Обіцянки кандидатів у президенти в фотожабах

Обіцянки кандидатів у президенти в фотожабах
Еспресо.TV зробило підбірку найбільш безглуздих обіцянок з передвиборчих програм кандидатів у президенти.

Юрій Бойко

«Ми більше не можемо покладати всі свої надії і сподівання на один центр політичних рішень, на одного політичного лідера, який може неочікувано зникнути, залишивши свою країну на самоті». (Раніше могли – тепер не можемо)

«Настав час перетворити ці мрії, ці уявні малюнки у вражаючу реальну Україну». (Звучить як погроза)



Андрій Гриненко

«Невідкладно зруйнувати механізми фінансового рабства, а саме: звернутися до всіх країн-кредиторів: якщо вони дійсно бажають допомогти Україні, то мають тимчасово зупинити нарахування відсотків за старими кредитними зобов’язаннями». (Ну-ну)




Анатолій Гриценко

«На посту Президента виконуватиму програму нашої партії «Громадянська позиція». Програма розміщена на сайті www.grytsenko.com.ua. Але будемо відвертими, людям зараз не програми потрібні»

«Вважаю за честь той факт, що тисячі людей, цивільних і військових, дзвонять і пишуть, звертаються за підтримкою і порадою постійно. А з початком російської агресії – так особливо, практично цілодобово. Номер телефону не змінюю 14 років, з моменту придбання першої мобілки. Розмістив його в Інтернеті, ще коли був міністром: 067-4418756».




Михайло Добкін

«Я зможу в максимально стислі строки вирішити багато питань. Тому я іду в Президенти з програмою конкретних дій».

«Але Людина праці була в останні роки незаслужено забута, вона перестала бути героєм нашого часу: про неї не складали вже пісні та вірші, не знімали фільми. Людину праці витіснили нові «герої»

«Тенденцією розвитку світової економіки в останні роки стало приєднання держав до якого-небудь союзу. Я переконаний, що нам потрібен сильний партнер, який нам ментально, економічно, історично і географічно близький. Тому стратегічним партнером у розвитку економіки України я бачу Митний Союз»

«Я переконаний, що в нинішніх умовах для створення ефективної системи обороноздатності країни єдиним виходом є переведення армії на контрактну основу. Призов на строкову службу необхідно припинити»



Олександр Клименко

«Українська Народна Партія висуває на президентські вибори свого кандидата, представника великої професійної команди українських патріотів, з метою реалізації української національної ідеї. Головне гасло кандидата від УНП: «Роби українське, купуй українське, захищай українське, - бо це твоє!» (Моторошно, коли кандидат на старті заявляє, що все його)



Валерій Коновалюк

«Я повертаюся з метою виконати все, що не реалізовано в передвиборній програмі «Україна для людей»

«Починаючи з 2015 року, гарантую щорічне зростання ВВП на 5-7%, збільшення частки інноваційно активних підприємств, збільшення прямих іноземних інвестицій в Україну до 50 млрд. дол. США у 2019 році»

«Майбутнє народжується в родині»

«МОЯ МЕТА – П’ЯТДЕСЯТ МІЛЬЙОНІВ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ ВЖЕ У 2020 РОЦІ» (Багато ж йому прийдеться попрацювати)



Наталія Королевська

«Бойовики з депутатськими мандатами стали зразком для бойовиків з битами і автоматами»



Ренат Кузьмін

«Мене звати Ренат Кузьмін. Я — Громадянин України. Балотуюся на пост Президента України, коли Україна переживає скрутні часи».

«Забезпечити право громадян на справедливий і незалежний суд» (Тимошенко мабуть зараз ним пишається)



Олег Ляшко

«Моє завдання на перший президентський термін – звільнення України від «паразитів»: окупантів, сепаратистів, казнокрадів і корупціонерів!» (Яке завдання на ДРУГИЙ президентський термін Ляшко не уточнює).

«Блакитна мрія кремлівського шизофреника - це російські танки в нашому золотоверхому Києві. Я не дам Путіну поневолити Україну!»

«Я встановлю європейські ціни на поставку з України до Криму прісної води, газу, електроенергії. Вартість транзиту російського газу до Європи становитиме 500 доларів за тисячу кубів, а не 10 доларів, як зараз. Якщо Росія відмовиться платити – перекрию трубу».

«Сім’ї з двома дітьми будуть визнані багатодітними…»



Петро Порошенко

«Жити по-новому! Жити вільно! Жити безбідно! Жити чесно! Жити безпечно!»

«Утвердження в якості свого роду національної ідеї нетерпимості до корупції»




Вадим Рабінович

«Я почну викладення своєї програми з наступної обіцянки: - якщо ви оберете мене президентом, то через два роки я добровільно піду у відставку!» (Що ж тепер доведеться кожні два роки на вибори ходити?)

«Тому потрібно вибачитися перед усіма хорошими, мудрими людьми, які багато зробили для України... Вибачитися, потиснути їм руки — і заборонити обіймати державні посади всім, хто на тому чи іншому державному посту перебував протягом останніх 15 років!»

