Термінал банку «з’їв» гроші лучанки

Термінал банку «з’їв» гроші лучанки
Лучанці «з’їло» гроші, якими вона сплачувала обов’язковий податок, у терміналі в одному з відділень «ПриватБанку», а проблему, з її слів, намагалися вирішити, запропонувавши взяти кредит.

Про свою біду луцький підприємець Ольга Сидорук розповіла, звернувшись на гарячу лінію ВолиньPost’у.

СПЛАТИТИ ПОДАТОК ВИЯВИЛОСЯ НЕПРОСТО

За її словами, як зазвичай в кінці чергового місяця, їй потрібно було заплатити єдиний соціальний внесок у Пенсійний фонд. Тож, вона вирішила зробити це у понеділок, 19 серпня, у відділенні «ПриватБанку», що на бульварі Дружби народів, 4 у Луцьку. Утім, виявилося, що у відділенні здійснити сплату цього обов’язкового внеску можна було лише через термінал самообслуговування.

Допомогти із цим попрохала у працівника банку, адже раніше ніколи терміналом задля цих цілей не користувалася.

«Якось мені не приходилося платити через термінал, завжди була каса, або дівчата за столами. І я кажу: я, в принципі, і не знаю, як платити в ньому, бо треба знайти відділ саме соціальних внесків для пенсійного фонду і рахунок там великий.

Менеджер каже: я все наберу, давайте гроші. Я даю їй гроші, бере вона мою картку, відкриваємо рахунок, набираємо рахунок і, проплативши 880 гривень за себе і за найм, вона каже: термінал з’їв ці гроші, грошей ваших немає», - розповіла Ольга Сидорук.

Проблему, зі слів Сидорук, намагалися вирішити спочатку протягом 10-и, а потім - й 20-и хвилин. Та безрезультатно. Тож, жінка, зважаючи на те, що у неї були інші справи, довірилася працівникам «ПриватБанку», які пообіцяли все владнати, пішла і повернулася пізніше того ж дня, орієнтовно о 16:00.

Як зазначила Ольга Сдорук, вона наголосила на важливості цього рахунку: мовляв, це був останній день для сплати єдиного соцвнеску. А за невчасність його здійснення починають діяти штрафні санкції.

«Приїжджаю до них о 16 годині і вони мені кажуть: ваші гроші не знайшлися. Їх будуть шукати декілька днів», - вела далі Ольга Сидорук.

ЗАМІСТЬ ЗНИКЛИХ ГРОШЕЙ ПРОПОНУВАЛИ КРЕДИТ

За словами жінки, у відділенні пропонували й інші варіанти вирішення питання: оформивши, наприклад, кредит, а коли гроші повернуть, його погасити.

«Я кажу: вибачте, будь ласка, я прийшла з налічкою проплатити податки. Які я маю у вас відкривати рахунки, які картки? В мене проста проблема. Я не прийшла до вас з проханням дати мені гроші, чи в займи, я прийшла проплатити податок», - переказувала свою історію Ольга Сидорук.

Як розповідала далі жінка, ця «тяганина» з пропозиціями різних варіантів та телефонними дзвінками навіть на «гарячу лінію» банку тривала ще декілька годин навіть після закриття відділення.

РОЗІБРАТИСЯ ІЗ ІНЦИДЕНТОМ ПОПРОХАЛИ МІЛІЦІЮ

Врешті, жінка вирішила зателефонувати у міліцію. Правоохоронці прибули до відділення вже невдовзі і, як зауважила Ольга Сидорук, захотіли відібрати пояснення у причетних до інциденту працівників банку.

«Вони спочатку не хотіли давати пояснення, зв’язался зі своїм керівником, запитали як їм поступати», - розповідала жінка.

«Міліціонер каже: я маю скласти пояснення, ви праві, може, вона, я хочу скласти пояснення. Працівники відмовлялися давати пояснення, але він сказав, що не піде, поки пояснення не візьме», - долала вона.

«Тоді завідуюча сказала: буду давати пояснення тільки я. Дає пояснення, що зайшла в банк жінка, яка підійшла до терміналу і проплачувала гроші. Ми це бачили. Завтра буде інкасація і ми їй ці гроші повернемо», - переказувала історію Ольга Сидорук.

