У Луцьку під час джаз-фесту буде файєр-шоу

У Луцьку під час джаз-фесту буде файєр-шоу
У Луцьку та Рівному 30-31 серпня відбудеться шостий джазовий фестиваль Art jazz cooperation.

Про деталі розповіли організатори 27 серпня під час прес-конференції.

За словами президента Луцького джазового клубу Олега Баковського, 30 серпня концерт відбудеться в замку Любарта, а 31 – у Волинському обласному театрі ляльок. Під час виступів у замку глядачів ще порадує театр вогню Fire dance. Також протягом фестивалю експонуватиметься виставка малярства Анни Савіцької на джазову тематику.

За словами Баковського, у Луцьку виступатимуть музиканти з України, Польщі та США.

«Запрошуємо на фестиваль. Програма буде різнохарактерна, цікава. Будуть і приємні несподіванки, всіх секретів не розкриваємо», - заінтригував Баковський.

Вартість квитків – 30 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якось слабувато. Фактично, всі виконавці місцеві. А незмінний для Луцька Френк Паркер уже починає приїдатися... Від фесту до фесту обличчя не змінюються, стає нецікаво!
Відповісти
Скажите спасибо, что в нашу провинцию, хоть Паркер приезжает.
Відповісти
Це залежить тільки від організаторів. На концерти просто так виконавці не приїжджають - їх замовляють...
Відповісти
По-перше: і кого ж Ви пане Миколо з місцевих побачили? Крім Пластиліну, який відкриватиме фестиваль та Тараса Баковського, який сподобався як музикант Френку Паркеру, що той запропонував йому спільно зробити проект? По-друге: однією з цілей проведення фестивалів є розвиток місцевих музикантів, тому логічно що на кожному фестивалі повинен бути хоч один колектив місцевий. По-третє: як організатор фестивалю можу Вас спитати а кого б Ви хотіли почути/побачити в Луцьку? Давайте пропозиції, а не лише критикуйте. Лише прошу зважити на маленькі деталі: 1) В Луцьку нема аеропорту; 2) В місті нема високого рівня готелів; 3) Дороги до Луцька з міст де є аеропорт бажають кращого...; 4) Влада виділяє 0 гривень, або близько нуля; 5)У нас випадково не з'явився у місті меценат чи спонсор, як скажімо у Львові банк "Альфа", що може виділити мільйони гривень на запрошення зірок? 6)Ціна квитків у нас 30 гривень, думаю більш ніж доступна для пересічного лучанина.
Тому через всі ці дрібні на перший погляд обставини, ми вважаю робимо дуже хорошого рівня фестиваль.
Але ще раз дякую за критику. І повторюсь, завжди готовий почути пропозиції, чи прийняти співпрацю...
Відповісти
та я радий, що джаз в луцьку є. і ходжу кожного разу з задоволенням. просто хочеться чогось нового. я не хочу здатися грубіяном, але не один я вважаю, що ці фести почали приїдатися... не сприйміть за образу, але постарайтеся долати ці дурні перешкоди. Дороги, готелі - не виправдання.
Відповісти
Я критику ніколи не сприймав як образу. Просто відповів Вам щоб Ви розуміли, що в нашому місті взагалі складно щось організовувати. Не виправдання, а констатація факту. Якби Ви ще знали скільки бюрократичних та інших перепон стоїть, інколи бажання взагалі пропадає щось тут робити. Але саме головне це фінанси і умови. На жаль зірка із світовим ім'ям може до нас приїхати лише в теорії. Повірте, є такі райдари як технічні так і для побуту, що на жаль ми в місті їх не можемо забезпечити. Але я серйозно пишу що всі поціновувачі джазу можуть давати свої пропозиції кого б вони хотіли бачити/чути на фестивалях. Тож пропонуйте і будемо разом робити фестивалі кращими! Дякую!
Відповісти
Я не такий знавець, щоб радити когось конкретно. Просто хочеться різноманітніших імен, різноманітніших країн.
Відповісти