У Володимирі-Волинському підпільно торгували дешевим спиртним і цигарками, - «Свобода»

У Володимирі-Волинському підпільно торгували дешевим спиртним і цигарками, - «Свобода»
Півроку у місті Володимир-Волинський підпільно торгували оптом дешевими спиртними напоями та цигарками невідомого виробництва.

Про це 31 серпня повідомляють у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

У повідомленні прес-служби йдеться: через «кришування» владою алкогольно-тютюнової мафії у Володимирі-Волинському близько півроку процвітала підпільна оптова торгівля дешевим спиртним та цигарками невстановленого виробництва.

Під час звіту правоохоронних органів із зазначеного питання повідомив на сесії голова фракції ВО «Свобода» у Володимир-Волинській міській раді Сергій Коба.

«Ситуація виглядає наступним чином: влада разом із правоохоронцями дає людям своєрідну «цукерку» у вигляді дешевого спиртного та цигарок. Близько 30% населення Володимира-Волинського возили у сусідню Польщу саме ці товари і на зароблені таким чином гроші утримували свої сім’ї.

Сьогодні цю «цукерку» у людей забирають, тому що це відповідає закону. Але виникає питання: чому такі дії не присікалися відразу, коли про таку торгівлю говорило все місто?», - зазначив Сергій Коба.

«Напевно, в підпільних алкогольно-тютюнових торгівельних схемах були задіяні і владні структури. Ці незаконні схеми виробництва потрібно викрити і притягнути до відповідальності їх організаторів», - додає голова фракції.

Очільник міської міліції дати чітку відповідь свободівцю не зміг, посилаючись на те, що немає можливості на місці дослідити лабораторно зразки виробленого дешевого алкоголю та тютюну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Недавно виявися такий факт ,
У Володимир- Волинськ фірма яка торгує пальним по області і якою керує відома в області особа , екс - кандитат в нардепи пан К., не повністю платила багато років за оренду свого офісу який знаходиться у приміщення яке належить до Володимир - Волинської комунальної власності .
Таким чином Володимир - Волинський при потурані місцевих посадових осіб не доотримав значні грошові сумі в міський бюджет.
Оце такі- то справи у Володимирі-Волинськім. Крадуть у Володимирі , і то дуже ,ну дуже нагло і напрочуд відкрито !!!
Відповісти
Сорока на хвості принесла?
Відповісти
На підприємствах вказаного пана більша половина людей отримує заробітну плату в конвертах, на 93 АЗС офіційно оформлено 95 працівників. Так можна бізнесувати.
Відповісти
Ще один ПУК від свободи!
Відповісти
савіку!
Відповісти
аби горіла
Відповісти
вже не треба. Є сволота...
Відповісти
губернію поїдь.тисьчу налічних покажи...
Відповісти
Володимир-Волинська міська рада дає дозволи "своїм людям" на торгівлю спиртним цілодобово не зважаючи на скарги громадян, які проживають в районі цих нічників. Вночі підприємливі ділки продають алкоголь неповнолітнім, які влаштовують дебоші, кричать під вікнами, гадять в під`їздах будинків. При цьому ці ділки умудряються ухилятись від сплати податків. Через ці нічники в ночі і продавався дешевий безакцизний алкоголь.Такого бардаку в області певне немає ніде.
Відповісти
чому не має є ще такий барадак і в луцьку...факт...один...із багатьох на сьогоднішній день.. у начальник відділку міського міліції Луцька, не доплачув цього місяця заробітню лату своїм працівникам на парочку сотень гривень, а по бугалтерії йшла відомість що вони отримали повну ставку. А у синочка начальника появився Х5 бмв, питаєтся в задачі. чи повторится врадіївка у луцьку??? і чи є совість і корупція в внутрішніх органах?
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському підпільно торгували дешевим спиртним і цигарками, - «Свобода»
31 серпень, 2013, 13:10