Менеджер, яка допомагала Ользі Сидорук, як розповіла жінка, теж підтвердила міліції, що допомагала здійснювати сплату через термінал.

«Я кажу, дайте мені документ, який підтверджує цей факт. Я виходжу з вашого банку, я не маю ні грошей, на квитанції, не маю документа, який підтверджує цей факт», - бідкалася жінка.
Однак, як зауважила Сидорук, у цьому їй відмовили. Тож, підприємець вирішила піти в міліцію і написати відповідну заяву.

«Ми пішли з міліцією, я оформила заяву в міліції про те, що сталося і на тому розійшлися», - зауважила жінка.

Начальник Луцького МВ УМВСУ у Волинській області Василь Марчишак підтвердив факт, що дійсно заява Ольги Сидорук у Журналі єдиного обліку заяв є.

«Однозначно, як ми цього можемо не внести?», - додав він.

Утім, щодо змісту заяви Василь Марчишак зазначив, що для надання цієї інформації треба «підняти», адже в день «більше 100 таких заяв».

«Заяву написала, ми зараз розбираємося дальше», - додав головний міліціонер Луцька.

ГРОШЕЙ ЩЕ Й ДОСІ НЕМАЄ

Та обіцяного наступного дня, 20 серпня, повернення грошей Ольга Сидорук так і не дочекалася.

«Ніхто мені не дзвонить, нікому я не треба. Їду в центральне управління і питаю: чи знайшлися мої гроші, відповідають: гроші не знайшлися. З «гарячої лінії» мені подзвонили і сказали: у базі даних в історії грошей, які поступали на даний термінал, таких рахунків немає. Не зафіксовано і на самому номері терміналу поступлення цих рахунків. І що вони будуть виясняти мінімум 4 дні», - зауважила Сидорук.

Мовляв, вона навіть намагалася отримати пораду в прокуратурі, утім працівник структури нібито їй сказав: «Машина винувата».

А в міліції під час оформлення заяви, як повідомила Сидорук, їй і взагалі запропонували «подати в суд».

«Я кажу: це мені ще часу втратиться знаєте скільки і нервів? Це їхня функція. Як так забрати гроші і не дати і не грошей, і ніякого документу, який підтверджує факт, що в мене пропали гроші?», - все не може зрозуміти можливості виникнення того, що з нею трапилося, жінка.

У БАНКУ ТРИВАЄ СЛУЖБОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ

Своєю чергою, прес-секретар Волинського ГРУ ПАТ КБ «ПриватБанк» Євгенія Ковтун зазначила, що наразі за фактом інциденту проводять службове розслідування.

«Я думаю, ми зв’яжемося в найкоротший час з клієнтом. Вияснимо все в першу чергу для себе і для клієнта. Я думаю, що на завтра все повинно вирішитися, тому що в нас оперативно на це реагують. Нам важлива думка клієнта», - додала вона.

Про результат роботи прес-секретар пообіцяла повідомити відразу ж після вирішення проблеми.

«На жаль, бувають такі ситуації, коли от так стається. Тому ми і будемо вирішувати це», - підсумувала Євгенія Ковтун.

