Убивство хлопця в центрі Луцька: подробиці трагедії. ВІДЕО

Убивство хлопця в центрі Луцька: подробиці трагедії. ВІДЕО
Молодого лучанина вбили у центрі міста 13 липня.

Про подробиці справи йдеться в сюжеті телеканалу Інтер.

«Це трапилося вранці 13 липня: у дворі неподалік від піцерії в центрі міста спілкуються дві компанії. Одного хлопця відводять вбік і починають бити. Несподівано удар отримує й інший. Він падає і більше не піднімається. Трошки пізніше той, хто вдарив, підійде і штовхне його ногою, аби подивитися, чи при свідомості хлопець. Швидку викликали охоронці», ‒ розповідають у програмі «Подробиці».

Якби не відео з камери спостереження сусіднього будинку, все, що трапилося, залишилося б в таємниці. Матері сказали, що хлопець впав, ударився головою в асфальт і впав в кому. Він помер в лікарні через тиждень, так і не прийшовши до тями.

Спочатку слідчий виніс постанову за статтею нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. Винуватця залишили на волі. «Перед обранням запобіжного заходу нам з незрозумілих причин було винесено постанову про перекваліфікацію», ‒ каже адвокат матері постраждалого Олександр Лавренчук.

Тяжкі тілесні перекваліфікували у вбивство з необережності. Удар лівою в щелепу в справі назвали «поштовхом у верхню частину тулуба». В прокуратурі тонкощі юриспруденції пояснювати відмовляються. «Та яка різниця, який той удар. Якби він не впав не вдарився, розумієте, не було би цього наслідку, не було би пролому черепа», ‒ каже адвокат звинуваченого.

Рідня переконана, що сім’я підозрюваного намагається зробити так, аби той уникнув відповідальності. Мати у нього ‒ працівник міграційної служби, а дідусь ‒ підполковник міліції у відставці. «Я хочу, щоб ця людина відчула, що він зробив», ‒ каже мати постраждалого.

