На Волині збирають бюджетників на Антимайдан

На Волині збирають бюджетників на Антимайдан
Директорам шкіл Луцького району дали вказівку делегувати по кілька вчителів на Антимайдан в Києві, - розповів вчитель однієї з шкіл.

За його словами, з Волині автобуси від'їжджають 12 грудня та, ймовірно, будуть в столиці 14 та 15 грудня, коли на Євромайдані в Києві опозиція збирає чергову масштабну акцію.

Також вчитель розповів, що кожна з 37 шкіл району мала делегувати на Антимайдан кілька педагогів.

Збір нібито ініціювали в райдержадміністрації.

Наразі точної години виїзду не повідомили, але це має відбутися по обіді 13 грудня.

До слова, 11 грудня про залучення бюджетників до участі в Антимайдані на вихідних писав заступник голови волинського осередку "Батьківщина" Олександр Мартинюк.

"Друзі! Держслужбовці готуйтесь 14-15 грудня Вас повезуть у Київ на підтримку нашого Гаранта. Влада планує використати адмін ресурс для того щоб показати, що за Хфедоровича ще хтось виходить, а не тільки ПОЛІЦАЇ... Планують звести 200 тис. людей... Хто не хоче їхати беріть лікарняні або викручуйтесь якимось іншими легальними шляхами...", - закликав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 80
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тьотки і дядьки, невже продастеся і поїдете в вольєр до тітушків?
Невже вас нічому ненавчила агітація і голосування за провладних кандидатів, які за 200 грн. купили у вас 5 років трудового стажу?
А зараз куплять вас у рабство.
Відповісти
НІ не продамося а самі з задоволенням поїдемо.... Здивований? Так уяви собі в державі існує і інша думка про євро інтеграцію відміна від Вашої.... сподіваюсь на повагу щодо такої позиції ;)
Відповісти
Да Ви шо?
Не вірю, що є люди, які пітримують Пенсійну реформу, введення нового трудового кодексу, побиття дітей 30 листопада, продажність суддів і прокурорів, корупцію в державі, приєднання до Тайожного Саюсу за безплатно
Відповісти
1) Пенсійну реформу "наполегливо" "рекомендували" провести ЄС та МВФ оновіть в себе в памяті тодіж і комукністи з народниками заявляли не йти на поводу ЄС.... 2) Так я за оновлення трудового кодексу ми не можемо жити за нормами СССР впевнений, що ви його варіанти і не читали.... ;) 3-4) Це МАРАЗМ НАПРЯМОК ДЕРЖАВИ ЄВРОПА ВАМ ЦЕ ВСІ ГОВОРЯТЬ ПИТАННЯЇХ ЛИШЕ В УМОВАХ ВСТУПУ....
Відповісти
Коли пенсія у сільської вчительки 1000грн, а у продажного судді 16000, А призначення ведеться так: лікарю від зарплати 2500 грн - 50%, а корумпованому чиновнику від зарплати 8000грн - 90%, то збільшення пенсійного віку, мені здається некорректним.
Про введення Трудового Кодексу.
В нашій державі він дає можливість введення для всілякіх ландиків і васадзе шестиденного робосого тижня.
Не досить? Так продовжимо.
Ви вірите після розгонів 30 листопада і 11 грудня у чесність цієї влади? Вони - шлєппєри і гордяться тим, що можуть " развести как котят "
Відповісти
То чого це ти мені кажеш??? я так само думаю та Європейці кажуть що все гуд....2)ПРоекти трудового я читав ;) ... багато нових хороших статей... в тому числі по захисту працівників.... 3) Я НЕ ПРОТИ ЄВРОПИ Я ПРОТИ ТАКОЇ УГОДИ!!!! А ВЛАДА ЛЮБА ПОГАНА ;) ОПОЗДРИЦІЇ Я НЕБАЧУ АЛЬТЕРНАТИВИ ...... А ВИ БАЧИТЕ ;) ? МО ПОВЕРНЕМО БОНДАРЯ МО ШИБУ А ДАВАЙТЕ КОЗЮРУ ЩОБ ВСЮ ВОЛИНЬ БУРАТІНАМИ ЗАСРАВ....
Відповісти
Тому, що Йолкін, Чечьоткін, Азіров - шлєппєри.