Підготувала Юлія Шрамко (ВолиньPost)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 59
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже оперативно реагують! Просто слІв немає... Три дні пройшло, а гроші не знайшлися. Якби їм була важлива думка клієнта, то відразу начальник відділення мав би зреагували, а так - їжте, що дають. Дурацький приватбанк - ось моя думка!
Відповісти
Примат Банк )))))))))))))
Відповісти
приХВАТ банк))))
Відповісти
ПривєтБанк
Відповісти
Думка клієнта? Якщо Ви покладете у Приват на Депозит хоча б 50000 ГРн, або віззьмете Кредит на суму 100000 ГРн - тоді Ви клієнт. А якщо ВИ граєтеся терміналами - то для них Ви БИДЛО, сіра маса, не більше. Бачив як керівник одного з відділення Приват БАнку спілкувався з ВІП - клієнтом. Я думав він йому (клієнту) прямо у банку і мінь....єт зробить.
Відповісти
Шановний,Дмитре, хіба банки існують тільки для ВІП-клієнтів!
Ми в Україні вже дійшли до рівня отакої собі "бандюківської"
термінології та ментальності і все абсолютно міряємо з
позиції: БИДЛО(сіра маса) та ВІП ! ДАЛЕКО ПІДЕМО! Треба щоб
у суспільстві панувала ПОВАГА ДО ГРОМАДЯНИНА !!!
Далі про політику НЕ БУДУ!!!
Відповісти
Треба...вірно кажете. Але Ви це ліпше розкажіть отим "ВІПАМ", які всіх інших і ввжають за бидло ...давлять автомобілями на дорогах, підставляють і тп
Відповісти
ТОДІ ТРЕБА ВСІМ ГУРТОМ ЬРАТИ ЇХ ЗА ЖАБРИ!!! ІНШОГО ВИХОДУ
Я ПРОСТО НЕ БАЧУ! Є МЕЖА ТЕРПЛЯЧОСТІ!
Відповісти
Запамятайте собі уважно коли Романюк не буде мером він знову піде у Приватбанк. так що і його можна "наганяти" на цьому.
Відповісти
шо це за "попрохали" ??
та і взагалі це не схоже на журналістську статтю...
Відповісти
напиши кращу, чудо в пєрьях)
Відповісти
збігай мені за чікушкой
Відповісти
дурна інформація на дурному сайті. журналістів немає, лише одні писаки
Відповісти
реально обслуговування в тому банку гівняне.
колись якась така само працівниця перевела гроші не за р/р, а за номером телефону вказаним у реквізитах, причому помилилась.
я місяць ходив за ними.
а вони запропонували, щоб я сам пішов до клієнта, якому внаслідок їх помилки попали мої гроші та вимагав, щоб він мені їх повернув! дибіли.
це єдиний в україні банк, який збирає ВСЮ інформацію про клієнта і навіть його ФОТОГРАФУЄ!
жиди не спроста таку базу збирають.
Відповісти
пРиматівський "розвод", - обходити цей Говнобанк десятою дорогою !
Відповісти
До чого ця стаття? Якщо мені наприклад продадуть не свіжий кавун і не захочуть повернути в супермаркеті, мені звертатись в Волинеьпост?)))))) Проблеми часто виникають, сам був в такій ситуації.. гроші зїло... без міліції спокійно розібрались, під кінець дня гроші надійшли на оплачувани рахунок..
Відповісти
якби тій жінці гроші повернули-не було б цієї статті.логічно?
Відповісти
Та ця стаття,шановний, для того,що є прецедент!!!
Приклад з кавуном говорить про примітивність Вашого мислення!
Клієнта банку КИНУЛИ САМІ ПРАЦІВНИКИ ПРИВАТБАНКУ!!! ЦЕ ЯК
НАЗИВАЄТЬСЯ?! Я не хочу сказати, що цей БАНК поганий, але
очевидно, деяких працівників треба гнати в шию! В терміналах часто змінюють програмне забезпечення, яке є не зручним для клієнтів-користувачів на цьому,напевно і погоріла клієнтка. Коли я хотів платити через термінал
то побачив, що він ГЛЮЧИВ і тоді пішов до працівника банку, який прийняв оплату і видав квитанцію.
Відповісти
ти приматівець?
Відповісти
не захищяйте прихватбанк в мене з кредиткі теж гроші замість 400 гр зняли 800 гр зняли розводять людей а потім самі нічого не можуть пояснити де гроші ділись то до одного то до другого посилають або звоніть на гарячю лінію кажуть
Відповісти
нововведення від ПБ: на екрані терміналу при будь-якій операції висвітлюються на всеогляд усі ваші дані - П.І.Б., номер рахунку, адреса, телефон - аби вся черга позаду вас дізналась про вас якнайбільше!чи можна говорити у такому разі про захист персональних даних?
Відповісти
ПРАВДУ КАЖЕТЕ!!!!
Відповісти
Романюк уже собирает бабки на выборы :)))
Відповісти
примат банк то діагноз
як би тут не співли піарщики Коломойського
це єдиний банк де постійно знущаються з клієнтів і де платять копійки пероналу
Відповісти
посилайте нах цей гавнобанк
Відповісти
З особистого досвіду: проблеми з "Приватбанком" найліпше і найоперативніше вирішувати, пишучи про них у "Twitter" з зеш-тегом #Privatbank чи #Приватбанк
Відповісти
Єдиний вихід, давайте не будем користуватися послугами привата, мене теж кинули в цьому банку на 4500 грн, тепер навіть не заходжу у їхні відділення
Відповісти
в мене також колись їхній термінал забрав гроші до цього часу не повернули
Відповісти
Началник відділення спрацював фігово.
Це говорить про те що дали посаду по протекції, а не за ділові якості.
Міг би вийняти з гаманця 880 грн. і проплатити.
За чотирири дні вернув би собі тихо і спокійно гроші.
Відповісти
а оце цікаво чому раптом керівник мав віддавати свої гроші?
а потім сумма повернеться на картку клієнтці і судячи з її "нервовості" - що вона зразу й у міліцію, то вона хрен би віддала потім керівнику ці гроші.
є люди які відповідають за термінали і їх технічну роботу - вони хай і платять.
в кінці кінців є програмісти які ставлять програмне забезпечення на такі автомати - ото хай і працюють краще.

