Дитяче екологічне містечко в Луцьку. ФОТО

Дитяче екологічне містечко в Луцьку. ФОТО
У Луцьку організувати екологічне свято для дітлахів – у центральному парку облаштували «Зелене містечко «Еко-ко».

Містечко діяло у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки у неділю, 8 вересня.

Дітей тут розважали впродовж кількох годин, розповідали їм про екологію, проводили різноманітні майстер-класи та забави. Малюкам пояснювали, чому і як потрібно берегти природу.

За словами Анни Гнатюк, однієї із організаторів свята, таке дійство у Луцьку відбувається вдруге і стає вже традиційним.

Цього року відбулося близько 20 майстер-класів. Дітей вчили ліпити із солоного тіста, глини, шити іграшки, розписувати еко-торбинки, робити ляльки-мотанки, листівки тощо. І головне у цих заняттях – екологічна спрямованість, адже всі ці вироби виготовляли із екологічно чистих продуктів.

Для непосидючих дітей створили лабіринт із звичайних картонних коробок. Це, розповідають організатори, гарний приклад використання вторинної сировини.

Довідка

Екологічне свято «Зелене містечко «Еко-Ко» організоване командою порталу для батьків «Луцьк-мама» разом із Волинською обласною організацією Партії Зелених України, а також за підтримки луцького міського голови Миколи Романюка. Допомагали організовувати захід Фонд Василя Токарського, DJ Cafe Ring, підприємства «Kromberg & Shubert Україна», Волинський обласний благодійний фонд «Нове екологічне мислення». Організатори також висловлюють подяку мовній школі «Хелен Дорн рання англійська», сімейній академії «Плай», магазину «Знайка», Центру творчого розвитку особистості «Територія щастя» і всім майстрам, які взяли участь у заході.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Україні! Героям - слава!
Відповісти
Дякуємо за яскравий репортаж!:)
Відповісти
Дякую організаторам за чудове свято, дітки задоволені - батьки щасливі))) Окреме спасибі усім майстрам)
Відповісти
Хоч були ми недовго на святі, але нам усе сподобалося, побільше би таких у місті організовували
Відповісти
Свято було чудове, дякую організаторам за цікаве та повчальне часопроведення) Малеча була в захваті від картонного містечка і від мила, котре ми придбали у пані Інни. І як можна робити такі шедеври власними руками? Треба записатися на МК, Інно відгукніться будь-ласка!!!
Відповісти
Згідна з усім вищесказаним - пані Анно - ви героїня нашого міста!!! Побільше б таких ідей та можливостей усе організувати! Свято - на вищому рівні)
Відповісти
Дякую усім, хто прийняв участь в організації даного свята. Безліч розваг для діток - це найголовніше) І звісно ж, потрібно висловити подяку усім майстрам, які зголосилися допомогти у проведенні МК та ярмарки виробів ручної роботи.
Відповісти
виявляється, скільки забав можна влаштувати дітям меншим бюджетом - варто тільки напружити мізки. альтернатива дорогим атракціонам є.
Відповісти
Свято було дуже цікаве, корисне! Дякуємо организаторам!
Відповісти
Останні новини
Дитяче екологічне містечко в Луцьку. ФОТО
09 вересень, 2013, 09:26
Хресний хід у Луцьку. ФОТО
09 вересень, 2013, 08:45