Тому, що коли слухаю Лєнку Бондарєнку і Олійника - знаю - дурять.
Тому, що добровільно ця кодла не піде.
Тому, що розкрадається і віджимається все.
Тому, що не підемо в Європу зараз - підемо тайожний саюс завтра.
А відносно Козюркина і Бондаря , звичайно, не фест, але все одно порядніші за тих гандонів, що не прийшли на сесію облради. Ну явно ж продалися.
Відповісти
Сильні аргументи... Це мені нагадує малу дитину яка прийшла з мамою в магазин по іграшку і ще не вийшовши з нього дитя падає на підлогу і починає бити руками і ногами ХОЧУ .... Я думав україна вже повнолітня має повагу до себе та вміння приймати зваженні а не емоційні рішення!!!
Відповісти
Зважене рішення - це жити подалі від Вови Пукіна, його кумів і корєшів
Відповісти
ну що ж емігруйте....
Відповісти
Емігруй краще ти, а ми якось тут без тебе , Вови і тайги
Відповісти
дякую деиократе прислухаюсь а ви тут якось самі залишайтесь з своїми лозунгами... та памятайте лопатою махати - не язиком....
Відповісти
Люди, якщо Вас законно відпускають з роботи - їдьте, але приходьте на майдан, а не до тих зрадників...
Відповісти
Працюю вчителем в одній із сільських шкіл району, не знаю хто куди там їде, в нашому колективі не говорять за поїздки на Майдан за владу. Проте скажу чесно, не проти підтримати владу. Байдуже що ви там будете писати, мені однаково на ваші подальші образи. Просто маю свою думку.
Відповісти
троль.тупо якось .та вже без інтузіазізму.устають
Відповісти
Звичайно той хо має відміну думку від твоєї є троль ;) не забудь ще використати слово ганьба і слава героям :)))) а щодо аргументів то наведу у мене більшість родини в селі заробляють тим що вирошують картоплю якщо при таких умовах як Ви пропонуєте ми вступимо в те лайно то продати зможе поляк в якого є дотація а українець буде їсти свою бульбу сам.... тому Я ЗА ВОЛИНЯН!!! Я ЗА УКРАЇНЦІВ!!!!
Відповісти
Для альтернативно талановитих.
Розкажи мені розумнику, чого товари в Польщі на третину дешевші, як у "Пакко", при тому, що зарплата в Польщі вища як у Луцьку.
Розкажи мені розумнику, чого німецькі холодильники дешевші, за українські, при тому, що зарплата в Німеччині вища, ніж на заводі "Норд"?
Розкажи мені розумнику, чому чеський автомобіль дешевший за наш , при тому, що зарплата на заводі у Чехії вища ніж на заводі у Васадзе?
Відповісти
БО Є ДОТАЦІЇ!!!!! І РИНОК ВІДКРИТИЙ...!!!! А ПРИ ТІЙ УГОДІ РИНОК БУДЕ ЧОМУСЬ ОДНОСТОРОНІМ - НАМ ПРОДАДУТЬ А МИ НІ :( .... ЧОМУ ТВОЇ ЄВРОПЕЙЦІ ДО ЦІЄЇ ПОРИ НЕ СКАСУВАЛИ ТОБІ ВІЗИ РОЗУМНИКУ ;) ?
Відповісти
А тепер до самого головного питання: а чому немає дотацій в наших підприємств? Якщо відразу не маєте відповіді, то далі мізки можна не напрягати...все одно не "допрете" :-)
Відповісти
за брєд.може твоїм батькам легше буде в 70 років ту картоплю не мотикую обробляти а трактором якщо схоче механізовано..і.д. просто вертикаль влади краде все івся.зрозуміло на пенсіонерів та всіх решту остається копійки..ішугати що ще ті копійки заберем то просто перевід суспільства до повної маргіналізації..ті всі питання в цивілізованному світі также цивілізовано вирішуються..не пропадуть люди з голоду якщо 18 годин не будуть в полі раком для спасіння клімчуків,а появиться нарешті якась цивілізація і там.буде прозора екрономіка все стане само собою хто фермером схоче,хто кім..питання бульби можна внести так само на мораторій на стільки то років.внести хочуть не про Бульбу а про надання вічних гарантій на те що тут твориться тільки під назвою "європа по пр-овскі".тому що в нас особливий шлях розвитку-ми всю шоблу кормсити маєм на плечах.в польщі може ніхто не боятись за картоплю а в нас страхи.ми другі.нам в конюшню навіки щоб такі дітки як ти часом зкорита могли хлєбнути..про геїв давай!про бідність та вимирання європи по кісєльову!дрімучім повєдай!видумай український ровер.
