Завдяки співпраці з революціонерами в ДАІ Волині - покращення

Завдяки співпраці з революціонерами в ДАІ Волині - покращення
Волинські ДАІшники кажуть, що "Автомайдан" та "Самооборона" покращили їх роботу.

Зокрема, таку думку озвучив на круглому столі у п’ятницю, 21 березня, заступник начальника управління ДАІ УМВС України у Волинській області полковник міліції Михайло Ділай.

Він повідомив, що завдяки присутності громадських активістів працівникам ДАІ вдається частіше затримувати порушників. На його думку, присутність громадського контролю часто дисциплінує самих водіїв і вони уже не так критично реагують на зупинку автоінспекторами.

"На сьогодні ситуація стабілізувалася. Якщо ми у лютому оформляли у лютому 4-5 водіїв у нетверезому стані, то сьогодні оформляємо, от за минулу добу ми оформили 16 водіїв у нетверезому стані. Це враховуючи те, що західні області є віруючими та навіть нині піст", - повідомив Ділай.

"Це – дійсно велика заслуга громадян та наших автомайданівців", - підтвердив міліціонер.

Він зазначив, що неодноразово, коли працівники ДАІ зупиняють громадян. Тим часом ці "дуже грамотні" автомобілісти починають сперечатися, запитувати причину зупинки, вияснювати підстави.

"А тут поруч з нами є представники громадських організацій, які теж бачили, як водій поводив себе на дорозі, і зразу всі питання автоматично знімаються. Нам набагато краще, тому що ці громадські помічники, які разом з нами несуть службу вносяться у протокол і багато питань у суді автоматично знімаються", - каже Ділай.

Він також заявив, що Волинська ДАІ відкрита до співпраці і "готова очищатися".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А мало б бути краще жителям громади міста
Відповісти
А що інше даішники скажуть?!автомайданівці...а живуть вони за які кошти???чи автомайдан їхня робота з достойною заробітною платою!!!
Відповісти
Краще сказав би:"Вибачте водії,що ми робили все для того щоб набити свої тельбухі і не рахували Вас за людей,бо ми любим гроші і готові на все,аби бути при "капусті".-І це не затого,що ми гнилі люди для якіх нічого не значить"честь офіцера"і ми зразу йшли в ДАІ,тількі ради грошей.-І нас(чесних даішників)приучили самі водії!вони заставляли брати гроші.І в нас працівників ДаІ е залізна відмазка-зарплата мала,а машину робити і заправляти треба за свої! І начальнік управи вимагае ДАНЬ НА КИЇВ.Але це нам немішало калимити бабло і купляти круті тачкі,їздити бухіми,відчувати себе недоторканими з ментовскою ксівою і колегами,які завжди прикриють наші Даішні дупи!!!
Відповісти
я в неділю стояв на вїзді в ліс, було вже темно. Приїжджає даі включає мигалки і хоче документи. я їх запитав з якого дива вони сюди приїхали? так неправельно. А вони нам в цей час все можна! "зараз визвемо самооборону і будемо стояти в стороні, а вони твою машину порвуть як тузик грелку"!!! то як це розуміти?
Відповісти
Останні новини
Завдяки співпраці з революціонерами в ДАІ Волині - покращення
21 березень, 2014, 15:14
Google зашифрував пошту Gmail
21 березень, 2014, 15:09