У Луцьку завершують демонтажні роботи у ЦУМі. ФОТО

У Луцьку завершують демонтажні роботи у ЦУМі. ФОТО
У відреставрованому луцькому ЦУМі каркас, - тобто опори та перекриття, - залишаться від старої конструкції.

Про це розповів 5 квітня директор ВАТ «Універмаг «Луцьк» Віктор Шокало.

Щодо термінів будівництва, то певні робочі строки в забудовника є, але вони не фіксовані, пояснив директор. Отож, називати їх назагал поки що зарано аби не дезінформувати населення. Адже за словами Віктора Шокала, зважаючи на масштаб об’єкту є численні об’єктивні фактори, що можуть або затягнути або ж, навпаки, прискорити будівництво.



Нині завершуються роботи з демонтажу останніх поверхів ЦУМу. Каркас 1-4 поверхів будівельники залишать. Як видно з проекту реконструкції ЦУМу, які представила раніше фірма проектант «Комфорт-буд», ЦУМу розшириться в бік вулиці Винниченка. Там зараз укріплюють фундамент.



Щодо незручностей для лучан, яке створює будівництво, Віктор Шокало наголосив: він просить вибачення за незручності та запевняє, що будівельники роблять усе можливе, аби їх усунути.



«У деяких місцях на об’єктах реконструкції є плівка для утримання пилу. Якщо є скарги, або ми самі бачимо, що є пил, то викликаємо спецтехніку, яка водою його гасить у місцях завантаження сміття або на поверхах. Але і лучани повинні розуміти, що на будь-якому будівництві без певних незручностей не обходиться», - каже Віктор Шокало.

Окрім цього директор ВАТ «Універмаг Луцьк» розповів про пам’ятну табличку «Побудовано на честь 50-річчя Радянського Союзу», яка висіла на старому ЦУМі. Шокало заспокоїв: будівельники акуратно зняли табличку, й зараз вона ціла та неушкоджена зберігається на складі.











Фото, зроблені у вівторок, 3 квітня:












Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦУМ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Робітники без спецодягу, жодного в касці...
Відповісти
Дійсно, цей момент вразив найбільше. Таке враження що дану реконструкцію проводять якісь люди з вулиці. Як нам далеко до чогось людського і нормального!
Відповісти
А хто з можновладців прихватизував ЦУМ? пртія районів?
Відповісти
Ігор Палиця
Відповісти
а то не хіба не одне і те саме?
Відповісти
Дякую за гарний фоторепортаж. молодці!
Відповісти
Это печально...И очень прискорбно...
Відповісти
А громадянин Гундяєв (патріарх Кирил) за пил від ремонту в сусідній квартирі відсудив в сусіда (бувшого міністру охорони здоров'я Росії) майже 700 тисяч доларів, заявивши що пробачити його було б не коректно (а як же біблійне прощення 77 разів по 7?). При обчисленні компенсації враховували навіть наночастинки, які "прилетіли з сусідньої квартири". Якби він жив біля ЦУМу, то, певно, весь Луцьк відсудив би.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку завершують демонтажні роботи у ЦУМі. ФОТО
05 квітень, 2012, 12:43