Німецькі інвестори хочуть будувати аеропорт під Луцьком

Німецькі інвестори хочуть будувати аеропорт під Луцьком
Німецькі інвестори декларують намір будівництва регіонального аеропорту на базі Луцького військового аеродрому.

Про це представники компанії «Luft Express GmbH» повідомили сьогодні під час зустрічі із головою облдержадміністрації Борисом Клімчуком, ‒ повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Зокрема, як розповів представник підприємства в Україні Сергій Дячук, у планах компанії ‒ спорудження будівлі аеровокзалу площею 1000 кв.м та потужністю 50-70 чоловік за годину, обслуговування злітної смуги та інфраструктури навколо військового аеропорту.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук наголосив, що «на Волині іноземному бізнесу працюється добре й комфортно». Він розповів про діяльність низки таких потужних підприємств із закордонними інвестиціями як «Кромберг енд Шуберт Україна», «Хан Електробау», «СКФ Україна», «Модерн-Експо».

«Якщо компанії працюють чесно, прозоро, вкладають гроші у розвиток виробництва, створюють робочі місця, їх інтереси я готовий лобіювати на найвищому рівні», ‒ підкреслив голова облдержадміністрації.

Отож, результатом зустрічі стала домовленість сторін про реєстрацію в області спільного підприємства з німецьким капіталом, яке працюватиме над розробкою проектних пропозицій та узгодженням технічних питань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Військовий аеропорт добрим тим що він в межах міста і покриття аеродрому добре. а у Крупському - тільки інфраструктура.
Відповісти
М-да, и какая там инфраструктура?
Відповісти
Там вже і інфораструктури немає... Одна назва...
Відповісти
Не вижу ничего хорошего в том, что он "в межах міста".
Нам ещё не хватало шума и загрязнений от самолетов, пролетающих над головами. Да и катастрофы чаще бывают при посадке и взлете.
Відповісти
Не волнуйтесь, это очередной прожект.
Відповісти
Саме цікаво, що перед Євро наш мав бути запасним аеропортом для львівського і на час будівництва нового наш мав приймати рейси. І мали ангар побудувати на 50-70 чоловік прийому. І поля ті що пустують біля аеропорту в бік села Дачного хтось їх тоді прихватизував. Але не судилося тому стати. До Києва можна і так доїхати чи поїздом чи маршруткою. Краще як були рейси спарені, типу Київ-Луцьк-Львів і люди точно може тоді їздили.
Відповісти
Ми їздимо маршрутками чи поїздом, бо ми иусимо і ми не цінуємо свій час. А європейці чи то інвестори чи ше хто вміють цінувати свій час і не хочуть вони шість годин їхати маршруткою чи цілу ніч поїздом з Борисполя до Луцька.!!!
Відповісти
100%.Чехія-мала за розмірами країна,але там стільки вертольотиків і літачків бороздять небом.Бо люди справді цінують свій час.Може й у нас щось подібне буде років через 10!
Відповісти
А цікаво чи люди будуть спроможні заплатити таку ціну. Вони проводили досліження ринку перш ніж цим займатися у нашому місці!?!
Відповісти
Клімчук змінив думку.!!! То казав нашо той аеропорт - хто на ньому буде літати. А тепер вже він буде лобіювати це питання на найвищому рівні. Так отож у тому і полягає ваша робота, Борисе Петровичу, зробити усе можливо шоб якумога більше волинян могли собі дозволити літати, хоча б до Києва чи Криму. А то швидше з Делі до Києва прилетиш, аніж доберешся зі столиці до обласного центру Волині!
Відповісти
А зачем лететь в Киев? Маршруткой 5 часов и ты возле метро. А на рейс надо прийти за два часа, потом еще час взлетели-сели, потом полчаса - высадились, забрали чемоданы, и ты в Жулянах. А стоимость в разы? Смысл?
Відповісти
Ну одразу видно людину, яка або ніколи не літала або рідко їздить в Київ. Я готовий заплатити і 50,, і навіть 100 доларів аби в столиці бути за дві години., а не за п'ять з половиною -мініімум !
Відповісти
Сразу видно человека, который никогда не летал или редко летает. ) Да не будешь ты за два часа. Прочти внимательней вышеизложенное.
Відповісти
А де ви прочитали, що Клімчук збирається лобіювати тих інвесторів? Написано ж зовсім інше: "Якщо компанії працюють чесно, прозоро, вкладають гроші у розвиток виробництва, створюють робочі місця, їх інтереси я готовий лобіювати на найвищому рівні". Хай спочатку німці інвестують, щось зроблять для Волині, вкладуть гроші у Волинь, тоді губернатор і подумає, лобіювати щось чи ні.
Відповісти
Якщо німці- то можна. Щоб потім не будували аеропорт наші спеціалісти дорожнього покриття.
Відповісти
Ви їх сайт бачили? В перекладі з німецької: "We offer: Flights to CIS and whole world". Іншими словами, це якась діяспора що літає в СНГ
Відповісти
уткі летят
Відповісти
літаками таки краще - там не треба асвальт класти;))
і на дорогах місця буде більше!;)

а насправді аеропорт - це в любому випадку для міста - престиж.
Відповісти
Кому не зрозуміло: аеропорт - це розвиток Луцька та Волині.
Відповісти
гарний лохторат.літають літаками часто..в там там..молодці.піддакуйте..з ваших кишень ще трамплін для лиж побудують..ігого!полішуки всьо чотко.
Відповісти
з наших кишень і так немає чого брати;)),

а трамплін - теж хай будують - не нам падати!))
Відповісти
Останні новини
Німецькі інвестори хочуть будувати аеропорт під Луцьком
27 серпень, 2013, 14:18