«Батьківщина» амністує тушок, - «Правий сектор» Волині

«Батьківщина» амністує тушок, - «Правий сектор» Волині
«Правий сектор» Волині звернувся до лідера опозиції Юлії Тимошенко, голови Волинської ОДА Григорія Пустовіта, голови облради Валентина Вітра та до його заступника Ігоря Гузя із заявою з приводу про повернення до лав фракції ВО «Батьківщини» депутата-перебіжчика Петра Олешка.

В «Правому секторі» розцінюють цей факт, як своєрідну спробу «амністії» всім політичним перевертням («тушкам») - вихідцям з «Батьківщини», - про це повідомили у прес-службі «Правого сектору».

Представники націоналістичного руху вважають, що партія Тимошенко з початком президентської кампанії активно проваджує принцип «подвійних стандартів», коли лідери говорять одне, а на місцях чинять згідно потреб.

Зокрема в «Правому секторі» є такі застереження, що тушки можуть бути згодом вмонтовані в «оновлену» владу.

Подаємо текст звернення повністю, без змін і правок:

«5.03.2014 на пленарному засіданні 24-ої сесії Волинської обласної ради головуючим було оголошено про повернення до лав фракції ВО «Батьківщини» депутата Петра Олешка. Останній своєю заявою повідомив обранців найвищого представницького органу Волині про свій вихід з депутатської групи «Нова Волинь» та вступ до фракції ВО «Батьківщина».

Звертаємо вашу увагу на те, що Петро Олешко давно відомий волинянам своїми політичними «міграціями». Спочатку він стає депутатом обласної ради завдяки ВО «Батьківщина» і входить до відповідної фракції. Потім, спокусившись на обіцянки колишнього голови ОДА Бориса Клімчука, де-факто входить до провладної більшості.

В нагороду Петро Олешко 8 жовтня 2013 року отримує посаду керівника Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, а 20 грудня (!) 2013 року, вже в розпал Революції Гідності, оголошує про свій відкритий перехід до провладної депутатської групи «Нова Волинь».

Дивує той факт, що публічного заперечення входження Петра Олешка до фракції «Батьківщини» під час сесійного засідання не відбулось. Поза тим, чимало депутатів обласної ради від ВО «Батьківщина» на словах позиціонують себе в якості невтомних борців з політичними перебіжчиками, постійно наголошують на гострій потребі очищення влади.

У зв’язку з вищенаведеним, звертаємось до адресатів з питаннями:

1.Чи варто оцінювати цей факт, як своєрідну «амністію» всім політичним перевертням («тушкам») – вихідцям з «Батьківщини» і відтепер вони можуть безперешкодно повертатись в лоно партії, яка дала їм путівку в політичне життя?

2.Чи означає це, що ВО «Батьківщина» з початком президентської кампанії активно проваджує принцип «подвійних стандартів», коли лідери говорять одне, а на місцях чинять згідно потреб, не особливо дотримуюючись проголошених принципів?

3.Чи буде поширюватись принцип лояльності до «тушок» на всіх керівників-приспішників антинародного режиму Януковича і вони теж будуть згодом вмонтовані в «оновлену» владу?

Повідомляємо, що головну відповідальність за виконання загальнонародної вимоги Майдану – очищення влади, з моменту формування Уряду несуть політичні партії, представники, яких увійшли до Кабінету Міністрів. «Батьківщина», як головний суб’єкт нової влади несе левову частку політичної відповідальності, ви особисто – персональну, відповідно до свого рівня впливу.

«Правий сектор» Волині окремо зазначає, що питання внутрішньопартійного і внутрішньофракційного життя нас не цікавлять. Але нашою незмінною і принциповою вимогою є звільнення з посад і недопущення до нової влади представників злочинного режиму Януковича. В зоні особливої уваги – силові і правоохоронні органи, лісомисливське господарство, керівники управлінь і установ медичної та освітньої галузей, державне управління, тощо.

У випадку іґнорування справедливих вимог народу по очищенню влади «Правий сектор» Волині заявляє про свою готовність захищати ідеали Майдану усіма доступними і відомими засобами та методами»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Олешка призвати до лав захисників України. Колись був комсомольським брехуном у радянській армії, тепер нехай вчиться говорити правду і відстоювати її не язиком, а справами.
Відповісти
Молодець Данильчук! Ми з тобою. Волинська "Батьківщина" вже загралась. А нам тут жити... Дій!
Відповісти
Не важно, ким человек був раніше, важно, хто він зараз і шо для людей робить!
Відповісти
Цей пан "ГЕНЕРАЛ" як був лайном так ним і залишився і нічого він для людей просто так не робить, перевірено 100%.
Відповісти
Та уберіть того дурнуватого з ректора. Він дня в школі не працював. Панишко подруга його кандидатську писала. От і маємо проффесора.
Відповісти