На Волині комуністи самі демонтували пам'ятник Леніну. ФОТО

На Волині комуністи самі демонтували пам'ятник Леніну. ФОТО
На Волині комуністи власноруч демонтували пам’ятник Володимиру Леніну.

Вони зробили це 11 грудня, - пише Вголос з посиланням на виконуючого обов’язків голови Любешівської районної організації ВО «Свобода» Анатолія Пушкіна.

«Сьогодні близько 8:00 у Любешові на приватній комуністичній території, так званому офісі КПУ, комуністи з власної ініціативи почали демонтаж пам’ятника кату українського народу Владіміру Лєніну. До офісу під’їхав кран. Підцепивши за допомогою крану тритонну статую Лєніна, комуністи демонтували його і вивезли у невідомому напрямку», – розповів Анатолій Пушкін.

За інформацією джерел, пам’ятник Леніна вивезли на територію одного з приватних підприємств головного комуніста району, депутата Любешівської райради Василя Матейчика.

Крім того, 10 грудня облили фарбою пам’ятник Леніну у селі Велика Глуша.

На пам’ятнику написали патріотичні гасла.



Фото Анатолія Пушкіна

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Анановічі злякалися, що заберуть їх секс-фетиш, і не буде на кого фапати. Тому швиденько заховали свого надувного Лєніна у темному місці. Тепер вночі будуть туди приходити, і забруднювати спермою свою сексуальну мрію.
Відповісти
Навіщо таке робити?!. це все-таки історія, якою б вона не була. Можливо в майбутньому якась людина, звернувши увагу на пам'ятник і не знаючи хто це, заглянула б у книжки, щоб дізнатись і зробити свої особисті висновки! історію треба пам'ятати, щоб її не повторити... знищувати їх - це ознака безсилля...
Відповісти
Памятники треба ставити героям ,а не катам! І так само зносити!
Відповісти
А Ви поїдьте в Маневичі, там ще бовваніє перед адміністрацією
Відповісти
Така ти "Українка",раз скіглиш за катом!!!
Відповісти
Пропоную встановити пам'ятник Гітлеру, бо якщо йти за логікою т.зв.українки - "це все-таки історія, якою б вона не була. Можливо в майбутньому якась людина, звернувши увагу на пам'ятник і не знаючи хто це, заглянула б у книжки, щоб дізнатись і зробити свої особисті висновки! історію треба пам'ятати, щоб її не повторити..." Логічно?
Відповісти
Давай я розстріляю твою родину, а мені потім памтник поставлять в центрі Луцька! А ти прибіжиш і скажеш він вбивця а, тобі у відповідь хай народ знає історію!
Відповісти
ну і добре, хай в музеї стоїть. Очі не муляє. і річ збережеться для історії
Відповісти
ката геть!
Відповісти
Ну це клас, коли комуняки свого ідола демонтують! А що там Маневичі сплять?
Відповісти
я не скиглю!і навіть у деякій мірі згодна, що він не заслуговує такої честі, але просто поважаю історію і думку інших. запитайте у старшого покоління чи вважають вони його катом?..

Я взагалі говорю про історію, яку потрібно пам'ятати..
Відповісти
Давай я розстріляю твою родину, а мені потім памтник поставлять в центрі Луцька! А ти прибіжиш і скажеш він вбивця а, тобі у відповідь хай народ знає історію!
Відповісти
Волинські комуністи настільки суворі...
Відповісти
Перестань називати себе українкою - не ганьби націю! А ти не хочеш згадати історію та розпитати старшого покоління про репресії, про те, як тих же полішуків-господарів висилали до Сибіру, про колективізацію і голодомор, про зруйновані церкви у яких облаштовували хліви і розстріляних священиків, про тюрми, замордованих батьків і сиріт?!! Давай поставимо ще пам'ятник Гітлеру - це теж історія, яку потрібно пам'ятати!!!
Відповісти
Не радійте, після реставрації цей па"ятник надихне на боротьбу ще не одне покоління борців за те що б ви і ваші діти не шукали в смітниках кусок хліба і не стояли на колінах на базарах випросуючі милостиню на лікування (не дай Бог!)рідних.
Відповісти
Волинські (кацапо)тролі настільки суворі, що тролять українською.
Відповісти
Начальник Райвідділу Хвесик пересрав, що буде те саме, що і в Малій Глуші бо покровитель Мартинюк не простить такого знущяння над його богом "ЛЕНІНИМ"
Відповісти
я знаю місце де лежить памятник сталіну,біля нього-Хрущову а поверх них-Леніну.Зверху насипали землі і посадили клумбу.Так що Любешівці не оригінальні.От ще б остаткам комуністів Бог мозги прочистив.В як Мартинюк шістка не зможе красти-його ідеологія зміниться.
Відповісти
той памятник спочатку в центрі Любешова стояв, потім його знесли десь у 2005 році, комунякі забрали його собі, а зараз ще його дальше захавали)))
Відповісти
Люди! а може той лєнін у Івана в гаражі, якого він продає?
Відповісти
Буду називати себе як захочу! це називається демократія! Навіщо тратити гроші і ставити памятник, тим більше Гітлеру?!. Мене дратує, що люди все навколи нищать, а памятник Леніну це просто не дуже вдалий приклад. Не можна відповідати насильством на насильство...
Відповісти
Дивно, що Україна незалежна вже 24 роки, а про памятник згадали тільки зараз. Хоча добре, що згадали і хоч щось для змін робиться, а не тільки на словах "як все погано".. але якщо взагальному, то вся наша влада тільки те й робить, що свариться і кричить одна на одну... а щоб сказати щось хороше, то відразу згадують минуле, як було погано і цінуйте те, що маєте.
Відповісти
Справді, живете минулим...треба його пам'ятати, щоб рухатись далі, а не знищувати.
Відповісти
дійсно) знесли і дихати стало легше... треба було бідним терпіти 24 роки) Українка має рацію, якщо вже щось міняти, то не таким чином...
Відповісти
То боязузи, а не комуністи. Філінюк їх за таке навіки сховає.
Відповісти
Останні новини
На Волині комуністи самі демонтували пам'ятник Леніну. ФОТО
11 грудень, 2013, 15:54