Аварія в Луцьку: авто протаранило паркан біля школи. ФОТО. ВІДЕО

Аварія в Луцьку: авто протаранило паркан біля школи. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої легковик зруйнував частину паркану біля обласної ДЮСШ на вулиці Шевченка.

ДТП трапилась 25 жовтня, приблизно о 12:30, - пишуть Волинські новини.

Так, автівка марки Daewoo Lanos їхала зі сторони вулиці Прогресу на вулицю Шевченка. Водій, який, зі слів свідків та правоохоронців, був у нетверезому стані, не впорався з керуванням та врізався в залізний паркан, що відділяв проїжджу частину від тротуару. Унаслідок цього постраждала жінка, яка не дочекалась працівників міліції та пішла з місця події.

Водія після прибуття правоохоронців відвезли у наркодиспансер для проведення експертизи.

Як розповів начальник відділу УДАІ у Волинській області Олександр Паламарчук, винуватець ДТП – 53-річний лучанин, який проживає на цій же вулиці.

«Водій виїжджав із прилеглої вулиці на вулицю Шевченка у стані алкогольного сп’яніння. Ми вже працюємо із свідками події», - прокоментував ситуацію правоохоронець.

Директор Волинської обласної ДЮСШ Богуслав Галицький розповів, що став випадковим свідком правопорушення. Зі слів посадовця, він турбується за життя дітей, які відвідують спортивну школу.

«Це диво, що саме в цей час дорогу не переходили діти. Страшно подумати, що могло б статися, якби, наприклад, у той час там перебувала мама з каляскою – вона б точно не зуміла уникнути біди», - бідкається Богуслав Галицький.

Як розповів свідок, автівка на швидкості зачепила жінку, яка у той час йшла по тротуару. Постраждала упала на траву, але згодом, оговтавшись, пішла додому.
«Існує два стани: оп’яніння та «чорне оп’яніння». Ото, цей водій був за межею чорного», - резюмував очевидець.

Опісля машину забрав евакуатор.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З Днем автомобіліста!..
Відповісти
ПАРКАН, а, чол. Стіна, звичайно дерев'яна, що обгороджує або відгороджує що-небудь; огорожа. Була [школа] з ґанком на побілених стовпах і.. обведена, намість плотом, парканом із дощок (Лесь Мартович, Тв., 1954, 454); Обабіч стискали нас дошки й жердини тинів та парканів (Ігор Муратов, Бук. повість, 1959, 15).
Відповісти
Та,свІдок,сам під "мухою"!
Відповісти
Останні новини
Аварія в Луцьку: авто протаранило паркан біля школи. ФОТО. ВІДЕО
25 жовтень, 2013, 14:59