У Луцьку візьмуться за пасажирів, які платять готівкою в маршрутках

У Луцьку візьмуться за пасажирів, які платять готівкою в маршрутках
У Луцьку розпочнуть інтенсивну роботу щодо виявлення пасажирів, які платять готівкою у громадському транспорті.

Про це йшлося у понеділок, 1 лютого, під час сесії Луцькради.

За словами мера Ігоря Поліщука, після запровадження автоматизованої системи оплати проїзду певний відсоток оплати готівкою досі існує.

«Як докір іноді нам кажуть, мовляв, в інших містах є можливість розрахуватися і карткою, і готівкою. Я вважаю, що це не правильно. Після того, як ми запровадили АСОП, жодного разу перевізники не порушували питання про підняття вартості проїзду. Навіть після того як обсяг перевезень значно зменшився», - наголосив він. Завдяки електронному квитку є можливість обліковувати кількість пасажирів, бачити кількість пільговиків тощо.

Тож, каже Ігор Поліщук, невдовзі у місті розпочнуть боротьбу із тими пасажирами, які досі платять за проїзд готівкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зробіть як в тернополі - готівкою 7 карткою 6
Відповісти
А 26-ТА НЕ ВИМАГАЄ ЗРОБИТИ 10 ГРИВЕНЬ??? Взятися треба не за пасажирів, а за перевізників, бо ввечері, починаючи з 21:00, а десь - і з 19:30, в місті нереально виїхати з Дубнівської, ЛПЗ, Львівської, Володимирської... Але то по барабану, бо ЗАНЕСЛИ, так?
Відповісти
Готівкою оплата в маршрутці давно запровадити треба. При цьому водій має видавати квиток на ОДНУ (а не дві або три) поїздку. На квиткові обов'язково має бути QR-код, який буде сканувати валідатор. І навіть ціну на них можна зробити 7 грн. Цей простий спосіб вирішить проблему вирішить проблему приїжджих з навколишніх сіл пенсіонерів, гостей, туристів, а також лучан, які забули вчасно поповнити картку.
Відповісти
Мені цікаво як визначити особу яка відмовиться називати свої данні і принципова їх не буде надавати,кажу наперед-людей яких не лякають місця позбавлення волі???
Відповісти
мені раз в рік треба проїхатися вашою маршруткою
Відповісти
Муніципали НЕ мають права вимагати документів! Вимагають - набираєм 102, очистимо містовід сиротинчиків!
Відповісти
Давно пора, а то сюсюкаються з тими...!!!
Відповісти
Досить вже соплі жувати і нести ту ахінею! Впроваджені картки - забудьте про готівку! Дістали вже!!!
Відповісти
Ну то один раз на таксі проїдеш! :) Розумники вишукались! Вас порядок і правила не турбують?! Через таких так і живемо! :(
Відповісти
от телепні - знайшли за що 'взятися' ! людина приїде раз в рік в лікарню - і має бігати шукати ваш електронний квиток ... бовдури - за голову ''взялися'' б
Відповісти
Я сам завжди розраховуюсь за проїзд через додаток в телефоні. Але можливість придбати ОДНОРАЗОВИЙ квиток у водія в маршрутці має бути! Якраз по тих причинах, які я описав вище. Це потрібно для туристів, приїжджих з сіл, та й Ви теж можете забути поповнити картку. В мене особисто був випадок, коли додаток у найвідповідальніший момент глюкнув.
Відповісти
Ви розумієте, що водії готівку сприймають, як "чайові", а не як плату за проїзд. Вони готівку не здають перевізнику, а забирають повністю собі. Саме тому водії мають видавати квиток з QR-кодом, який пасажир потім "показує" валідатору. Ну і при потребі - контролеру.
Відповісти
Не потрібно боротись. Це не війна. Просто прийняти рішення хто платить готівкою то ціна проїзду 10,00 грн. Всі будуть платитимуть Еквитком. Такий закон економіки. Платимо як вигідніше, тобто дешевше.
Відповісти
в Києві у міському тролейбусі можна платити готівкою ( для тих хто приїздить на 1-2 дні) водій видає квиток.
Відповісти
Ти як за кордон приїздиш то там так не обурюєшся, а виконуєш всі правила і настанови! А тут на вас палиці(кийка доброго) немає, щоб розуму навчити!!!
Відповісти
Де ж тільки такі "Василі" і Ко. беруться?! :) Хто б мізки позичив...?
Відповісти
Типіли придумали ті інвалідатори!
Відповісти
Дійсно,електронні квитки-це супер.Але потрібно припинити ходження готівки у транспорті.А наказувати потрібно водіїв-штраф 17 тисяч не візьме нікого за гроші.А то беруть,як хабаріНевже важко сільським купити квиток,кинути 100грн.вони ж ніде не дінуться.Панькаєтесь з цими воліямию
Відповісти
Кожного ранку і тільки готівка, не маю ніяких карток і не заставиш, недомер
Відповісти
А навіщо я маю купувати картку,якщо я раз в рік приїжджаю в Луцьк на комісію МСК?!!!
Відповісти
А навіщо я маю купувати картку,якщо я раз в рік приїжджаю в Луцьк на комісію МСК?!!
Відповісти
А колись обіцяли що картку можна буде поповнити на кожному кроці. Ідея непагана, втілення гавно.
Відповісти
Це вже хочуть підняти плату за проїзд...
Відповісти
Заодно було б правильно взятись за СітіКард на предмет того що працють лише з готівкою. По перерахунку від підприємст кошти брати не готові
Відповісти