Судили ще одного активіста луцького Євромайдану. ФОТО

Судили ще одного активіста луцького Євромайдану. ФОТО
Луцький міськрайонний суд розглянув клопотання про домашній арешт Миколи Собуцького.

До Луцького міськрайонного суду надійшло клопотання від слідчого управління УМВС України у Волинській області у застосуванні запобіжного заходу щодо активіста Євромайдану Миколи Собуцького, ‒ пише Волинська правда.

Його підозрюють за статтею 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Суд ухвалив клопотання про домашній арешт Миколи Собуцького задовольнити частково.

«Застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання строком на 60 днів та зобов’язати його прибувати за вимогою до слідчого управління УМВС України Волинської області. В решті клопотання відмовити», – оголосив ухвалу Головуючий суддя Луцького міськрайонного суду Віталій Ковтуненко.

Слід зазначити, що весь час, поки відбувалося судове слухання щодо Миколи Собуцького, близько 30 активістів мітингували під стінами приміщення. Люди розповіли, що таким чином хочуть підтримати свого товариша.

«Сьогодні ми зібралися, щоб сказати: «Ні» ганебним рішенням українського правосуддя. Наших побратимів без належних на те причин судять. Зараз судять активіста, який знаходиться з перших днів на майдані», – розповів голова ВО «Батьківщини молодої» Роман Перванчук.

До самого вердикту активісти кричали «Коля, ми з тобою!» та «Суддя, винеси правильне рішення!». Після того, як суд виніс ухвалу, мітингарі розійшлися.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боже, як їм не надоїло маячньою бавитися? Успокоїлися б ці всі Григоренки і Собуцькі уже. Чого Ви добилися в цьому житті? Хто Ви? Що представляєте? Що добилися на Майдані? Кайдани на ноги? - невдахи.
Відповісти
Проснись! Наших дітей і журналістів зі всього світу по звірячому "Беркут" бив на майдані.Якщо Ти вважаєш, що це правильно, то хто ти? Кого ти представляєш? Чого Ти добився и сиоєму житті? І зніми кайдани зі своєї голови.
Відповісти
не всім їсти варення з бочки, мусить хтось вболівати за Україну!
Відповісти
"свідомітні" українці Луцька? Сила, красота!
Відповісти
Свободу патріотам! Злочинну владу геть!
Відповісти
Останні новини
Судили ще одного активіста луцького Євромайдану. ФОТО
27 грудень, 2013, 12:30