«Я думаю, що сам факт того, що очільник Всеукраїнського Єврейського Конгресу на прізвище Рабінович має можливість балотуватися на посаду президента України, є найкращим доказом толерантності суспільства в Україні»

«До такої України — «Швейцарії Східної Європи» — капітали потечуть і зі сходу, і з заходу, і з півдня, і з півночі...» (Ільф і Петров теж про таке писали)

«Необхідно жорстке квотування: не менше третини посад у всіх установах повинні обіймати люди у віці до 30 років! Я домагатимусь цього з першого ж дня, якщо ви довіритеся мені»

«Треба відмовитися від радянського атавізму – поділу на області за кількістю комуністів в окрузі»



Петро Симоненко

Про Майдан: «Кривава боротьба олігархічних кланів за владу не тільки загострила всі проблеми, але й поставила Україну на межу втрати суверенітету і територіальної цілісності. Під час лютневого перевороту народ дозволив використати себе…»

Україна оголосила війну Росії: «За їх (західних імперіалістів – Ред..) безпосередньої участі та фінансового забезпечення, націонал-екстремісти, недобитки пособників німецьких фашистів часів Великої Вітчизняної війни приведені до влади, а вкінець зіпсовані відносини з Росією доведені до військового протистояння».

Про СОТ та ширвжиток: «Перегляд дискримінаційних умов членства України у Світовій організації торгівлі (СОТ), закриття економічних кордонів для імпорту низькоякісного ширвжитку».

Про те як бути далі з Кримом та Росією Симоненко не сказав ані слова, а лише: «Трагічна сторінка в історії наших братніх народів повинна бути закрита раз і назавжди.



Юлія Тимошенко

«Відкрити по всій країні мережу «універсамів адмінпослуг», щоб громадянин в одному місці, в зручний для себе час, без черг та хабарів міг отримати пакет адміністративних послуг від держави»



Сергій Тігіпко

«Припинити шкідливу діяльність Тимчасового Уряду» («революціонер» Тігіпко заговорив майже словами Маяковського – «Которые тут временные? Слазь!»)

«У найкоротший термін ухвалити необхідні законодавчі акти та провести прямі вибори губернаторів» (а то «народні» губернатори-сепаратисти типу Губарєва у в’язницях мордуються)

«Створити ефективну компактну армію на контрактній основі» (щоб Путін багато коштів на війну з Україною не витрачав)



Олег Тягнибок

«Запровадити кримінальну відповідальність за будь-які прояви українофобії»

«Встановити обов'язкову перевірку держслужбовців та кандидатів на виборні посади з допомогою «детектора брехні» на причетність до корупційних дій, співпраці з іноземними спецслужбами та наявність подвійного громадянства» (Льоня-Космос щось таке вже запроваджував)



Олег Царьов

Зворушливі спогади: «Я йшов у шахтарських колонах в «помаранчевому» Києві в 2004 році. Стояв разом з однопартійцями на шляху частин ОМОНу в 2007-му, коли Віктор Ющенко розпустив парламент і направляв до столиці внутрішні війська. Боровся з фашистами і націоналістами всіх мастей, захищав наших хлопців в « Беркуті», які ризикували життям заради нашої безпеки»

Любитель відпочинку та навчання дітей в Європі: «Нас намагаються позбавити коріння, історичної пам'яті, нам намагаються нав'язати ідеологію споживання, перетворюючи нас на дрібних крамарів, човників та гастарбайтерів» (схоже Царьова західним імперіалістам вдалося всбого цього позбавити і ідеологію свою нав’язати)

«Ми повинні домагатися того, щоб українські громадяни могли безперешкодно, без зайвої візової тяганини подорожувати не тільки до країн ЄС, але і по всьому світу»



Зорян Шкіряк

«Україна понад усе! Слава Україні!» (Знайомі слогани)



Василь Цушко

Цушко, який забув, як був призначений Ющенком губернатором, класифікує олігархів: «Перший – це клан «імпортерів», до складу якого входять імпортери та торгівельно-фінансовий капітал. У 2004 році його уособлювали помаранчеві «вожді», а в реаліях сьогодення такими поводирями стали переможці Революції 2014 року.

Цушко, який забув як очолював АМКУ при Януковичі, продовжує класифікувати олігархів: «Другу частину можновладної «буржуазії» становить «клан експортерів», що складається з представників промислово-виробничого та аграрного капіталу і уособлюється «вождями» Партії Регіонів».

І лише один Цушко…соціал-демократ.

Цушко забув, що саме його партійний патрон Мороз боровся з кучмівським референдумом 2000 року: «Вкрай важливим є впровадження результатів референдуму 2000 року…»

«Щороку в останню неділю березня має проводитись голосування щодо обранців кожного рівня. Обранець, що набере 50%+1 голос від кількості осіб, якi прийшли на голосування, продовжуватиме виконувати свої функції».

Цушко забув про досвід Будапештського меморандуму: «Україна повинна обрати нейтральний статус (як післявоєнна Фінляндія), та отримати гарантії своєї незалежності через Раду Безпеки ООН»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Обіцянки кандидатів у президенти в фотожабах
03 квітень, 2014, 14:01