А взагалі пані Ольга Сидорук каже якусь нісенітницю. Я чомусь без проблем плачу податки і в касі і в операціоністів. Просто їй лінь було стояти в черзі от і пішла до терміналу. А коли платиш щось в останній день - не треба ризикувати! Треба платити у касира!
Відповісти
а касир посилає до терміналу не пишіть такого бреду чи ви можливо у банку працюєте?
Відповісти
Брехня! касир не має права відмовити в оплаті податку.
Відповісти
Правильно - посилає в термінал. Що з ним сваритись чи як?
Відповісти
ти ПРИМАТівець
Відповісти
Повністю згідна з Бармелеєм. Багато питань вирішують люди на місцях. Але з іншої сторони - раз начальник відділення так не зробив, то це говорить про загальну корпоративну культуру - отже , так діяти в них "неположено". Якби начальник відділення знав, що буде мати наганяй за таку прикру ситуацію , то подумав би про це. А проблеми з обслуговуванням є у всіх банках. І Приватбанк - не найгірший в цьому плані. Для всіх банків ви - "чєловєк", тільки в момент оформлення кредиту або депозиту. Як тільки папери підписані - забудьте про чемність.
Відповісти
Нмагаюся 10ю дорогою оминати співпраці із ПриватБанком, тільки в крайньому випадку - бидло банк який суцільно взяв курс на масовість, а сервісу ніякого. Мене вже раз розвели підключивши на картку смс без мого відома, при тому що тією карткою ніхто не користувався. А потім заявляють у вас борг 116 грн за смс....
Дійсно Примат Банк
Відповісти
Все просто - термінал глюканув, на місцях(по відділеннях)вже не то що адекватних, а взагалі ніякіх не лишилося людей. Каса на великому відділенні ОДНА, да й та працює з перервою на обід. Напевне саме в цей час і стався інцендент. Варголяк(керівник відділення) там вже з років 7 начальник, вже написала заяву... Так що скоро привітаєте "нового" керівника та перестідчитеся в його "адекватності"... в цілому гарний банк закінчує свій вік...
Відповісти
Для кого це може стосуватися,

Я міс Джессіка Vergas, я і мій чоловік тільки
Ця компанія MISS МОНІКИ ДІМ інвестиційний кредит без кредиту, називається
Ми шахрайства. Всі ці роки по тому я все ще можу бути щасливим
Наші ноги назад again.i зробіть це зараз, так що я радий знайти
робота, щоб знайти спосіб, щоб знову жити, і я хочу сказати, кожне тіло
Якщо вам потрібна фінансова допомога вам доступні по електронній пошті
Мій [email protected]

Бог може допомогти вам, спасибі за увагу.