Відповісти
Перепрошую чи ти такий тупий чи читати невмієш??? В польші ДОТУЮТЬ сільське господарство!!!! ДОТУЮТЬ за 1 га площі дають 1000євро!!!! за 1 кг мяса 1 євро!!!!!! А знаєш чого розумнику ??? БО польша не транділа про ЮЛЮ я говорили про УМОВИ АСОЦІАЦІЇ!!! відстоювали кожне євро!!!!!! ТОму їх фермери МОЖУТЬ КУПУВАТИ ТРАКТОРИ І.Т.П а наші ні... і якщо на таких умовах ВСТУПИМО.... то при собівартості продукції ми зможимо продати картоплю за 1 грн. а поляк за 50 коп. БО У НЬОГО ДОТАЦІЯ!!!!! Я НЕ ПРОТИ ЄВРОПИ Я ЗА РІВНІ УМОВИ!!!! І ЩЕ, Поляк нагрузить машину бульби і привезе тобі а ми мустимо бігти по візу і не факт що ще відкриють ЄВРОПЕЙЦІ.....
Відповісти
Да ви шо?
І виробництво холодильників теж дотують, і виробництво автомобілів теж дотують, і навіть виробництво прального порошку дотують?
Шановний ви живете за 100 км від кордону, а не в Єнакієво, зробіть над собою зусилля і прокатайтеся за кордон, Будете здивовані.
Сина прокурора і сина прибиральниці судять за одними правилами, чиновники не їздять на супердорогих автомобілях і не живуть у королівських маєтках, сини президента не збільшують свої статки за рік у 10 і більше разів і не повірите ,в суді судять не за гроші .

Відповісти
За автомобілі ТАК ДОТУЮТЬ !!! пригадайте програму хочаб німетчини дотацій та повернення громадянам коштів за куплений вітчизняний автомобіль... за інше не скажу бо не спеціаліст.... та мене цікавить не це мене цікавить передусім те що зачепить мою сімю і сімї ще близько 60 % волинян.... а це СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО!!!! чому ЄВРОПЕЙСЬКІ ПОЛЯКИ ВВІЙШЛИ В УГОДУ З ДОТАЦІЯМИ а МИ НІ???? Ми якісь не такі ЄВРОПЕЙЦІ???????
Відповісти
Скажи, хто заважав Васадзе вкладати гроші в виробництво, а не в кіпрські банки?
Угоду парафували півтора року тому і все всіх влаштовувало. Що змінилося за тиждень до підписання?
Можливо, ЄС сказав:"Гроші дамо - але проконтролюємо, щоб не вкрали"
От тут-то і накладочка вийшла.
Відповісти
МЕНЕ НЕ ЦІКАВИТ НЕ ПОРОШЕНКО НІ ВАСАДЗЕ НІ ЩЕ ХТОСЬ ТАМ.... Я повторюю мене цікавлять прості волинські сімї... в яких після підписанння в такому стані угоди прийде скрута.... а ви мені все про васадзе ....
Відповісти
А при непідписанні угоди ці прості сім*ї прийде не скрута, а повний і безумовний триндєц.
Відповісти
Аргументи....????
Відповісти
З тобою дискутувати - себе не поважати.
Чємайдан-вакзал- расєя
Відповісти
Звичайно, адже диспут передбачає наявність аргументів та розуму ;) ....
Відповісти
Вже не можу читати далі Ваші "випади" про дотаці ї євросоюз... Як Ви не розумієте - люди вийшли проти цієї влади бо бачать що все розкрадається та тоне в корупції. Питання Євросоюзу вже давно відійшло на задній план.
П.С. Наші с.-г підприємства також мають дотації. І не потрібно тут патякати! А ще - нашим "чинушам" потрібно перестати красти і все буде добре.
