«Тітушки» вивезли частину контрабанди зі складу, блокованого «Самообороною» Волині

«Тітушки» вивезли частину контрабанди зі складу, блокованого «Самообороною» Волині
Місцеві «тітушки», здолавши опір міліції, вивезли з володимир-волинського складу, блокованого «Самообороною», частину контрабандного товару.

Як відомо, 5 березня громадські активісти виявили та заблокували у Володимирі магазин-склад контрафактного товару – тютюну і алкоголю, розташований на вулиці 20 липня, - пише Слово Волині з посиланням на керівника бойової референтури Волинської «Самооборони Майдану» Андрія Омельчука.

Він розповів, що інформацію про підпільну торгівлю вони отримали від жителів міста.

«У Володимир-Волинський ми приїхали, щоб на місці вияснити ситуацію. На магазині не було жодної вивіски, проте перед нами громадянин придбав тут два блоки цигарок. Я звернувся до «продавців» з проханням показати відповідні документи, ліцензію, сертифікати, однак отримав відмову. Довелось викликали міліцію», - каже чоловік.

«Правоохоронці здійснювали відпрацювання, тим часом вирішувалось питання про отримання дозволу на обшук, а його має дати суд. Сподіваємось, суд впорається з таким простим завданням, інакше доведеться викликати підмогу», - додав громадський активіст.

«Самооборона Майдану» збирається пікетувати цей «магазин» поки міліція не зможе виконати свої обов’язки у повному обсязі.

«За півтори години нашого тут перебування, до мене підійшло з десяток місцевих жителів, включно з так званими «героями Майдану». Усі на різний манер пробували «зам’яти» проблему. Одна з жінок навіть кричала: мовляв, я Майдан годувала!» – повідомив Андрій Омельчук.

«З настанням сутінок місцеві «тітушки», подолавши опір міліції, вантажним бусом вивезли частину контрафакту», - повідомив насамкінець Андрій Омельчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Володимир- Волинський суд буде дуже і дуже довго затягувати таке просте питання - як дозвіл на обшук та вилучення. Всі судді цього уду залежні від місцевих володимирських мафіозо членів Володимир-Волинського міськвиконкому та частини місцевих депутатів.
Володимир-Волинський суд і всі його судді разом з головою суду - КОРУМПОВАНИЙ І ПРОДАЖНИЙ
напевне це самий продажний суд на Волині.
Відповісти
А правий сектор на що дивився,чи не може справитись з Вол-Волинськими тітушками.СЛААБО, Ха-Ха
Відповісти
Так це ж все під кришою зам.начальника УМВС Никитюка О.Є., тому й вивезли. Де правий сектор, чому всі мовчать???? Чи ніхто нічого не знає?
Відповісти
Цікаві мені такі коменти. Перед цим всі волали, що Правий сектор не повинен втручатися у роботу міліції, що вони переходять межі. А тут ситуація з "контрабасом". Питання, яке стосується виключно правоохоронців. І знову винний Правий сектор. Народ, то визначіться, повинні хлопці втручатися у такі справи чи ні.
Відповісти
А де мій комент???
Відповісти

Тому хто пишеться під моїм ніком " 777" - не тра того робити я один такий . а не ти
Відповісти
Враховуючи помилки відразу видно хто справжній "777"...!!!
Відповісти
Останні новини
«Тітушки» вивезли частину контрабанди зі складу, блокованого «Самообороною» Волині
06 березень, 2014, 10:06