і батька як бонус .
Відповісти
Это точно. Токарский жосткий человек. Он если что скажет,так решенье менять не будет. 7 лет на Варшавке работаю, я то знаю.
Відповісти
Давайте ставте Володю Кунца на ринг і Васьочка як рукой зніме в поле в бега.
Відповісти
Це Кунц так мріє. Але в житті все навпаки.
Відповісти
Василько просто кідалово лохів.до цієї людини неможна наближатись бо облупить як липку.то хапуга.
Відповісти
Схема "Ригіоналів" яка спрацювала для Лаби. Що общага прикордонників на проти кафе "Космос" де прописано 500 людей проголосує за Яворського вже не спрацює!!!І те що РИГІ шикують на плацу на 10 ранку всіх прикордонників хто прописаний в общазі і ведуть голосувати, ще не значить , що МИ проголосуємо!!!
Відповісти
Останні новини
Бізнесмен Токарський боротиметься за місце депутата Луцькради
22 липень, 2013, 09:42