З повагою,

Міс Джессіка Vergas
Відповісти
Я Мері Беррі по імені. Я живу в США, я хочу використати цю середу, щоб попередити всі кредитні притулку, щоб бути дуже обережними, тому що є шахраї everywhere.Few місяців тому я був у фінансовому напруженими, і через мій відчаю я обдурив кілька онлайн кредиторів. Я майже втратив надію, поки мій друг не відіслав мене до дуже надійний кредитор званого Г-н Жаррі Паркер хто позичить мені незабезпечений кредит в розмірі $ 90 000 під 2 години без будь-якого стресу. Якщо ви знаходитесь в необхідності будь-якого виду кредиту просто зв'язатися з ним зараз через: [email protected], я використовую цю середу, щоб попередити всі кредитні притулку через пекла я пройшов через в руках тих шахрайських кредиторів. І я не хочу навіть мого ворога, щоб пройти через таке пекло, що я пройшов через в руках тих шахрайських онлайн кредиторів, я також хочу, щоб ви допомогли мені пройти цю інформацію для інших, які також потребують кредит, як тільки ви також отримати кредит від Mr.Jarry Паркер, я молюся, щоб Бог дав йому довге життя.
Бог з ним назавжди.
Відповісти
Подати заявку на кредит є швидкий і зручний спосіб, щоб оплатити рахунки і
почати нове проектного фінансування, з процентними ставками, які більш ніж на 3% роблять
ні, зв'яжіться з нами сьогодні за адресою: [email protected]. Це необхідно кредит
пропонують кредити Наш мінімальний становить $ 1,000.00 вибір запозичення грошей

Я сертифікований кредитор законним і реєстрація, будь ласка, зв'яжіться з нами

Сьогодні, якщо у вас є. зацікавлені в отриманні кредиту, зв'яжіться зі мною для
Більш детальну інформацію про кредитний процесі, процес, як умови кредитування
а умови, як кредит буде переданий Вам. мені потрібно
Ваш термінову відповідь, якщо ви зацікавлені.
Відповісти
здрастуйте,

Подати заявку на кредит є швидкий і зручний спосіб, щоб оплатити рахунки і почати нове фінансування проекту, з процентними ставками, які більш ніж на 3% немає, зв'яжіться з нами сьогодні за адресою: [email protected]. Це необхідно пропозицію по кредиту кредити Наш мінімальний становить $ 1,000.00 вибір запозичення деяких грошей Я сертифікований кредитор законним і реєстрація, будь ласка, зв'яжіться з нами сьогодні, якщо у вас є. зацікавлені в отриманні кредиту, зв'яжіться зі мною для отримання додаткової інформації про кредитний процесі, процес, як умови кредитування
а умови, як кредит буде переданий Вам. Мені потрібні ваші термінового реагування, якщо ви зацікавлені.
Відповісти
Dear Sir / Madam,

Я хотів би уявити собі моє до найближчим часом, є Mr.Christopher довго моє ім'я, я керуючий директор (MD) Дорогоцінні КРЕДИТОРИ Я даю позики іпотечні кредити за низькою відсотковою ставкою у розмірі 3%, я даю особисту Кредити, Бізнес- розширення кредитів, бізнесу та Start-Up кредити, кредити на освіту, заборгованості консолідації позик, венчурного капіталу, Hard кредити Гроші, навіть для тих, з поганою кредитною, і т.д., ми пропонуємо кредиту в межах від мінімуму розмірі п'яти тисяч фунтів стерлінгів (£ 5,000.00), а також Максимальна Rang десять мільйонів фунтів стерлінгів (£ 10.000.000,00) для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з нами безпосередньо на [email protected]

