Відомо, як призначать головного міліціонера Волині

Відомо, як призначать головного міліціонера Волині
У міністерстві внутрішніх справ вирішили, що визначатимуть керівників міліції в регіонах за результатами конкурсу.

Публічна процедура кадрових призначень у системі МВС за участю громадськості стартує в чотирьох областях: Київській, Волинській, Львівській та Тернопільській, - пише Цензор.НЕТ з посиланням на Укрінформ.

«Реалізація нової моделі призначень на керівні посади в регіональних управліннях починається в 4 областях - Київській, Волинській, Львівській та Тернопільській», - сказав головний міліціонер країни Арсен Аваков.

За його словами, кандидати на посади пройдуть жорсткий відбір за розробленими критеріями. Крім того, в обговоренні кандидатур будуть брати участь представники громадськості.

«Нам необхідно вирішити складне завдання - запустити процес змін і не втратити при цьому управління системою», - заявив міністр.

Він зазначив, що надалі призначення на посади за участю громадськості будуть здійснюватися в інших областях. Щодо начальників управлінь МВС в Харківській, Донецькій і Луганській областях Аваков сказав, що вони «адекватні», але, як і всі, пройдуть процедуру контролю.

Як повідомлялося, 18 березня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що відтепер відбір кандидатів на вакантні посади в облуправліннях МВС мають проводити публічно Люстраційний комітет з відомчою кадровою комісією.

У цьому зв'язку раніше призначені керівники УМВС будуть звільнені з посад і перейдуть у статус виконуючих обов'язки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
одне: коли правоохонці запрацюють?
Відповісти
Цікаво чи відстоять громадяни Волині своє право? Чи знову відбудуться призначення за квотою "Батьківщини"? Щось на барикадах в Києві право жити у вільній країні виборювали та загинули хлопці "Правого сектору" та "Самооборони". Подумайте над цим, люди!!! Перестаньте їх ганьбити і підтримайте.
Відповісти
Цыкаво ,чи Аваков пройшов люстрацыю?
Відповісти
Останні новини
Відомо, як призначать головного міліціонера Волині
20 березень, 2014, 07:16