На Волині список кандидатів на люстрацію очолили Клімчук і регіонали

На Волині список кандидатів на люстрацію очолили Клімчук і регіонали
Комітет громадської люстрації розпочав процедуру люстрації щодо колишніх високопосадовців області.

Йдеться про попередніх голів облдержадміністрації Бориса Клімчука та Олександра Башкаленка, а також їх заступників: Віталія Карпюка, Олександра Курилюка, Едуарда Стоєва та Станіслава Ющика, - повідомили в прес-службі Комітету.

У перший список кандидатів на люстрацію включені також інші члени Партії регіонів, зокрема, ті, що обіймали чиновницькі посади (Андрій Мельник, Іван Смоленг) та ті, що були членами керівного органу колишньої владної партії (Олег Батюк, Юрій Лобач, Петро Сосницький).

Крім того, процедуру люстрації пройдуть нинішні керівники облдержадміністрації: голова ОДА Григорій Пустовіт та його заступник Роман Карпюк, а також кандидати на посади заступників голови ОДА - Сергій Кудрявцев та Микола Собуцький.

До Комітету також надійшли заяви активних громадян з проханням провести люстраційну процедуру щодо чинних керівників органів влади та установ: голови Державного архіву Волинської області Володимира Гики, Волинської обласної клінічної лікарні - Івана Сидора, Волинської дирекції ЦДППЗ «Укрпошта» - Ярослава Кравчука та колишнього керівника Управління лісового та мисливського господарства - Богдана Колісника.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО: НА ВОЛИНІ СТАРТУВАЛА ГРОМАДСЬКА ЛЮСТРАЦІЯ

«Запрошуємо усіх небайдужих громадян подавати інформацію щодо вищезгаданих осіб. Якщо ви володієте фактами чи відомостями про зловживання та порушення вчинені цими особами під час виконання ними службових обов’язків, або ж знаєте інформацію про їх діяльність спрямовану на порушення прав громадян та на підтримку колишнього режиму Януковича – просимо звертатися в приймальню Комітету громадської люстрації у період до 20 квітня», - кажуть в Комітеті.

Приймальня Комітету громадської люстрації:
Приміщення Волинської обласної ради, каб. 205А (Київський м-н, 9)
Контактні телефони: 77-81-77, 098-7199824
E-mail: [email protected], www.lustracia-volyn.info

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прошу проведіть люстрацію ще одного регіонала ,голову піддубцівської сільради Горбатюка!!!
Відповісти
Викиньте геть з міської ради колишніх регіоналів,а саме Димєнтєву,Разумовського,Ткачука та їхню гальорку всю.
Відповісти
Ошукані вкладники Західінкомбанку написали колективну заяву у прокуратуру, в національний банк України і вручили її Бєліку О., начальнику волинського управління НБУ, про те , як волинське управління НБУ 5 років кришує Західінкомбанк. Включіть Бєліка О. в першочерговий список на люстрацію. Дякую
Відповісти
Свої пропозиції відносно осіб, щодо яких необхідно провести процедуру громадської люстрації, просимо подавати Координаційній раді Комітету на електронну пошту [email protected]!!!
Відповісти
Прошу провести люстрацію Бєліка О., нач.управління волинського управління НБУ , котрий 5 років кришує Західінкомбанк, общак Іванющенка-Януковича.
Відповісти
ПРОШУ проведіть ЛЮСТРАЦІЮ голові Липинської сільради ГУСАКА Б.П.!!!
Відповісти
ПРОШУ ПРОВЕДІТЬ ЛЮСТРАЦІЮ голові Липинської сільради ГУСАКА Б.П.!!!
Відповісти
Прошу проведіть люстрацію головного лікаря обласної інфекційної лікарні Гайдучика Петра Даниловича!!!
Відповісти
Проведіть люстацію головного лікаря Обласної інфекційної лікарні Гайдучика Петра Даниловича!!!
Відповісти
Проведіть люстрацію працівників прокуратури Волинської області!!!!!
Відповісти
Проведіть люстрацію Горобенка Ю.М.
Відповісти
І не забудьтесь провести люстрацію в органах прокуратури, особливо у відділі кадрів, Ващук В.С. головна хабарниця області
Відповісти
в них родословна від хрущова ще..
Відповісти
А ще Шибу за смерть дітей треба до відповідальності!!!!
Відповісти
Необхідно провести люстрацію колишнього голови районної ради Марчука М.В. Все життя працював на керівних посадах, влаштовував на роботи тільки своїх людей, часто абсолютно не компетентних, але зате своїх, потрібних. Конкурси на зайняття посад були лише формальністю, бо він так вирішив. А щодо звільнення неугодних з посад - то в цьому йому не було рівних. Йому закон був не писаний, бо закон він сам.Нахабно і по хамськи вів себе з підлеглими.
Відповісти
Прошу провести люстрацию обласного керивництва податковои служби та районив Нововолинська Володимира Волинського Ковеля Киверцив усих ставленникив регионала Тимейчука яки старалися для нього кошельок частина наповнень йшла для донецького бандита Клименка.Перевирте у чиий власности перший поверх житлового будинку нового биля примищення обласнои податковои.Це все прибрав до своих рук ище один великий корупционер який зараз сидить на купленний групи ГРИНЮК
Відповісти
Проведить люстрацию обласного податкового керивництва
Відповісти
Духневич - головний лікар 2- міської лікарні,поборниця та крадійкаю Будівництво власного будинку здійснювала за рахунок закуплених лікарнею будівельних матеріалів, організоція поборів від хворих.
Відповісти
Останні новини
На Волині список кандидатів на люстрацію очолили Клімчук і регіонали
09 квітень, 2014, 09:55