Чому досі працює «славнозвісна» луцька «Юнона»

Чому досі працює «славнозвісна» луцька «Юнона»
Рівно рік тому поліція провела обшуки у інтим-салоні «Юнона» на вулиці Лесі Українки й заявила, що припинила його діяльність.

Утім нині, у вересні 2021 року, салон далі працює. Туди продовжують «за дзвінком» приходити чоловіки.

Чому так, у інтерв’ю Інформаційному агентству ВолиньPost розповів начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрій Крошко.

Він підтвердив, що салон, де надають інтимні послуги, наразі працює. Більше того, розповів, що власники цього «бізнесу» – люди з Дніпра й такі заклади вони мають по всій Україні.

«Люди, причетні до цього бізнесу, достатньо нахабні. Вони дозволяють собі змінювати персонал, змінювати умови роботи і продовжують працювати.

Справа в тому, що, як тільки ми документуємо протиправну діяльність і припиняємо їхню роботу, приїжджають нові люди, діяльність яких не документувалася – нові прізвища, нові обличчя – і починають роботу з нуля», – висловився Юрій Крошко.

Серед дівчат, які працюють в «Юноні», за його словами, волинянок теж немає.

Головний поліцейський області додав, що у Луцьку поліцейські одними з перших в Україні провели обшуки і припинили діяльність інтим-салону. Далі були такі ж дії в інших областях. Після цього причетні до цього бізнесу стали навіть виходити з мітингами під МВС, називаючи таку роботу поліції тиском на бізнес.

Повний текст інтерв'ю можна прочитати за посиланням.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все заплачено! ! !
Відповісти
Давно пора легалізувати проституцію ,і державі прибуток і розвіятись можна легально не криючись ,але тоді декому від влади не будуть давати хабарі ,а наша влада без хабаря ,як дитина без бублика .
Відповісти
Добродію,схаменіться!
Проституція це гріх!
Ви ж не побажаєте такого гріховного хлібу своїй близькій людині.
Це АМОРАЛЬНО.
Відповісти
Проституція існує стільки, скільки існує людство. Різниця лише в ставленні до цього. Легалізувати - це нормальне і розумне рішення, що підтверджено досвідом розвинутих європейських країн. І ніхто там від цього не страждає, в церкву ходть, папу свого обожнюють. По суті, проститутка - соціальний працівник, прийшов чоловік, пар випустив, живе життям спокійним, а так немає де, немає як, немає з ким - тому і ріст згвалтувань бачимо.
Відповісти
Був в Юноні , навіть домовився за секс ! Все класно , так і має бути!
Не тре закривати ! Ми з пастором ходимо , нам класно , все люкс !
Ви нікчеми , не вмієте розслаблятись !
Відповісти