У Луцьку обрали найкрасивішу студентку. ФОТО

У Луцьку обрали найкрасивішу студентку. ФОТО
У День Незалежності в Луцьку відбувся конкурс краси «СтудМіс Волині».

Конкурс краси, кмітливості і таланту відбувся 24 серпня на Театральному майдані.

Участь у конкурсі взяло чотири студентки: Юлія Щесюк (Луцький національний технічний університет), Ілона Матвійчук (Волинський інститут економіки та менеджменту), Тетяна Теслюк (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки) та Олена Новосад (Луцький базовий медичний коледж).

Дівчата змагалися у чотирьох конкурсах: «Знайомство», «Інтерв’ю», «Таланти», «Дефіле».

За підсумками усіх конкурсів, у номінації «Міс глядацьких симпатій» перемогла Олена Новосад. Вона також отримала титул «Міс Інтелект». Тетяну Теслюк назвали «Міс Індивідуальність». У номінації «Міс Елегантність» перемогла Ілона Матвійчук.

А перемогу у конкурсі здобула Юлія Щесюк із ЛНТУ. Крім того, її визнали найбільш фотогенічною. Їй 20 років, навчається на 4-му курсі факультету бізнесу. Навчалася у модельному агентстві. Саме ця дівчина поїде на всеукраїнський етап конкурсу «СтудМіс України» у Києві.

Між конкурсами публіку розважали співами і танцями творчі колективи Луцька.

