Ляшко у Луцьку пояснив, за якої умови Волинь вийде з «червоної» зони

Ляшко у Луцьку пояснив, за якої умови Волинь вийде з «червоної» зони
Чинником, який наразі не дозволяє Державній комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вивести Волинь із «червоної» зони карантину, є завищений коефіцієнт виявлення нових інфікувань коронавірусом.

Про це під час брифінгу у Луцьку повідомив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

За його словами, як тільки цей показник буде в межах норми, область вийде із переліку «червоних» регіонів.

«У Волинській та Запорізькій областях спостерігається високий коефіцієнт виявлених позитивних випадків серед усіх протестованих. Збільшення рівня тестувань та зменшення позитивних випадків дозволить прийняти рішення про перехід до іншої зони», - сказав міністр.

Він зауважив, що кожен має зробити свій внесок у подолання пандемії – вакцинуватися, а також дотримуватися всіх правил карантину.

Зауважимо, що станом на 20 грудня коефіцієнт виявлення випадків інфікування на Волині становив 22,3% (при нормативному не більше 20%), а два попередні дні – 29,1% та 25,4%. Для того, аби область могла вийти із «червоної» зони, показник не має бути перевищений щонайменше протягом трьох днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехун на брехуні їде і брехуном поганяє. Кількість інфікованих в Україні щоденно удвічі зменшується, а це дубровицький пацан бачить у цьому загострення. І ківерцівська кобіта мовчить. Таке складається враження, що влада просто кайфує, якщо потерпілих більшає. І не кажіть, що ми цей непотріб обирали.
Відповісти
Що зменшується? Тестувань набагато менше стало і тому типу зниження, а Європу всю накриває і звідти зараз скільки наших почне повертатись на свята... А контроль в нас ніякий!!! Ви хоч розумієте чим це все обернеться з тим новим Омікроном?! Краще жувати ніж таку лабуду писати!
Відповісти
Так чому не жуєте а пишете?)
Відповісти
Зайдіть в інфекційне відділення і все зрозумієте....
Відповісти
Так таким і пояснюється, що нех… всяку лабуду писати і у такому разі і вас це стосується! :)
Відповісти