Відповісти
бреши людино.полякі на рівних мусили змагатись з тою самою німеччиною в цій сфері.то не дотації називаються а кредити під 2-4% річних.в друзів твого головного босса 30 і більше.анєкдоти що дали сто мільярдів кому то там просто так розкажи в барі таким самим підагогам.за рахунок дешевої робочої сили та механізації польща пройшла там так скоро.і була тоді середня зарплата там 300 дол.зараз 1200 євро.реальна.ніхто пройдисвітську владу ворів спонсорувати не буде.всі оті монополії які вони створили диктують і ціни закупівельні і правила гри.ринкова економіка тут кастрована..ти вчитель цього не бач?як ти дітей учиш?ти ж їх тупиш просто.без конкуренції в економіці твій азіров сам тут за христа.схоче рож пасєєт,схоче кукурудзу..в далекий Казахстан,та близький тобі тайожний мір який розвивається по таких же законах щось хтось продасть коли владика захоче..про геїв давай!оцстаім чекістов православних!
Відповісти
ТА ЩО ТИ КАЖЕШ.... НА ПОЧИТАЙ (http://agroobzor.ru/zar/a-124.html)
ЯКщо б ти був такий уважний то буквально навіть кілька днів назад деякі поляки в сеймі висловлювали "поділитись" польськими дотаціями в з українцями... а крім дотацій у них ще й є кредити..... 2) не порівнюйте конкуренцію польші з німетчиною....БО ПОЛЯКИ РОЗУМНІ ВОНИ НЕ ТРАНДІЛИ ПРО ЮЛЮ І ВИБОРОЛИ ДОТАЦІЙ І ХОЧ БУЛО ВВАЖКО ТА УВІЙШЛИ ФАКТИЧНО НА РІВНИХ... А У НАС ВИЙДЕ ВХОДИМО ГОЛІ БОСІ + БЕЗ НІЧОГО,...
Відповісти
Все розкрадуть Азіров і Йолкін зі своїми синами - талановитими бізнесменами.
Отаке от
Відповісти
А вже для цього і повинен бути МАЙДАН щоб КОНТРОЛЮВАТИ!!!!
Відповісти
Скажу по- пацифістськи.
Хай собі ідуть лісом у свій тайожний саюс, але самі, без України
Відповісти
піти?оголоси списки пр.газєтку ту прочитай зверху там про мощь расії пишеться більше чим про рож.в тебе в колхозі зарплата 2000 грн.які дотації.давай світ прогнем під савєтску гвардію.
Відповісти
Товаришу .. ти того... до чого Колгосп??? який колгосп???? В кого зарплата???? ти хоч як щось сказати то читай про, що мова.... дотують не КОЛГОСП а конкретного виробника або виробництво ...
Відповісти
ківалова і т.д. в тебе все в ручному режимі.тут назначать десяток виробників та й будуть щось "відшкодовувати".ти розумнику вже в курсі як за поголівя врх відшкодовується..на сході за посіви соняшнику та інше..приписки ,окозамилювання хто білтьші спеціалісти з брєжнєвскіх часів за крепкіх хазяйственників.володимир-юрій к.(клімчукович?)те все може працювати і можна говорити про якісь дотації (там де вони дійсно треба) лише коли всі інституції влади та контролюючі органи будуть реально існувати .а не бути тільки для статистики-чи не перебрав дружній клан з бюджета бабла.скільки з 20 мільярдів ті реальні фермери побачать?з якої країни пишеш?осс?
Відповісти
Пане ось Ви говорите говорите а суті то незнаєте і навіть не стараєтесь розібрпатись в механізмі.... ЄВРОСОЮЗ ДОТАЦІЇ КОНТРОЛЮЄ САМ!!!! ТОБТО НЕ КЛЮЄВ І.Т.П .... ЗЇЗДІТЬ В ПОЛЬШУ ПОДИВІТЬСЯ А ТОДІ ЯЗИКОМ МЕТІТЬ....
Відповісти
У Польщі фермер на кожен гектар отримує приблизно 250 євро дотацій – тому він може дозволити собі і якісне насіння, і нову техніку. В Україні на дотації можуть претендувати лише ті агрофірми, які мають зв’язки у владі. То чи буде гірше в Євросоюзі - з цієї точки зору?
Обсяг імпорту свинини 2012 року порівняно з 2011 роком зріс удвічі. Торік імпорт свинини становив 80% від усього валового виробництва сільгоспвиробників. При цьому імпортна, як правило, бразильська свинина навіть після розмитнення була на 40% дешевшою за вітчизняну. І це - вже! Польську картоплю вже щонайменше другу осінь продавали з доставкою по Луцьку. То чого боятися тих умов, на яких вступимо до Євросоюзу?