інформація, необхідна
Ваше ім'я в повному обсязі: .........
Адреса: .........
Необхідна кількість: .........
Тривалість: .........
Місто: .........
Стан: .........
Країна: .........
Поштовий індекс: .........
Номер телефону: .........
Щомісячний дохід: .........
Мета кредиту: .........
Для отримання додаткової інформації зв'яжіться Рев адреса: [email protected]
Відповісти
Здрастуйте, Ви шукаєте бізнес-кредит, особистого кредиту, іпотечного кредиту, і т.д. ..? В даний час ми пропонуємо особистих і бізнес-кредит, щоб будь-якій зацікавленій особі
на 2% процентної ставки від 1 до 30 років.
ім'я:
Дата народження:
Стать:
Сімейний стан:
Адреса:
місто:
Країна:
Телефон:
Сума кредиту:
Кредит Тривалість:
Чистий місячний дохід.
Зв'яжіться з нами: [email protected]
Відповісти
Вам потрібен кредит на дуже низькому розмірі 2%? ми видаємо кредит будинку, бізнес-кредит будь-який вид кредиту зацікавлені, зв'яжіться з нами по електронній пошті: [email protected] для отримання додаткової інформації
Відповісти
Я приватний кредитор, який видають кредит для фізичних та юридичних осіб за ставкою 2%. Ви були відхилені так багато банків? Ви потрібні кошти, щоб побудувати свій бізнес? Ви потрібні кошти, щоб розширити свій бізнес? Або вам потрібен персональний кредит? Мій кредит коливається від особистого до бізнес-кредит. Мій процентна ставка дуже доступним і наш процес кредит дуже швидко, як добре. Я дійсно хочу, щоб всі ваші фінансові проблеми пішли, як тільки можливо. За додатковою інформацією звертайтеся:
Кредитор: пан Марк Відаль.
Кредитор Електронна пошта: [email protected]
Відповісти
Вам потрібен терміновий кредит? Ми видаємо кредити на розвиток бізнесу, персональні кредити, студентські кредити, позики на покупку автомобіля E.t.c, Якщо ви зацікавлені, зв'яжіться з нами через: [email protected]

Зв'яжіться з нами сьогодні для термінового кредиту. Зв'яжіться з нами: [email protected]
Відповісти
Якщо вам потрібен законний кредит, реальна кредит, щоб погасити свої рахунки або борги, зв'яжіться зі мною зараз по електронній пошті як [email protected]
Я зареєстровані і сертифіковані кредиту кредитор, і я можу запропонувати вам будь-яку суму кредиту, що вам потрібно.
зв'яжіться зі мною сьогодні, якщо вам потрібен кредит, моя електронна пошта [email protected]
привіт
Відповісти
Вам нужен быстрый и легкий кредит? я, чтобы вы знаете, что это кредитование фирма, которая выдает кредиты по ставке 3% для людей / организаций предпринимателей, которые нуждаются в деньгах. Я хочу, чтобы вы знали, что ваш сумма кредита будет предоставлен для вас. Мы предлагаем все виды кредитов к серьезным настроенных лиц, которые нуждаются в финансовой помощи. Чтобы получить процедуры по кредитам начали, отправьте нам следующие данные: электронная почта: [email protected]
Відповісти
Hello Sir / Madam,
Якщо вам потрібна термінових робіт з встановлення кредитних, чи вам потрібен кредит погасити
Вашу заборгованість, вам потрібен кредит рефінансування? Вам потрібно купити автомобіль кредит або на
будинок? Так, якщо ви турбуватися зараз, ми пропонуємо всі види кредити без кредитної
зверніться до відповідного відсоткова ставка!!! Зв'яжіться з нами сьогодні по електронній пошті. (
[email protected]) для більше інформації та застосування процесу
Дякую.
Відповісти
СРОЧНО кредиту ПОДАТИ ЗАЯВКУ.

Хороший день,

Дорогі Шукачі кредиту, Привітання від PATRICK кредитів фірми.
Ми сертифіковані кредиту кредитор, який пропонує кредит для людей, які знаходяться в
потрібні кредити. Ми видає кредити на проект, бізнес, податки, рахунки,
і так багато інших reasons.we працюють на 2% річних rate.There є
більше, щоб отримати, отримавши кредит від цієї компанії, так що вам потрібно робити
кредит? Ви в боргах? Хочете почати свій бізнес і потрібно
капітал? Вам необхідна кредити або фінансування по будь-якої причини? Ваша допомога
нарешті, тут, як ми видаємо кредити всім на дешевий і
доступна процентна ставка всього 2%, якщо зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами
сьогодні в
: ([email protected])
і отримати кредити today.For Більш детальну інформацію про наші послуги, будь ласка, повідомте нам
знати суму кредиту вам потрібно, і термін дії кредиту.