Довідка

Конкурс «СтудМіс Волині» – це регіональний етап всеукраїнського конкурсу краси, кмітливості та таланту серед студенток «СтудМіс України». Відбувався за підтримки Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: конкурс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 46
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Абрамук із Пельцом все ніяк не можуть поділити КВН, а тут вже й тьолочок підключили....
Відповісти
а яручик не міняється, кожну спідницю хоче :-)
Відповісти
Яручик порядна людина, а ви тільки й вмієте те, що обливати брудом (
Відповісти
це взірець.міценат.щас заплачу...
Відповісти
а що тут ділити. чотири баби і ті на любителя)
Відповісти
депутат не на сцені під нумером 6.то талант..http://www.volynpost.com/img/modules/news/b/70/ac5a94ef5a6df16bc8c74ed3017df70b/cb-DSC_0235.JPG
Відповісти
Стыдно мне за нашу Волынь, некому представлять нашу область в Киеве. Это нельзя назвать красивейшей.
Відповісти
А панянка в вишиванці і джинсовій маринарці хфайна! ЯБВДУВ!
Відповісти
Знавцю. Вдуй вонючу козу. Це якраз тобі партнерша.
Відповісти
я незнаю по яких параметрах вибирали міс, але в кожної з них є зайвий жирок, як на мене то дівчина в синьому дуже гарна.
Відповісти
Ганьба.
Відповісти
Не будьте такі лихі. Уявіть, як це читати цим дівчатам...майте повагу, може це ваша майбутня дружина .. P.S. "Панянці у вишиванці" цікаво, як це підписуватись під чужим фото ?!
Відповісти
зрозуміло.просто конкурс треба було назвати"милі дівчата",забрати аучиків..та й все..нащо знов ті лахатрони..вийдіть на вулицю можна десяток найти експонатів зразу кращого гатунку.будьте адекватні,дівчата,що дальше "міс галактика волині"?яручик стольнік кіне і вибере хтось когось.сто гривень міценатських.
Відповісти
там.фотогенічна.а то малолєтні жеребці пишуть та жеребухи.серйозно не сприймай.такі як ти позаконкурсом .розум.таланти.краса.все й так видно.
Відповісти
Найкрасивіша тут рижулька: тримає з Яручиком келих. Розумна журналістка, струнка жінка. Всі решта - що смажена капуста, що манна каша, що картопля в "мундирах".
Відповісти
"тримає келих",_то образний вислів?що малось наувазі?руки не болять?
Відповісти
нє, не болять, може все потримать з яручиком.
Відповісти
Блин, двадцатник едва стукнул, а салко уже висит. Красіво.
Відповісти
А переможниця-красуня з обличчям величиною спілої тикви. Таких красунь у Луцьку - куди не плюнь: зліва і справа.
Відповісти
Блин, у всех есть неудачный ракурс. Видел я девушку-победительницу в живую, очень даже красивая и стройная! Не плюйтесь ядом господа!
Відповісти
перепозірує.ждьом,гаспалдін.яручик тоже,він гібкій..
Відповісти
4 учасниці це смішно!
Переможниці ой як буде важко в Києві на конкурсі!
Навчалась в модельному, можна про це і не згадувати, навчалось там чуть не пів міста, а працювати, мати досвід в модельній роботі це інше!
Дівчина в сорочині з джинсовою жилеткою справді дуже гарна!
Відповісти
У Луцьку обрали найстрашнішу студентку.
Відповісти
покажи своє личико,о ідоле краси))
Відповісти
А дулечки!!!! Розмріявся. Дивись на свою красавіцу. Ось вона "найгарніша".
Відповісти
бо ти ще страшніша) того і стрьомно своє фото викладати))
Відповісти
хто?хто обрав?дєвочкі ви там за місто не розписуйтесь...вискочкі в журі.вискочкі на тумбі..
Відповісти
Переможниця досить гарна в житті, часто її бачу в університеті та у місті. Фото справді не вдалі, не її ракурс, буває. Вконтакті є її сторінка, де багато фото по яким видно що і з фігурою і з обличчям у неї усе гаразд.
Відповісти
Гэта хде там красоту нашли,скм будьте принципиальными, не в обиду девушке, но лицо уж действительно, великовато или фотографа на мыло, а красивых барышень действительно у нас оччень много, посмотрите вокруг )))
Відповісти
Я взагалі думаю що цей конкурс був несправедливий, я як свідок цього як виставляли оцінки, рахую що це все давно було відомо хто переможе, для чого взагалі влаштовувати конкурс, якщо можна просто відіслати в Києв своїх знайомих, як це і вийшло....
З цього конкурсу я отримала тільки розчарування бо дійсно обрали найстрашнішу студентку Волині
(Недивно що приймати участь у конкурсі дали згоду тільки чотири студентки Волинських навчальних закладів, хоча скільки їх є у місті...!!!!)
Відповісти
http://vk.com/id26337739 Сторінка Юлії Вконтакті
Відповісти
Дівчинку треба було терміново продвинути, для того і придумали цей конкурс!!!
Відповісти
куди ж її продвинути то треба було? не смішіть мене)
переможниця була напевно сама в найбільшому шоці з усіх конкурсанток
