«Луцьктепло» найме колекторів, щоб «вибити» мільйонні борги

«Луцьктепло» найме колекторів, щоб «вибити» мільйонні борги
ДКП «Луцьктепло» шукає агентства щодо стягнення заборгованості зі споживачів (фізичних осіб).

Про це йдеться у відповідному тендері, оголошеному на платформі ProZorro.

Так, підприємство шукає колекторські агентства задля стягнення 7 369 220,68 гривень боргу. Йдеться про більше 1500 боржників, що мають термін заборгованості понад 36 місяців.

Збір коштів за договором має бути не менше 4 % протягом перших трьох місяців від загальної суми боргу. Ці послуги переможець торгів повинен надати до 1 грудня 2021 року.

Очікувана вартість закупівлі – 884 тисячі гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Менеджмент собі нехай нормальний наймуть і дармоїдів поскорочують, от тоді знизиться захмарна вартість послуг і щезнуть борги... А колекторів їхніх ми бачили на каркализі.
Відповісти
Пенсіонери сидять впроголодь і платять, а багаті не платять. Таких мудаків треба бити до кривавого поносу. Печінку і нирки відбити двом-трьом, а решта заплатять.
Відповісти
А як на рахунок передачі персональних даних третім особам (колекторам)? Та й закони вже трохи регламентують діяльність колекторів. А про суд (як спосіб повернення боргів) ніхто так і не згадав.. Чи ми не в правовій державі живемо?
Відповісти
Дуже ви сильний "правововик". Такі персональні дані вже 20 років гуляють в мережі. Їх видає "Луцькводоканал", "Луцьктепло", "Волиньгаз". Ці дані повинні вивішуватись, скрізь, те тільки можна. Тому що платити повинні всі.
Відповісти