видаємо наступне;


* Особистий Кредити (Secure та незабезпечені)
* Бізнес-кредити (Secure та незабезпечені)
* Консолідація позики та багато іншого.

Ми сертифіковані, що заслуговує довіри, надійний, ефективний, швидкий і динамічний.
Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з нами за адресою:
[email protected]
Удачі,
Обслуговування клієнтів.
патрик КРЕДИТНА ФІРМИ.
Відповісти
ЯК Я ОТРИМАВ ВІД КРЕДИТУ [[email protected]]




Привіт, друзі!!! Мене звуть Жюльєн ГАРСІА. З США Техас. Я хочу, щоб свідчити про хороше кредиту кредитор, який показав світло до мене після того, як були шахрайським шляхом 2-х різних інтернет міжнародного кредитора, всі вони обіцяють дати мені кредит після того, як зробити мені платити БАГАТО зборів, які не приносять нічого і склав не позитивного результату. я втратив мій жорсткий заробляти гроші, і це було в цілому 6,000USD. Одного разу, коли я переглядав в Інтернеті, дивлячись розчарування, коли я натрапив на свідоцтво жінки, яка також шахрайським і врешті-решт отримав пов'язаний з законним позики компанії під назвою SAMMYLoan компанії і адреса електронної пошти ([email protected]), де вона нарешті отримала свій кредит, тому я вирішив зв'язатися з тим же позики компанії, а потім розповів їм свою історію про те, як я був шахрайським 2 різними кредиторами, які не зробили нічого, крім як, звичайно, мені більше болю. Я пояснюю компанії поштою, і всі вони сказали мені було не плакати більше не тому, що я отримаю кредит в своїй компанії, а також я зробив правильний вибір контакту з ними. Я заповнив форму заявки на кредит і приступив з усім, що було запропоновано мені і мій шок я отримав суму кредиту в розмірі $ 65,000.00 доларів цієї великої компанії (SAMMYLoan Company} керованому паном SAMMY Бога боїться і ось я сьогодні щасливий, тому що ця компанія дала мені кредит, так що я дав обітницю мою сам, що я буду тримати, що свідчить в інтернеті про те, як я отримав свій кредит. Вам потрібен кредит терміново робити? доброзичливо і швидко зв'язатися з цією великою компанією в даний час для вашого кредиту по електронній пошті : [[email protected]] Ви можете зателефонувати або текст його ON; (+ 1 513) 394-6146
Відповісти
Привіт, мене звуть Юлія Саймон, жертвою шахрайства в руках кредиторів помилкових. Я втратив близько 55,000.00. Євро, тому що мені потрібен великий капітал 120,000.00.Euro. я ледь не помер, у мене не було ніякого місця, щоб піти. Мій бізнес був зруйнований, і в процесі я втратив мого сина. Я терпіти не можу цього не сталося знову. в грудні 2014 року, я зустрів одного, який познайомив мене з хорошою матір'ю, місіс Augusta Ibramhim, який в кінцевому підсумку допоміг мені отримати кредит в компанії. хороша мати, я хотів би скористатися цією можливістю, щоб подякувати, і нехай Бог продовжує благословляти вас. Я також хотів би скористатися цією можливістю, щоб порадити колегам українцям, що є багато шахраїв там, так що якщо вам потрібен кредит, і ви хочете отримати кредит швидко, просто увійти в систему з місіс Augusta Ibramhim по електронній пошті: augustaibramhim11 @ gmail.com .com. Ви також можете зв'язатися зі мною по цій електронній пошті: [email protected]~~HEAD=pobj. якщо у вас є які-небудь сумніви. будь ласка, він є єдиним, який є надійним і заслуговує довіри.
Дякую.
Відповісти
Я, Дора з України, шукала справжньої компанії з кредитування протягом останніх декількох місяців, і все, що я отримав, було купою шахрайств, які змусили мене довіряти їм, і наприкінці дня я взяв свої гроші, не даючи нічого взамін, вся надія була втрачена, я заплутався та розчарований, мені дуже важко годувати мою сім'ю і пообіцяв ніколи не мати нічого спільного з компаніями-позичальниками в мережі і пішов шукати допомоги від дуже хорошого друга, який я пояснив усім своїм досвідом щодо онлайн-компанії з та сказали, що він може мені допомогти, що він знає, як він є відомий і відомий компанії, що називається Global Provission Company, він заявив, що отримав від них кредит, хоча я все ще дуже невпевнений у цій компанії через свій минулий досвід, але я вирішив щоб спробувати і робити так, як я керував мій друг і застосував, я ніколи не вірив, але я намагався, і з мого найбільшого здивування я отримав мою позику на своєму банківському рахунку протягом 24 годин, я не міг повірити, що буду стояти на моєму ноги фінансово знову. Я радий, що взяв на себе ризик і подав заяву на отримання позики, і сьогодні я дякую Богові, що такі компанії-кредити все ще існують, і обіцяють поділитися гарні новини людям, які потребують фінансової допомоги, оскільки рівень шахрайства в мережі є стає дуже серйозним, і я не хочу, щоб люди потрапляли в жертву, коли у нас ще є справжні та прихильні кредитори .. Ви можете зв'язатися з цією компанією, що приймає рішення, з використанням вказаної інформації та взяти участь у цьому чудовому свідченні. Електронна пошта: ([email protected]) Бог благословить їх за те, що вони робили
Відповісти
Вам потрібна фінансова допомога? Якщо так, зв'яжіться з нами за адресою [email protected]
Відповісти
Увага!

