«Межигір'я» по-волинськи: екскурсія лісовими маєтками

«Межигір'я» по-волинськи: екскурсія лісовими маєтками
Волинські революціонери та журналісти їздили на екскурсію до домівки головного лісника області Богдана Колісника. Дорогою вони відвідали ще кілька будинків.

Так, 27 лютого вони прибули до Звірівського мисливського господарства. Там, як повідомили, і живе Колісник.

Кілька автомайданівців заїхало на територію мисливського господарства. Неподалік в’їзду збудований будиночок. Мисливець Олег Михайлов, який показав його, каже, що саме в ньому живе Колісник. Його тут бачать ледь не щодня по кілька разів.



За парканом видно сліди присутності собак, отже, хтось тут дійсно живе і годує їх. Михайло розповідає, що в Колісника є кілька будинків і всі вони десь розкидані по лісах. Втім, ця хатина, нібито є, найбільш обжитою.

Їдемо далі. По дорозі бачимо плямистих оленів. Ними тут кишить весь ліс.





Згодом місцевий єгер Олег Вишинський розповів, що їх сюди спеціально завезли для розплоду. Бізнесмен Анатолій, лісівник за освітою, каже, що це мисливське угіддя повністю підконтрольне Коліснику. Мовляв, тут відбуваються несанкціоновані полювання.

Коли забажають, тоді стріляють в тварин. Звернув увагу на пастку, в яку, каже, ловлять диких кабанів, а потім випускають їх у потрібному місці для відстрілу мисливцями. Щоправда, наголошує, що це уже не мисливство, а вбивство.

Дорогою екскурсанти побачили загороджений великий шматок території лісу. Наш екскурсовод зазначає, що це уже привласнена земля. Щоправда, місцевий єгер Олег Вишинський переконує, то – так званий «вольєр», куди привозять дичину з іншого району для «мішання крові».

Згодом учасники екскурсії під'їхали до ще одного будиночка. Дещо скромнішого від попереднього. Брама до приміщення – не зачинена.





Активісти відчинили ворота й пішли ознайомлюватися із невідомим будиночком посеред лісу. Судячи із свіжості деревини, з якої зроблена частина будови на подвір’ї, можна сказати, що все це було збудоване тут нещодавно. Це підтвердив родич єгеря Вишинського, який сказав, що будиночок повстав на землі минулоріч. До того на тій території була лише пасіка.

На газоні подвір'я виднілися сліди авто та якогось меншого транспорту, схожого на квадроцикл чи тракторець. Неподалік стоїть новозбудований сарай та гараж. Від них ще несло запахом свіжої деревини.

Активісти пішли оглянути основний будиночок. Через вікна було видно, що у ньому є спальня та кухня. У спальні знаходиться двоспальне ліжко, килим, картина та шафа для одягу. З іншого боку – кухня, де стоїть стіл, стільці та тумби із помитим посудом.

Хто тут живе – невідомо. Місцевий єгер Вишинський не зміг підтвердити, чи є це невеликою резиденцією Колісника, втім сказав, що приїздять до того будиночка «не жигулі». А його родич підтвердив, що бачив у цих краях нардепа-мажоритарника Ігоря Єремеєва.



Повертаючись назад, екскурсовод, здається, найбагатшим мисливським угіддям Волині, звернув увагу на дороги, прокладені у лісі. Мовляв, ось дорога до села, через яку неможливо проїхати і ось дорога просто через ліс, яка, за його словами, не має важливого значення для роботи лісівників.

Останнім пунктом екскурсії був будиночок, який називають «готелем».

