Матч поколінь в Луцьку: ветерани «Волині» проти сучасників. ФОТО

Матч поколінь в Луцьку: ветерани «Волині» проти сучасників. ФОТО
У Луцьку з нагоди 55-річчя Андрія Федецького відбувся матч між ветеранами "Волині" та сучасними гравцями команди.

Поєдинок відбувся 5 серпня на стадіоні "Авангард".

Перед початком зустрічі Федецького з днем народження привітав головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний. Він подарував ювіляру книгу "Футбол - это не только победы», яку презентував 16 липня.

Щодо матчу, то він завершився за рахунку 5:5. Команди зіграли два тайми по 30 хвилин. У "Волині"-1989 на поле виходили легенди клубу - гравці, які в 1989 році здобули звання чемпіонів України. Також до них приєднався ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан. До слова, він ударом з пенальті встановив остаточний рахунок зустрічі.

Тренером ветеранів був Андрій Федецький.

Головний тренер "Волині" сучасного зразка Віталій Кварцяний під час матчу використав два склади, сформовані з гравців основи та близьких до неї.

У команді Кварцяного відзначилися Редван Мемешев, Дмитро Козьбан, Шумахер, Олексій Бабир. Також у ворота ветеранів залетів автогол.

У ветеранів двічі забивали Володимир Дикий та Володимир Фігель. Останній гол на рахунку Коцана, який реалізував пенальті, зароблений Володимиром Гащиним.

Довідка

Як повідомляє клубна прес-служба, Андрій Стефанович Федецький народився 5 серпня 1958 в селі Гамаліївка Львівської області. Найкращий бомбардир разом із Володимиром Диким в історії «Волині» — 91 гол за 540 ігор.

Грав на позиції нападника і півзахисника.Вихованець львівського СКА (перший тренер — Володимир Вараксін), львівського (тренери Ярослав Дмитрасевич і Федір Бушанський) і київського (Володимир Киянченко) спортінтернатів.

Фіналіст Кубка СРСР 1983 у складі «Металіста». Майстер спорту СРСР з 1983 року. Батько футболіста Артема Федецького.

У матчі поколінь за «Волинь»-1989 у стартовому складі вийшли: Сергій Чабан - Олег Федюков, Волоидмир Антонюк, Іван Польний, Олег Антонюк - Геннадій Шухман, Володимир Гащин, Володимир Фігель, Володимир Дикий - Павло Філонюк, Володимир Мозолюк.

Згодом на заміни виходили Олександр Фролов, Роман Крищишин, Андрій Коротаєв, Анатолій Поліщук, Віктор Буднік, Олександр Лихобицький, Ігор Коцан.

У першому таймі Волинь-2013 грала у такому складі: Артем Кичак – Сергій Сімінін, Ян Масло, Ванче Шиков, Леандро – Богдан Шершун, Редван Мемешев, Ігор Скоба, Дмитро Задерецький – Шумахер, Козьбан.

Склад другого тайму: Сергій Літовченко – Роман Годований, Ерік Матуку, Віталій Приндета, Дмитро Немчанінов – Роман Карасюк, Темур Парцванія, Роман Никитюк, Сергій Шевчук - Іраклі Месхія, Олексій Бабир.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а до чого тут Коцан? команда ветеранів футболу, а не викладачів університету!
Відповісти
а я, наприклад вражений його футбольною майстерністю. Український футбол багато втратив через те, що Коцан став науковцем, а не футболістом.
Відповісти
А ФУТБОЛКИ ЗРОБИТИ АБО Ж УЗЯТИ НА РИНКУ НОВІ БО НАШ ВЕЛИКИЙ ФК "ВОЛИНЬ" ПІДПИШЕ КОНТРАКТ З ІНОЗЕМЦЕМ НА ? СУМУ А ЗРОБИТИ РЕКЛАМУ ПРО ЮВІЛЕЙ ФЕДЕЦЬКОГО ТА МАТЧ ВЕТЕРАНІВ ??? ВИ ДБАЕТЕ ПРО "рідну" волинь та вболівальників і молодь клубу. В.В " де патріоти клубу"? прийшли б вболівальники ЯК БИ ЗНАЛИ...?
Відповісти
на секторах було 30 чол. без трибуни
Відповісти
В командi вже 2 Ерika а футболка одна)
Відповісти
Останні новини
Матч поколінь в Луцьку: ветерани «Волині» проти сучасників. ФОТО
05 серпень, 2013, 18:26