Журналіст зі Сходу переїхав до Луцька, щоб врятувати життя родині

Журналіст зі Сходу переїхав до Луцька, щоб врятувати життя родині
Журналіст із Луганська переїхав у Луцьк, аби вберегти життя своїй родині.

Під час прес-конференції у Волинському прес-клубі сьогодні, 16 червня, він розповів про те, як доводиться виживати журналістам проукраїнських видань на Сході, - повідомляє ІА Волинські Новини.

Редактор проукраїнського інтернет-видання «Сіті Ньюз» Данило Агеєв зі своєю сім’єю переїхав до Луцька місяць тому. Каже, коли викрали друга, то зрозумів усю серйозність небезпеки для життя й прийняв таке рішення.

Розповідає, що коли напруга у суспільстві й тиск на незалежні ЗМІ почали зростати, його підлеглі перестали ходити на події. Основними джерелами інформації стали розповіді друзів та родичів.

До слова, інтернет-видання «Сіті Ньюз» входить в трійку найпопулярніших в Луганську.

«Із Луганська більшість незалежних журналістів виїхали, бо чинився тиск: били нас, викрадали колег, катували. Нічого від журналістів не вимагають просто залякують. Ну, ще хотіли, аби вони зізналися, що нібито з Правого сектору», - каже журналіст зі Сходу.

Він переконує, що люди на Донбасі стали інформаційними зомбі й усе це почалося з 2004-го року, після Помаранчевої революції: прорадянські повідомлення через газети і телебачення.

Данило Агеєв продовжує і далі працювати для свого видання.

Поділився він із присутніми чому обрав Луцька для проживання: сподобалася розповідь екскурсовода під час однієї із мандрівок містом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на Поліссі...
Відповісти
Родину врятував?
Будем допомагати.
А сам - на потяг, і в Луганськ. Старайся, воїн...
Відповісти
чому молоді здорові мужчини тікають зі своєї ЗЕМЛІ (один в Шацьку, другий в Луцьку, третій....., четвертий.......).Чому наші Волинські дітки,наші чоловіки повинні їхати і захищати ваші землі і ваших людей. Привезли свої сімї, Волинь вас прийняла.А тепер, якщо ви українці і мужчини, повертайтесь, зброю в руки і захищайте свій Луганськ.А можливо ця робота ВАМ неПОСИЛЬНА. ВИ Ж БІЗМЕСМЕНИ,ЖУРНАЛІСТИ....................Нехай ВОлинські селюки кладуть голови за ваш схід. Воювати і захищати- не обовязково писати на лобі- Я ЖУРНАЛІСТ З ЛУГАНСЬКА!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
мій коментар
Відповісти
На рідну землю захищати! Жінки і діти мають отримати притулок! А він здоровий дядько має боронити своє!!! Мало наших хлопців полягло??? Молодих юнаків??!!!!!
Відповісти
Сторонники так называемой Донецкой народной республики создают штрафные батальоны и мобилизуют мирных мужчин. Так чому ж ці мирні мужчини не йдуть доьровільно захищати свій ДОНБАС разом з бійцями АТО. Що Ж ТО ЗА МУЖИКИ НА ДОНБАСІ- або втікають, прикриваючись жінками, або мобілізуються до сепаратистів.
Відповісти
Скоро весь Донбас втіче до бандерівців, хоча більшість їх відкрито підтримували сепаратистів і зустрічали як "АСВАБАДИТЕЛЕЙ", а нашим солдатам перекривали дороги. Що думали буде Рассея і все на блюдечку принесе..? Їдьте і захищайте свій любий Донбас, который надо услышать всей Украине. Ми слухали вас і вашого президента 5 років, 5 довбаних років.Никогда ми не станем братьями, у вас інші пріоритети,інші принципи побудови життя.
Відповісти
Останні новини
Журналіст зі Сходу переїхав до Луцька, щоб врятувати життя родині
16 червень, 2014, 19:27