Оглянувши його, видно, що тут дещо оновлювали. Що ж знаходиться всередині, ніхто не ризикував перевіряти, але те, що за ним доглядають свідчило ввімкнене світло у котельні, звідки лунала музика.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Колісник
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смію повідомити розповідаючій і пишучій братії, що депутат ВР України Єремеєв не мисливець, не вбивця диких тварин, не має найменшого поняття, як це робиться і ніколи не тримав в руках дробовика. Депутат любить природу, займається фотографією, подорожами, підводним плаванням з аквалангом, читанням. Єремеєв працює над своїм інтелектом, чого не вимагає такий вид "спорту", як полювання.
Відповісти
Звичайно Єремєєв не мисливець, він рибалка. Пропоную організувати екскурсію на ставки Єремєєва в Струмівці, там набагато цікавіше ніж в Звірові
Відповісти
і шо??? легше стало??? жаба- це лиш те єдине що вами керує....
Відповісти
Це не жаба. Я багато подорожую, і спостерігаю, як з кожним роком виростають кілометри парканів, навколо лісів і озер, зазвичай в найгарніших місцях. Для людей ці території стають закритими. На сландо, масово продають ділянки,в заповідних зонах, які взагалі не відчужувані. Більшість цих будинків, і ділянок незаконні. А ви кажете жаба.
Відповісти
Подивіться на фото, з якими авто приїхва ПС - теж не бідують керманичі?
Відповісти
Знімайте свої желетки, а то народ скоро сам буде їх зривати з вас!!! Я стояв на майдані за ідею, а ви прийшли до люцького театру за посадами!! Ганьба вам!!! Данильчуку, Посі енд Ко !!!!
Відповісти
Це вже занадто лазити по чужим угіддям
Відповісти
колісник це бандит номер 1 але його ніхто нетроне бо він кум Литвина!,А Єремеев купив обманом паї в жителів с.Липини в цьому обмані приймали участь бандити Дубенщини , дирегтор радгоспу Липини Чемерис М.І яка розікрала і знищила колектину спілку, і олігарх голова сільської ради с. Липини Гусак Б.П. який вже давно прдав все село Липини, Дубенським бандитам і став мультиміліонером , якщо ці люди небудуть покарені то грош ціна цім змінам і жаль загиблих людей.....
Відповісти
Кулісник це господар, його в лісі кожен заєць знає. Ви краще до пана Пащенка на Кіпр і в його будинок поїдьте там є на що подивитися
Відповісти
Єремєєв церез обман викупив паї у селян с липини,йому у цьму допомагали: Гусак Б.П. олігарх сільський голова с липини який продав все село вже давно і є найбагатішою людиною Луцького району, і також до цього приклала руку Чемерис М.І яка розікрала землі колективної спілки С.Липини, жаль що такі люди добре жиуть при любій владі !!!ГАНЬБА !
Відповісти
у колісника як і в ахмеова руки о лікті в крові, але його ніхто нетроне бо він кум Литвина !
Відповісти
у колісника як і в ахмеова руки о лікті в крові, але його ніхто нетроне бо він кум Литвина !
Відповісти
Єремеєв має потужний інтелект, який просто розриває електорат під час виступів в Раді
Відповісти
ЩЕ В ГАРАЗДЖУ НАВІДАЙТЕСЬ ДО СТОЛЯРА!!! БО ВЖЕ ПІВ ЛІСУ СІТКОЮ ОБГОРОДИВ!
Відповісти
чула виступи Єремеєва,говорить як розумний бізнесмен,а про інше-то прислухайтесь і до себе інколи
Відповісти
Єремеєв не мисливець, не вбивця диких тварин, а замовник фальсифікованих справ не одноого джипа подарував прокурорам та суддям.
Відповісти
Єремеєв не мисливець, не вбивця диких тварин, а замовник фальсифікованих справ не одноого джипа подарував прокурорам та суддям.
Відповісти
майдановання закінчено! Пора і честь мати...
Відповісти
Оце поки Колісник буде тут на цих Межигір'ях жити і гнати дрином поганим таких брехливих псевдомисливців з лісу, доти ми так вільно будемо тут бігати і не боятись позувати перед телекамерами
Відповісти
колісник вже весь дуб гаразджі вирізав один дуб ріже дубам по 100 200 років!!!
Відповісти
скотина вирізае навіть зараз весь дуб в гаразджі
Відповісти
Колісник дуже багато зробив для Волині доброго. То був господар, який переживав за людей. Може того він так вам очі усім муляє? Дійсно, одіоана була фігура. Шкода, що тепер у державному господарстві ходять і хочуть господарювати ті,хто вміє добре прикладами махати та кричати. Але час все покаже...
Відповісти
Повністю згідна! Колісник - тримає лісове господарство Волині в кулаці!Він багато в це вклав!!!
Він знає свою справу і є справжнім асом в лісівничій справі! А ці будиночки-халупки в лісі ви називаєте Межигір"ям???? СМІХ!
Відповісти
Скажу так...Мій тато працює у "Волиньліс" у Ратнівському ЛМГ...75% зарплат він не отримує, а просто про їх отримання розписується ...Лісництво зовсім не виділяє коштів ні на техніку ні на паливомастильні матеріали..ні нащо...На лісництво де працює тато числиться лише однин робітничий працівник і той зарплати не отрумує...працює тільки на стаж і кошти які отримує на дітей...Директор ратнівського ЛМГ Бадзян В.В.(26 років) - партія регіонів...зайнятий лише "мисливством"(скоріше бракон’єрством)...подробиць оголошувати не буду в силу об’єктивних оставин
Відповісти
звідки знаеш що у будинку.якщо жалюзі закриті.може і ти там був
Відповісти
а що мовчите про його синочків один пьянюга в барі стреляв другий лісом торгував на ліво в камінь кащирску ворюга жінку кинув взяв молоду уе...ще.
Відповісти
Останні новини
«Межигір'я» по-волинськи: екскурсія лісовими маєтками
28 лютий, 2014, 08:02