Відповісти
для них не головне НІНА.ціль таких "душевних" розмов заспокоїти суспільство в цьому болоті ще на років 2-3 до повної побєди табачників.тоді іпояснювати тобі ніхто не буде.мільйони тітушок випють водкі та й підуть на виборчу дільницю.."народ радянський-труженнік" зріє..
Відповісти
мы спортсмены водку не пьем и нечего 20-летнего дитину-студента обвинять в своей тупости и трусости.не нравится болото учи европ язык и езжай попробуи
Відповісти
Пані 1) ЄВРОСОЮЗ ДОТАЦІЇ КОНТРОЛЮЄ САМ!!!! 2) ЯКЩО НЕ ПРОБИТИ ДОТАЦІЇ ТО ТЕ МЯСО І СГ ЩО ЗАРАЗ ЙДЕ КОНТРАБАСОМ ПІДЕ ЛЕГАЛЬНО І НАШОМУ СГ БУДЕ ТОЧНО ПОВНИЙ КИРДИК.... ЧОГО БОЯТИСЬ А ВИ ПІДНІМІТЬ ДУПУ І ПОЇДЬТЕ ДО НАС В СЕЛА СПИТАЙТЕ ЗА ЩО ЛЮДИ ВИЖИВАЮТЬ.... І ЩО БУДЕ ЯКЩО У НИХ ЗАБРАТИ КАРТОПЛЮ, МОРКВУ, МОЛОКО, СВИНЮ..... між іншим на ці гроші багато з батьків і навчає тих студентів які зараз кричать за європу ....
Відповісти
польша в евросоюзе а украине предлагают ассоц .технические условия.тунис египет турция имеют договор об ассоц.и что.и дотации большие имеют те кто соглашается покупать семенной фонд у монсанто конечно они будут прод в луцке с доставк только такая картошка имеет себе терминаторный ген заряжает почву и не дает урожая и для нового урожая опять надо покупать семена-а этро уже продовольственная зависимость
Відповісти
тут вже.старовинна тайожна пєсня.для юрія к-володимира(тоже якийсь дрєвній рід) http://www.youtube.com/watch?v=NGIdJ-CnBzo
Відповісти
ЗНАЄШ Я ТЕЖ ТЕБЕ МОЖУ НАЗВАТИ ПЄТУХОМ... ТА НЕ БУДУ БО Я ХОЧУ В ЄВРОПУ... А ТИ ТІЛЬКИ ДУМАЄШ ПРО ТЕ...
Відповісти
"пєтухом " назвав?я послідовно оголошую тези ваших однопартійців.зайди на офіційний сайт регіонів.там багато цікавого.всі за європу і путін і білорус батя,тільки треба дати можливість жити по старорадянські тут.савєтска така європа.люди звикли..правити вічно можна..корм з китаю привезуть..на дотації з єс(не совкового).отдихай устав по сайтах строчити..на районні газети переходь..кідай наживку..
Відповісти
Не кричи...
Ума не хватає кнопку не клаві натиснути, а туди ж за тайгу
Відповісти
хоча б якісь аргументи привів...
Відповісти
регіони гав...нюкі.
Відповісти
ТИ. напевно, з тих, хто тільки й уміє, що на заборах пакості писати
Відповісти
і дальше цілими школами в партію р.адості .зато стабільність-сіна в загон кинуть щоб ноги не витянули.а праця то почесний обовязок.така доля.
Відповісти
Я працюю в одній зі шкіл Луцького району та вперше чую про подібне. У нас в школі ніхто таких вказівок не отримував.
Відповісти
Якщо їдете у київ то користуйтесь лише транспортом. А по приїзді туди звалюйте на МАЙдАН за євроінтеграцію!!!
Відповісти
Стидоба таким вчителям! ганьба, за себе не думаєте подумайте за майбутньє своїх дітей!
Відповісти
Курчат рахують восени. Якби майбутнє, за яке ти борешся, не виявилося плачевним
Відповісти
Не набридло вам бидлом бути???
