В Україні постала нова політична сила - «Партія Розвитку України»*

В Україні постала нова політична сила - «Партія Розвитку України»*
11 червня в Києві відбувся перший та по-справжньому національний "Форум розвитку України", який зібрав разом понад 150 представників громадського суспільства, політичних лідерів з кожної області України.

Форум був присвячений ключовій для України проблемі, а саме: виведення країни з глибокої політичної та соціально-економічної кризи.

Учасники заходу дійшли висновку, що політика влади була провальною і призвела до втрати контролю над частиною території України, людських втрат, руйнування звичного укладу життя людей на всіх рівнях.

Існуючі політичні партії збанкрутували політично і втратили довіру громадян. Старі політичні партії та лідери своєю бездумною політикою і амбіціями поставили під загрозу існування країни і не зробили нічого для вирішення питань, які хвилюють виборців - об'єднання країни, викорінення корупції та розвитку економіки.

Представник Волині -народний депутат України 5-6 скликань Анатолій Горбатюк заявив, що українське суспільство опинилося на історичному перехресті. Воно - організаційно дезінтегроване, психологічно деморалізоване і все більше і більше впадає в апатію та розпач. В Україні, безумовно, є багато моральних та інтелектуальних людей.

Проте, вони роз’єднані і тому їх потенціал ніяк не може скласти могутню і авторитетну політичну силу. Тож наше завдання- створити нову національну центристську політичну партію, яка зможе об'єднати країну і змусити систему влади працювати в інтересах громадян.

Учасники Форуму погодилися з тим, що вибори Петра Порошенка Президентом України продемонстрували прагнення народу України до глибоких змін і соціально-економічних трансформацій. Народ однозначно заявив, що він хоче від політиків - стабільності, припинення хаосу, повної відмови від корупції та чіткого плану економічного розвитку, який дозволить підвищити рівень життя кожного.

Тож на часі є створення нової політичної сили, першочерговими завданнями якої будуть: об'єднання країни, боротьба з корупцією, створення нових робочих місць.

За підсумками обговорення "Форум розвитку України" вирішив створити центристську партію з назвою "Партія Розвитку України" та провести установчий з'їзд нової політичної сили протягом місяця.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Регіоналівські недобитки вирішили знову добратися до кормушки і нас грабувати
Відповісти
До кормушки за "демократами" х долызуть :)))) он як коломойський і ко працюють.....
Відповісти
Ці рожи нарозвивають Україну. Вся ця гидота переповзла з партії регіонів і інших. І тепер вони знову хочуть ,,розвивати,,. Скільки ще ми будемо терпіти цю наволоч? горбатюки, мірошніченки і т. д.
Відповісти
ухти радник яника уже й партію склепав....ясно одне, закон про люстрацію не вигідний взагалі й його не приймуть ніколи...це піар..піар наразі для групки таких бовдурів як правий сектор, самооборона й ще інших гієн опозиції !
Відповісти
У Фірташа-Льовочкіна уже є в арсеналі Порошенко, Кличко, Ляшко, який не вилазить з "Інтера", тепер будуть боротися з корупцією по-новому, Фірташ-Льовочкін теж несуть відповідальність за те, що робиться в країні, за Крим, за вбитих українців.
Відповісти
Права рука Януческу Льовочкін грошей має багато. На нову партію вистачає. Риторичне питання - звідки грошики?
Відповісти
Невже схід почують????
Відповісти
а ви хотіли, щоб вони розчинилися)))
Відповісти
тепер горбатюк у піддубцівського попа ставочок точно відбере. "нова" партія допоможе. Там, схоже, збираються виключно ті, що усе життя чуже добро відбирали.
Відповісти
А я то думав тебе на зїзд запросити ;)
Відповісти
Ці люди крім огиди нічого не викликають. Бридоття! Тупі морди.
Відповісти
https://www.facebook.com/s.z.Man.msk/posts/1446056038983013
Відомий у фейсбучних колах Сер ЗМ уже все давно про цю "нову" партію розписав у деталях. Раптом хто ще не чув - посилання вище. Там є й інші публікації про цих діячів.
Відповісти
До складу регіонів входило понад 1,5 млн. людей, хочете сказати - всі були недолюди??? Сумніваюся! Вважаю окремі особистості мають можливість сформувати такуж потіжну партію як ПР, але некорумповану і з ціллю дбати про Україну про людей, а не про власні гаманці... Я думаю Льовочкін, Ларін, Мірошниченко підтвердили свою антипатію Януковичу після побиття людей на майдані, вони дружно написали заяви на звільнення! А зараз мають можливість продовжити свою політ діяльність з думкою про народ, а не так як Яник!
Відповісти
Приятно видеть думающих людей и по другую сторону баррикад. Может вместе нам все-таки удастся восстановить мир и повести Украину к процветанию.
Подозреваю, сколько сейчас выскажутся или просто подумают про мой оптимизм, но это их дело. Хаять разваливать - много ума не надо.. А вот восстановить разваленное - тут надо постараться. Только вряд ли горлопаны с обеих сторон этим заниматься будут...
Відповісти
"першочерговими завданнями якої будуть: об'єднання країни, боротьба з корупцією, створення нових робочих місць". -Це Волошенюки будуть боротись з корупцією?!? Типу хабарі буду брати особисто і стільки , що іншим не залишалось. Таким чином виб.ю економічну базу з рук хабарників. Мудро.........
Відповісти
Щось сміття політичного, тобто Смітюха не видно на фото. Видно десь в кулуарах, чи біля туалету волає...Путін помоги!
Відповісти
Останні новини
В Україні постала нова політична сила - «Партія Розвитку України»*
13 червень, 2014, 11:38