День Перемоги в Луцьку – «антикамуфляжний» день

День Перемоги в Луцьку – «антикамуфляжний» день
Під час урочистостей на 9 травня у Луцьку всі люди у камуфляжах, крім ветеранів, афганців, силовиків та рибалок, будуть вважатися потенційними провокаторами.

Про це оголосив представник волинського штабу «Самооборони Майдану» Андрій Омельчук у четвер, 8 травня.

Він розповів, що всі «революційні» організації Луцька домовилися із правоохоронцями на 9 травня не вдягати камуфляжів та обов’язково мати при собі посвідчення. Таких заходів вжили, щоб уникнути можливих провокацій.

Він додав, що «Автомайдан», «Самооборона» та «Правий сектор» планують вивести на вулиці патрулі людей у цивільному, щоб допомогти стабілізувати ситуацію. «Загальна кількість буде до 450-500 чоловік на охороні. Буде велика сила, яка може втримати контроль над ситуацією. Будуть патрулі піші, на автомобілях, убудуть люди з посвідченнями патрулювати»,- відзначив він.

«Напевне будуть люди з георгіївськими стрічками. Наше завдання - не допустити самосуду (над ними, -ред.) на вулиці, можна повпливати іншими методами. Можливо будуть провокації бійок. Були плани коли бойовики мали напасти на колону ветеранів, але, якщо таке буде, ми локаізуєм та не дозволимо цього зробити», - додав Омельчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я цуцика звик вигулювати в таких штанах. Що мені завтра партікулярний костюм одягати?
Відповісти
комуфляж не одягати !
Відповісти
мені через "о" більш по Українськи...
Відповісти
як ви вже задувбали. то що, одягу крім камуфляжу більше нема. один пише що цуцика звик в камуфляжі вигулювати, другий прямо сьогодні надумав в камуфляжі ровер їхати купляти дитині, а завтра не може, бо погоди не буде...Люди, що реально така бідося що нема що вдіти? Та схаменіться вже...Один день вже можна походити в чомусь іншому.
Відповісти
Останні новини
День Перемоги в Луцьку – «антикамуфляжний» день
08 травень, 2014, 17:10