Перше судове засідання в справі відбудеться 15 листопада.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Питання: Нах..я було бити цього хлопця???
Відповісти
тупе питання... те саме що спитати навіщо гопніки гопують... шкода що в нас таке БИДЛО живе в Луцьку а міліція займається статистикою на нормальних людях.
Відповісти
Моє питання стосується цієї ситуації. Хлопець шось там старається пояснити, НЕ проявляє агресії, а мудак лівим хуком БЕЗ ПРИЧИНИ послав тіпа у нокаут... смертельний (((
Відповісти
Мда, а перших кого потрібно наказати в цій ситуації це працівників піцерії не було навіть аптечки ,швидку яка їхала хвилин 25 і звичайно продавчиню з аптеки яка побачивши яка серйозна травма в хлопця просто втікла і нічого не зробила з першої невідкладної допомоги.
Відповісти
Шановний(а), виновних шукати в персоналі закладу, аптекарші чи швидкій не правильно, адже зі слів очевидців, особисто чув, першу допомогу було надавати нікому вже, а якщо це було б і можливо, то ні аптекарша зі своїми знаннями ні персонал піцерії тим паче, надати допомогу не змогли б, тут потрібні спеціалісти, і навіть якби швидка приїхала б відразу (а не через 30 хв), ситуація не змінилася б, загиблий відразу отримав травму не сумісну з життям. І ЩЕ ОДИН ЦІКАВИЙ ФАКТ: ЦЕ ТРАПИЛОСЬ БІЛЯ 8 РАНКУ, ЩО НАПАДНИК ЩО ЗАГИБЛИЙ БУЛи В ЖАЛИВОМУ АЛКО ЧИ НАРКО СП'ЯНІННІ! Нормальні люди будуть "лазити" в такий час і влаштовувати "разбор пальотав" біля сімейного кафе? ось тепер і думайте хто прав а хто винновний.
Відповісти
шкода тільки батьків з 2-ох сторін...
Відповісти
http://vk.com/id12787976 убивця в контакті
Відповісти
як це яка різниця? принципова!
він упав не сам, а ВІД НАВМИСНОГО УДАРУ!
сильного, неочікуваного удару, не поцілунку, тупий слідак, а УДАРУ, на камері все видно.
слідака звільнити, пишіть в генпрокуратуру, добивайтесь і добивайте ту падлу гоповську!
якби моя воля, всіх, хто наніс навмисні тілесні, що призвели до втрати здоровя чи життя ставили би до стінки. виродків з "дєдушками" і мусорскими мамочками поменьшало б.
п.с. маму теж звільнити, не зуміла виховати порядного сина, виховала вбивцю - не має права бути у міліції.
Відповісти
Оце така падлюча влада.Риба гниє з голови. В даному випадку повинні бути притягнуті до кримінальної відповідальності слідчий, який вів справу, прокурор, який вів нагляд за слідством, а також суддя, якщо винесе несправедливий вирок.А то розугулялись діти тепленьких батьків.Батьки видно були хабарники, тепер стали хабародавцями.
Відповісти
продажність наших суддів. Якщо судді сраколизи то виправдають. Правда є ще варіант подати на кваліфікаційну комісію суддів. Хай козлів продажних позбавлять суддувської мантії.
А захист винного буде землю під собою рвати аби виродочок на зону та і в сізо не попав. Бо внук ГБешника це дуже непопулярний статус там.
Відповісти
Люди вдумайтеся. Ви народили, вигодували дитину, вклали в неї все своє життя і любов і тут якесь бидло забирає в нього життя. Та його треба самим забити, якщо продажний суд загріб собі грошенят і виправдає цього урода. Подумайте, раз йому спаде з рук він це зробить і вдруге і хто зна чи в цей список не потрапить ваша дитина чи родич. Нам потрібно обєднуватися і домагатися покарання для цього виродка. Не будьте байдужі...
Відповісти
пропонуєте створити фонд для оплати послуг кіллера? ;)
Відповісти
От і про який захист міліції може йти мова...Співчуваю родині загиблого...
Відповісти
ми не захищаємо, ми фіксуємо і іноді розкриваємо, захищає армія.
Відповісти
От і про який захист міліції може йти мова...Співчуваю родині загиблого...
Відповісти
Не важливо хто в якому стані був. Винний має лишитись винним. І пом'якшувати кару, чи взагалі не вважати винним через алко чи нарко сп'яніння не правильно!
Відповісти
а ніхто і не пропонує пом'якшувати кару, винний получить своє, ( і це факт, його ВЖЕ не відмазали) але просто хочеться щоб люди хоть трішки урок з таких ситуацій виносили. Адже їхнє звичайне "пашлі павєсім с пацанамі" ЩО ЗАТЯГУЄТЬСЯ ДО РАНКУ І ТАКОГО СТАНУ призводить до такого....
Відповісти
Це скоріш не "пашлі павєсім с пацанамі", а "вийдим поговорим", але так, великої різниці немає. А за людей і урок - Ви повністю праві.
Відповісти
Чому ми завжди шукаємо винних? Потрібно починати з себе! Як би люди не давали хабарі, їх би ніхто не брав. Ми самі винні в тому,що в нас є. Ми самі так привчили, тих самих суддів, та міліціонерів, та й інших. Ми говоримо, що мати така погана, що виховувала сина «Уродом», а ви в цей момент подивіться на своїх дітей, як вони? Поцікавтесь, чим вони займаються, чим цікавляться та де проводять свій час. Ніхто з нас не застрахований від таких випадків ані загиблий хлопець, ані винний. Сталось те, що сталось. І ніхто не дає Вам гарантії, що така прикрість не станеться з Вами. Не судіть і не судимими будите. Небесам видніше, кара чи помилування! Помста – це не визнання справедливості, це самозадоволення, і хто знає як вона потім обернеться проти Вас. За все в житті треба платити, але не нам вирішувати, якою ціною! І говорити, що мама винного хлопця хабарниця, не варто, ми цього не знаємо напевне.
Відповісти
Інфу з Ютуба прибрали, але лишили на сайті Інтера: podrobnosti.ua/podrobnosti/2013/11/06/940860.html і на http://www.youtube.com/watch?v=biFwkrQ4NJA
Відповісти
Процес не зупинити - якщо воно в Інеті, то вже його не видалиш. Ось, дивися:
http://www.youtube.com/watch?v=biFwkrQ4NJA
Відповісти
Шановна, не розводьте демагогію, одразу видно, що ви дотичні до сімї вбивці. Ми і дивимося на своїх дітей і думаємо, О Господи,захисти їх від таких Уродів, і не дай їм самим стати такими Уродами. Але запамятайте, якщо не маєте звязків, вашу дитину посадять за будь що "без суда і слєдствія". Не судіть і не судимі будете. Гарні і правильні слова, а головне істинні. Тільки приміняйте їх до себе. Тут не та ситуація. Ми не судимо, а обговорюємо, а інакше ми що - вже не можемо відрізняти добро від зла, чи не маємо право казати вбивство це чи дружній поцілунок. Шановна лучанка, ви або дітей власних не маєте, або... Краще не пишіть нічого і не ятріть серце родині загиблого, яка ймовірно може читати всю цю переписку
Відповісти
Якщо винен, нехай несе покарання. Не траба включати адмінресурс, аби захистити винного, бо він начудить ще більше
Відповісти
Останні новини
Убивство хлопця в центрі Луцька: подробиці трагедії. ВІДЕО
06 листопад, 2013, 21:53