Головного лісника Волині звинуватили в корупції. ВІДЕО

Головного лісника Волині звинуватили в корупції. ВІДЕО
На Волині хочуть припинити тіньові схеми збуту деревини за кордон, до яких був причетний начальник управління лісового та мисливського господарства області Богдан Колісник.

Про це йшлося на зборах підприємців-лісозаготівельників та працівників управління у середу, 26 лютого.

На збори також прийшли представники Правого сектору на чолі із командиром Волинського підрозділу Павлом Данильчуком, оскільки в майданівців була інформація, що на засідання має прийти начальник управління Богдан Колісник.

Данильчук переконував, що представники Правого сектору «не з рогами» та цілком цивілізовані люди.

«Ми не чинимо жодних особистих погроз людям», - повідомив він. Також командир повідомив, що Правий сектор буде слідкувати за люстрацією в управлінні лісового та мисливського господарства області.



Опісля підприємць Анатолій Белиця розповів, що держлісгоспи під керівництвом Богдана Колісника продавали сировину за зниженими цінами підприємствам його сина, Зиновія Колісника.

Представник Правого сектору в управлінні Олег Бойко розповів, що такі схеми потрібно припинити та організувати збут деревини виключно на аукціонах, «щоб всі були в рівних умовах».

За його словами, Богдана Колісника шукають, оскільки Правий сектор вважає, що він прямо причетний до тіньових схем збуту деревини на Волині.

Виконуючий обов’язків начальника управління Сергій Шеремета зазначив, що найближчим часом всі схеми продажу та експорту деревини за кордон «будуть прозорими».

«Ми будем за цим слідкувати», - повідомив представник Правого сектору Олег Бойко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці!!!!
Відповісти
Колісник цей чудовий чиновник починаючи з того як він очолив дану структуру гроші відмивав у трьох напрямках. 1-це за бесцінь скуповував деревену через свої фірми і відправляв за кордон і зараз успішно це робить, в нього є свої пилорами особливо в МАНЕВИЧАХ, ЛЮБЕШІВ, РОЖИШЕ, 3-з фірм або підприємців брав взятки і відавав ім деревину по заниженим цінам. Носив взятки Кліччуку, Покурору головному, Кирильчуку (дед), Бондарю, Романюку,Башкаленко, і самі більші транши Державному комітету лісовир ресурсів України СІВАКУ - в рік близько 5млн. доларів. ЗА ВИЩЕ НАПИСАНЕ ВІДПОВІДАЮ.......
Відповісти
Нехай ще перевірять діяльність Коростенського, Малинського і Радомишльського лісгоспів. Що дня звідти десятки машин їдуть з краденим лісом, а міліція їх покриває!!! Скоро замість лісу буде суцільне поле!
Відповісти
ХТО ПОСТАВИВ ШЕРЕМЕТУ ВИКОНУВАТИ ОБОВЯЗКИ СБУ???? ЦЕ ПЕРШИЙ КОРУПЦІОНЕР ВОЛИНІ.. В СВІЙ ЧАС КРИШУВАВ НАРКО-БІЗНЕС .... ХОРОШІ ЗМІНИ...
Відповісти
Нерозумна,ви Олено,розмежовують трохи сфери Ліс і міліція не той Шеремета Ха-ха-ха
Відповісти
А це не той Бойко що усі тополі на Волині задарма покрав?

Відповісти
Бойко був першим заступником Климчука закрався при ремонті податкової попросили.Слава Україні.
Відповісти
Олег Бойко -- приватний підприємець і колишній заступник такого ненависного нинішнім волинським майданівця Бориса Петровича Клімчука?:!?! М-да, і що далі пане Данильчук???? От ви принижуєте всіх, визначаєте нині кого карати, а кого милувати.... а у вас такі люди у правому секторі....
Відповісти
ЦЬОГО БОйка Олега на котрого зареєстроване все що є Климчука і зараз цей педик в опозиції .Даруйте це злодій з великої букви і.Ганьба всім хто має справу з цим козлом
Відповісти
Останні новини
Головного лісника Волині звинуватили в корупції. ВІДЕО
26 лютий, 2014, 13:09