Це онлайн-реклама із зареєстрованого урядом, затвердженого та ліцензованого кредитора, який надає кредити різного типу, наприклад, іпотечний кредит, бізнес-кредит, автомобільні кредити лише серйозним та зацікавленим особам за дуже низькою доступною процентною ставкою 3%. Подайте заявку на отримання кредиту зараз. Якщо ви зацікавлені, зв'яжіться з нами по електронній пошті: [email protected]
Дякую,
Томас
Відповісти
Увага!

Це онлайн-реклама із зареєстрованого урядом, затвердженого та ліцензованого кредитора, який надає кредити різного типу, наприклад, іпотечний кредит, бізнес-кредит, автомобільні кредити лише серйозним та зацікавленим особам за дуже низькою доступною процентною ставкою 3%. Подайте заявку на отримання кредиту зараз. Якщо ви зацікавлені, зв'яжіться з нами по електронній пошті: [email protected]
Дякую,
Томас
Відповісти
Вам потрібен терміновий кредит? зв'яжіться з нами по електронній пошті для отримання додаткової інформації про вашу кредитну послугу. електронною поштою [email protected]
Відповісти
Чи потрібна вам термінова заборгованість для погашення заборгованості або вам потрібен кредит на придбання акцій, щоб поліпшити свій бізнес? Ви були відхилені банками та іншими фінансовими установами? Вам потрібна консолідація кредиту або іпотека? Не шукайте більше, тому що ми тут, щоб зробити всі ваші фінансові проблеми минулим.

Це іпотека на фінанси океану. Ми пропонуємо кредити зацікавленим у прийнятній процентній ставці у розмірі 2%. Діапазон коливається від $ 5,000.00 до максимум $ 100,000,000.00 доларів.

Наші кредити добре застраховані, оскільки нашим пріоритетом є максимальна безпека.
Зв'яжіться з нами по електронній пошті: [email protected]
З повагою
Макс Бент
Відповісти
Ви хочете взяти позику і не знаєте, де взяти реальну позику?
Ви хочете створити бізнес, але у вас немає капіталу?
Чи потрібно звертатися за кредитом з будь-якої причини?
Вам потрібна різдвяна позика.

Ваша надія нарешті тут, оскільки ми надаємо швидкі та надійні позики, наша послуга є 100% справжньою і гарантує вам отримати позику при подачі заявки, будь ласка, зв’яжіться з електронною поштою та затвердіть сьогодні за адресою: [email protected]

Дякую і Бог благослови
КОНФІДЕНЦІЯ
Олена
Відповісти
Останні новини
Термінал банку «з’їв» гроші лучанки
21 серпень, 2013, 19:17