Відповісти
Тактика Ригів така:пропонують не всім,тобто на на педраді,а канкрєтна лояльним до бандюків (настрої в колективі відомі).Так що,Юрію,чекайте на "підзаробіток"
Відповісти
Ляпати язиком (це про О.Мартинюка) не лопатою махати. Самі існують на Юлькіні подачки, які треба відробляти.
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?v=eyOyPFfPF4g
Відповісти
всіх хто поїде "трудових колєктівів" надіюсь буде розміщенно на наших волинських сайтах.ваш труд не забудуть.
Відповісти
декого можна залишити в тому стані як агента. потрібно фіксувати все шо кажуть і все шо робиться, скільки і хто платив. А потім на центральні канали. І грошей в ПР заробите, і телеканал заплатить, і користь країні принесете.
Відповісти
Центральні канали - Коломойського, Фірташа, Порошенка, ще тих олігархів. Події висвітлюють однобоко, ще й дези підкидають, щоб збурювати романтиків від революції, які у кінцевому результаті отримають дзюрку від бублика
Відповісти
де сховали комунна?
Відповісти
Це той Мартинюк, котрий просиджував годинами в ресторанах Луцька разом з сумнозвісним депутатом Москвичом, а потім перебіг до Юлі?
Якщо він, то памятаю цього брехунця ще з "Аверсу".
Нема йому ні віри, ні шани.
Відповісти
там вчителю робив втих ресторанах часами.і при цих сидиш по кабаках?
Відповісти
Наша гнила еліта за 200 грн. продасться як грязна повія.Якщо вчителі поїдуть до вольєру , то потім їх гріх буде пускати до дітей...
Відповісти
Звєрьков, тигров, барсов, беркутов, грифонов виводить твій хазяїн - Вітя Йолкін
Відповісти
шановні зомбовані прихильники опозиції! ваші ті ганебні коменти є ніщо іншим як звичайним тарахтінням копійки в пустій шкарабанці! ваш гузь і ко просто вас зомбують. Чому ж гузя дружина їздить на дорогому авто? бо на таких прихильниках як ви він заробляє при цьому ніде не працюючи. Ви є просто сліпі та зомбовані, і цим все сказано. Боріться за свої пусті принципи. Як в одній всім відомій пісні - танцюйте по..ки це ваше свято.
Відповісти
піс-миру мир.але спочатку пісу піс
Відповісти
В кожного думка своя,але щось тих сторонників хведоровича на Волині не видно,тільки пишуть, пишуть...

Відповісти
Синку звернись до окуліста...
Відповісти
в інтернеті воєн
Відповісти
В кожному селі і школах е продажні іуди,які за 200 грн батька рідного продадуть.вони вже продаються декілька років.А серед вчителів е такі,що вчитель-діагноз а не професія.
Відповісти
Люди! Схаменіться,кого ви їдете захищати,упиря для якого ми всі козли які мішають йому збагачуватись,який нищить Україну.
Відповісти
Дійсно, були вказівки директорам шкіл Луцького району виділяти вчителів, особливо чоловіків, на "антимайдан". Вказівки йшли по інстанціях: з Луцької РДА, до відділу освіти і до директорів шкіл. Освіті виділено квоту. Якщо хтось з вчителів про це не чув, значить більшість освітян району реально дивляться на стан речей і подій у державі і, дійсно, хоче реальних змін. Не всі ж продаються за сотню гривень... Я поважаю людей за їхню стабільну позицію,навіть своїх опонентів, але не можу їх поважати за те, що ця мозиція може змінюватися залежно від "напряму вітру" і кількості вручених грошей... Порада тим хто поїде на антимайдан: гроші проїсте, а совість куди дінеться; не попадайте під об'єктиви фотоапаратів, телекамер, бо можете "прославитися" і як тоді ви дивитиметеся у вічі своїм сусідам, знайомим, дітям у школі, які бачили телесюжети про побиття їх, майже, однолітків на Майдані; пам'ятайте: влада зміниться, а як же бути з вашою совістю? Слава Україні!
Відповісти
Данік, не переживай, таких людей мало! Ми,УКРАЇНЦІ , будемо
БОРОТИСЬ!
Відповісти
Звертаюсь до тих кого "заставляють" їхати на "антимайдан". Якщо поїдете - проявіть свою громадянську позицію і честь: використайте цю поїздку для участі у Справжньому, Українському, Народному Євромайдані! Слава Україні!
Відповісти
Героям Слава!
Відповісти