На Волині офіс підприємця закидали коктейлями Молотова. ФОТО

На Волині офіс підприємця закидали коктейлями Молотова. ФОТО
Невідомі закидали коктейлями Молотова офіс підприємця з міста Ківерці Анатолія Соколовського, який займається виготовленням газоблоків.

Інцидент трапився близько 3 години ночі 11 липня, пище Вголос з посиланням на місцевих мешканців.

Ківерчани припускають, що це міг бути акт попередження підприємцю з боку працівників, яким він не виплачував зарплату.

Декілька пляшок спалахнули, але якоїсь суттєвої шкоди спорудам завдано не було. О 9:00 зранку на місце події прибув наряд міліції, який виявив поруч з підприємством ще кілька пляшок із займистою сумішшю.



За словами місцевих мешканців, які побували на місці події, ймовірно цей інцидент був своєрідним актом попередження ображених працівників підприємства, які тривалий час не отримували заробітну плату.

Судячи зі слів ківерчан, умови праці на підприємстві були далекі від ідеальних. Крім проблем з невиплатою зарплат, на підприємстві стався нещасний випадок, коли робітнику затягнуло ногу в металообробні вальця і зірвало скальп.

Анатолій Соколовський в попередньому скликанні був депутатом Ківерцівської міськради від партії «Сильна Україна» Сергія Тігіпка.

Пізніше сам підприємець Соколовський заявив, що ця інформація не повністю відповідає дійсності і звинуватив у поширенні брехні свого сусіда-конкурента

Територія підприємства, де виробляють газоблоки
Територія підприємства, де виробляють газоблоки
Територія підприємства, де виробляють газоблоки
Територія підприємства, де виробляють газоблоки


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що ж дивуватись немае чому коли народ не чують-він починае говорити мовою зрозумілою для різного роду діячів -мовою сили і це тільки перша ластівка
Відповісти
Працюю на даному підприємстві 8 років і відверто заявляю що це ВІДВЕРТИЙ НАКЛЕП з подачі сусіда даного підприємства, такого собі, - Пушкіна Анатолія, до речі як раз в якого і були суттєві проблеми з виплатою зарплат своїм працівникам.
Соколовський Анатолій в міській раді був, якщо не помиляюсь, у блоці Кличка - це легко перевірити. Факт травмування працівника на підприємстві був, але це було 6 РОКІВ НАЗД, при тому що в травмуванні була вина самого працівника, але не зважаючи на це йому було відшкодовано всі компенсації і лікування.
А ось Пушків Анатолій особа ну дуже цікава, під покровом Майдану рветься до влади, хоча сам є абсолютно бездарним господарником і як я бачу тепер підлою і не чесною людиною.
P.S. Дуже сумно що Волинь Пост друкує перекручену інформацію яка спотворює факти .
Особисто можу підвередити все описане мною. Просто хотілося б побачити того «ківерчанина» зі слів якого це було написано, я впевнений що це ПУШКІН АНАТОЛІЙ, який того ще й не ківерчанин.
Особисто можу підвередити все описане мною не тільки я а й працівник які працюють або працювали на підприємстві.
Якщо дійсно є питання пишіть
[email protected]
Відповісти
Останні новини
На Волині офіс підприємця закидали коктейлями Молотова. ФОТО
12 липень, 2014, 17:45