Відповісти
Сміх та й годі) НЕ обливатиму брудом конкурсанток.Знаю як вони виглядають в житті. Це все на любителя. Супер гарне лице - це ще не шлях до успіху. Конкурс - це велика праця і потрібно мати не лише личко гарне. Але, шановні організатори, що це за ....? СтудМІс відомий і престижний конкурс, а рівень його на Волині змушує плакати і сміятися одночасно. Костюм переможниці на інтелектуальний вихід вкрадений в учасниці з "Першої Леді Волині", що теж відбувався літом. Це вже всі бачили. Це не креативно. Що це за вишиванки у поєднанні із джинсами та шортам із секонд-хенду? Якісь чорні б штани під них хоча б. В учасниць "2" і "4" підбори....це взагалі що таке? Яка ще танкетка чи дерев"яний каблук? Мають бути чорні або тілесні туфлі на високому тонкому каблуку....жахливо живиться. Наче з базару поприходили на ту сцену. Учасниця №4, вибачаюсь звісно ж, не люблю натякати на недоліки людей, вони є в кожного, але з таким животом і ногами на конкурс краси дефілювати це занадто. Хто її обрав? Ви що взагалі не знаєте критерії конкурсів краси? В переможниці під її крадений наряд білий ліфчик...!!!!О_о...під чорну прозору блузу біла білизна??Оооо, шановні ви й справді не знаєте, що таке конкурс краси де шліфують все до дрібниці. І за такі речі, як підбори та білизна попереджають і наголошують. А це маленький сільський показ різнопарметних дівок. Ох, бідна буде та, яка поїде на СтудМіс України....там все набагто важче. А з такою підготовкою як тут - про принаймні призове місце годі й думати. Вчіться трішки перш ніж щось робити та ще й в таке свято, та ще й в центрі міста.
Відповісти
Шановні учасниці конкурсу!Ваш виступ легко кажучи,не на найкращому рівні,кожна з вас не підготовлені я цілком згідний з "експертом"..А кращою з 4х конкурсанток була однозначно Теслюк.А щодо конкурсантки №4,справді ..дам пораду-дівчино,дивись трішки за собою,тиж ще молода а закинула себе взагалі.Тут назріває питання-а якого х..ти тудиподала заявку,перш ніж подавати заявку підготуйся ретельно.А переможниці я можу лише по співчувати,ти вже не така ж і вродлива і бтобі на фоні інших столичних дівчат нема що робити,такщ якщо хоче мати хоч трішки кращий вигляд то старанно готуйся,тобі це зайвим не буде!Хай щастить
Відповісти
конкурс - ганьба...
хто його готував нз...
учаниці не подавали заявок...а їх ставили до відома !!!
учаснця №4- дуже гарна дівчина, про конкурс сказали їй за день!!!
в неї найгарніше плаття було і талант!
параметри у неї прекрасні все норм (в кожного є поганий ракурс)
Ваша "Тяся"- рижа і не красива, а строїться фіг-зна що...
Переможниця, може і з красивм тілом, но не обличчям!!
Відповісти
Пхахахахаах це ти про яке плаття говориш..про те що дали організатори конкурсу,а про талант я взагалі мовчатиму,це називається не "талант"а просто звичайний спів і не більше,а все інше так просто названим Випендрюванням,є значно кращі і унікальні голоса так це дійсно талант від Бога.Тут ми заговорили про "Поганий ракурс"...так вот це зовсім не поганий ракурс це Доволі повнувата дівчина,якій не припустимо приймати участь в конкурсі КРАСИ.Скажу як глядач,"поганий ракурс"це коли одна строна не вдала для зйомок,але не тоді коли вона в усіх ракурсах м'яко кажучі жирнувата і це як правило нічим не зіпсуєш в будь яких ракурсах чи сторонах.Тетяна вона і тілом і обличчям і душею хороша,що не скажеш про конкурсантку 4. (заздрість це погана штука..як не крути)
Відповісти
я бачив цю дівчину в яву- вона дуже гарна і хороша)
Відповісти
ТА Танюша дуже гарна
Відповісти
Плаття не давал конкурсанткам ( кожна брала своє)
Відповісти
"я бачив цю дівчину в яву- вона дуже гарна і хороша)" - це я про 4 сказав
Відповісти
Цікаво в якому сенсі "хороша"??...бо назріває лише одна відповідь
Відповісти
Згідний з Дімою.нічого не добавлю
Відповісти
що за обсирання тут?
в кожного всій талант від Бога , хто танцює хто співає...
Таня, може це в тебе заздрість що пішла нізчим!?
Відповісти
Боже-Боже, 4-гарна дівчина, що ви з неї хочите....
Яка "жирнувати"- що ви морозите...нормальна вона...
...
Судити всі гєрої...
А спів - це талант від Бога, ти візьми вийди і так заспівай
Відповісти
Гарна це завишина планка і голосно сказано,а до краси ще потрібно мати хоч мінімальне уявлення що таке справжня краса.а не так як вона вийшла,потрасла жирком ..начебто гарно заспівала і все,цього мало
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обрали найкрасивішу студентку. ФОТО
24 серпень, 2013, 20:40