«Правий сектор» на Волині не хоче «кабінетних» призначень

«Правий сектор» на Волині не хоче «кабінетних» призначень
Волинський осередок Правого сектору виступив проти «кабінетного» способу розподілу вищих посад в області за квотами політичних партій.

Про це розповів на недільному віче у центрі Луцька 9 березня очільник структури Павло Данильчук.

«Ми не можемо стояти осторонь тих подій, які відбуваються тут на Волині. Нам не все зрозуміло. Як приходять люди до нових владних кабінетів... Ми розуміємо, що зараз є певний розподіл між партіями, але ми, як громадські структури Майдану, категорично проти кабінетного розподілу посад», - заявив Данильчук.

За його словами, потреба швидкого заміщення вакантних посад не виправдовує того, щоб на них повернулися «старі» кадри. «Я розумію, що треба швидко призначати керівників. Але вже майже місяць ця нова влада формує свою вертикаль влади в Києві та на місцях... Мені здається що влада не завжди враховує думку людей», - пояснив революціонер.

Данильчук висловив незадоволення квотним принципом розподілу посад без участі громадськості та майданівських організацій: «Які квоти? Там люди не за квоти стояли. Чому начальник міліції Швидкий призначається в Києві? Чому начальник СБУ призначається в Києві без думки громади?».

Він пояснив, що при виборі кандидатів також мали б враховувати «революційні завдання» та думку тих, хто брав участь у сутичках на Майдані. «Я розумію, законодавство вимагає одного. Але ніхто не відміняв так само революційні завдання, ніхто не відміняв консультації з нами, з громадою», - пояснив лідер волинського «Правого сектору».

Він висунув вимогу, щоб нинішні кандидати на посади заступників голови облдержадміністрації стали виконуючими обов’язків, а на заміщення посад оголосили відкритий конкурс.

«...ми вважаємо що ці всі люди мають пройти широке коло громадського обговорення. Тому ми звертаємся до нового губернатора. Волині не призначати тих кандидатів, нехай вони виконуючі обов’язків будуть, та оголосити конкурс у Волинські області на ці всі посади. Нехай протягом цього тижня від громадських організацій, трудових колективів подають свої кандидатури», - зазначив Данильчук.

При цьому він додав, у що такому конкурсі «не дві кандидатури мають виходити, а п’ять і шість».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці молодці! Так тримати! Будьте з народом! Недаремне одного вашого Яроша боїться путін!!! Яка висока честь до українця з боку окупанта. Вищить - тільки не Яроша у президенти. Це багато про що говорить. І це вже не йому вирішувати. А ви молодці!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Та ярош й не пройде. він свою роль у розколу україни виконав
Відповісти
пашуня, який конкурс, ти що, зовсым вже в своэу правому сектору зглузду зъхав, сіяти і орати змелю треба, щоб осінб з голоду не повмирали, а ти про конкурс, який згідно законодавства місяць триває після публікації в змі, так і до осінніх виборів до живем, і буде нам усім тут кирдик, бо ж громада в числі 50 людей на чолі з данильчуком владу призначає. повна анархія
Відповісти
Для того щоб люди спокійно орали, треба хлопці-патріоти України. Такі як "Правий сектор". Не кожен вийде на захист Вітчизни. Легше відсиджуватись вдома і критикувати всіх. "Правий сектор"! Люди з вами! Дійсно, агнонія путлера перед Ярошем очевидна. Тримаймось, єднаймось!
Відповісти
Й призначати треба фахівців а не крикунів. може той Швидкий нормальний фахівець. й правильно. нам треба працювати а не мітінгувати й люстраціі влаштовувати. ще й питання, хто мае люструвати? Сашко Музичко?
Відповісти
Хватить грати в войнушки на Волині. Весь майдан, небесна сотня не простить нам всім, коли не захистимо Україну, не буде достойного життя дпя людей, . Для цього вже повинні працювати державні органи і правоохоронні структури. Де взяти кошти? Чому намайдані ніхто не каже про олігархів. . ГоловІ облради і облдержадміністрації - дайте завдання міліціі .прокуратурі, СБУ перевірити тендера , митницю, оборутки з землею. лісом, податки і тд. і.тп і згідно закону повернути в бюджет Волині сотні мільйонів . а громадським організаціям кожної неділі питати їх. що робиться,
Відповісти
Пане Данильчук, невже Вам не соромно стояти на одній сцені із пристосуванцями, яких до владного корита привів зрадник українського народу Ющенко. Потім узяла під патронат Юля Капітельман Нині саме ВОНА розставляє свої "золоті кадри" на Волині. Павло, Вас не дивує, що народ на Луцькому Майдані освистує цих достойників? Є над чим задуматись...
Відповісти
Де ти Паша такий розумний нарисувався перш ніж критикувати візьми очоль якийсь сектор і покажи наглядний приклад як потрібно працювати а не розводиш то то не так то се не так !!!!!
Відповісти
Ви всі дуже розумні ляси точити ,Крим профукали .Правий сектор,тягне своїх ,далеко не професіоналів .Коли самооборону очолювати ,то Швидкий підходив ,а коли дощли до діла ,то і п;яниця Алексеев піде.Правий сектор ,гуртом сила ,ф поодиночці ДУРНИКИ ,ГАНЬБА!!!
Відповісти
Хлопці з правого сектору. Будь-ласка доберітьсчя до того Дибеля з Любомля і виженіть його з роботи. Ви не представляєте, що він виробляє на роботі. Заставляє всіх по відділеннях підписуватись, щоб його залишили на посаді головного Армагедон робить. Допоможіть, бо без вашої допомоги він залишиться, бо має зв"язки.
Відповісти
Звертаюсь до Правого сектора. Нещодавно їхала з ПольщіБула свідком того, як митники за бус свинини беруть собі в карман 1тисячу доларів .ПЕред тим коли приїздив пр.сектор на митницю і вигнав одну зміну декілька днів був порядок, а зараз знову безлад.Ганьба.
Відповісти
Нічого, нічого... Скоро без благословіння ПС не то що на посаду не призначать, а й хрестини-весілля будуть під питанням. Як при батькові Махнові.
Відповісти
Правий сектор будь-ласка приїдьте і виженіть того негодяя дебіла Дибеля.Він вже всїх задовбав.Він ходить героєм по лікарні і заставляє по відділеннях підписи збирати, що остатись. Допоможіть
Відповісти
шановні хлопці правого сектору!В м.Ківеці у медучилищі вже розпочався попередній запис до лав цього храму науки.Очільниця у них велика демократка- бере всіх і бере у всіх (зеленими американськими карбованцями).Вартість навчання-3,4 тисячі.Я так думаю,що не завадить перевірити цю інформацію,зайти на чай.Бо влада зверху нова, на місцях її підтримують і визнають,а методи старі.
Відповісти
Правий сектор або їдьте в крим або знімайте війскову форму,ато діти бояться ходити до школи, проходячи в центрі завжди скаржаться на людей в формі..Будь ласка зніміть комуфляж одіньте костюм та краватку і тоді буде повага...Дякую за розуміння!
Відповісти
123, ти тітушка!!
Відповісти
Останні новини
«Правий сектор» на Волині не хоче «кабінетних» призначень
10 березень, 2014, 10:30