На переслідувачів Гузь поскаржився у прокуратуру

На переслідувачів Гузь поскаржився у прокуратуру
Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь просить прокуратуру, міліцію та СБУ розібратися, хто та на чиє прохання переслідував його й нардепа Лесю Оробець під час зустрічей з виборцями.

Про це повідомили у прес-службі Волинського обласного осередку партії «Фронт Змін».

Також стало відомо, що народний депутат Леся Оробець готує відповідний запит до Генеральної Прокуратури України, МВС та СБУ.

Нагадаємо, як повідомив Гузь на сесії облради 24 квітня, під час передвиборчого туру по Волині за ним та Лесею Оробець слідкували невідомі люди.

Зокрема вони 22 та 23 квітня проводили відеозйомку зустрічі із виборцями.

Гузь каже, що в селищі Шацьк під час зустрічі народного депутата Оробець із виборцями невідомі особи фільмували зустріч на відеокамеру.

Молодики відмовилися називатися, лише повідомили, що вони журналісти. Втім, йдеться у повідомленні, як для журналістів молодики поводилися досить дивно: фільмували переважно людей, які прийшли на зустріч, та, не поставивши жодного запитання депутатам зникли одразу після закінчення зустрічі.

Ці ж люди, за словами Ігоря Гузя, були присутні і на зустрічі в Ковелі, а на наступний день один із них вів аналогічну відео зйомку під час зустрічі в Старій Вижівці та в Ратному.

Крім того, ці особи протягом двох днів знімали на камеру пересування депутатів по області, переслідуючи їх на автомобілі марки ВАЗ, стверджується у повідомленні.

Як повідомив Гузь, за його інформацією, ці особи причетні до депутата Волинської обласної ради від Партії регіонів Степана Івахіва.

Ти часом Івахів звинувачення Гузя вважає безпідставними. На його думку, обранець громади повинен займатися справами, а не розмовами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Гузь можливо вже хватить займатись не зрозуміло чим з дня в день. Вчора і сьогодні одне і теж.Посміялись і хватить потрібно працювати.
Відповісти
Гузь - це ноль! А якось треба про себе заявити, от у нього все так "хтось", "колись", "якось"...
Я думая , що Гузь це суцільне "щось" і що страшно, що це "щось" шоце керувати і правити!!! Це просто НОНСЕНС!
Відповісти
А хіба вже почалася передвиборна агітація? Що це за тури Гузь влаштовує? Дійсно - тільки їздить і язиком бла-бла-бла! Ну да ладно, люди оцінять! :)
Відповісти
Це слава Ігоре, це - фанати )
Відповісти
Хлопці скоро не просто переслідуватимуть, скоро вбивати почнуть. Ці виродки регіонали розуміють одне назад дороги немає. Пане Івахів спочатку віддайте 5,5 млн. грн. людям за молоко, а потім вже агітуйте за себе.
Шановні друзі в Гузя хоч боргів перед людьми немає.
Ви всі інтернетчики прийдіть на офіс ФС (Рівненська, 85) і скажіть в обличчя йому і
Відповісти
Гузь тоді напише що його переслідуют, вже в його офісі і прийшли погрожувати.
Відповісти
Інтернет це вільна для висловлювань своєї думки мережа.
І не потрібно людей обмежувати, а то вже звелось до розборок 90-х приходьте на офіс ми вам розповімо що вам писати а що ні.
Я особисто виступаю за свободу слова і інтернеті. Якщо не подобається то це лише ваша проблема. Якщо ви проти свободи слова в інтернеті то просто заявіть про це. "Фрон Змін" - Проти свободи слова в інтернеті.
Відповісти
1. Депутати, це публічні люди.
2. Їх поїздки та зустрічі з виборцями є проявом їх депутатської діяльності, тобто публічної діяльності.
3. Відео та фотозйомки в публічних місцях не потребують згоди осіб на їх проведення. Навіть протягом двох, трьох... днів.
4. Для того щоб знімати в публічних місцях навіть не потрібно бути журналістом. Це може безперешкодно робити будь-яка особа.
5. Законом не передбачено обов'язку громадян України надавати депутатам будь-якого рівня відомостей про себе, в тому числі "називатися" чи подавати документ, що посвідчує особу.
6. Громадянам України не забороняється пересуватися територією Держави автомобілями марки ВАЗ, навіть, якщо депутати пересуваються більш крутими іномарками.
7. Задавати питання депутатам на зустрічі з виборцями, як і не задавати, є правом, а не обов'язком присутніх.
8. Хто дав право депутатам кваліфікувати дивно чи не дивно поводяться люди навіть, не зважаючи, чи є вони журналістами?
І наостанок, депутатська діяльність є гласною. Це базовий принцип діяльності, як місцевої, так і Верховної рад і їх депутатів. Чому ж так налякала цих героїчних "фронтових" обранців народу відкрита та прилюдна увага деяких з їх співгромадян? З такими представниками "Фронт" не втримаєш від атак, та й в наступ з ними йти собі дорожче. А ну, як знов перелякаються, розвернуться і почнуть "наступати" у власний тил.
Відповісти
Даний депутат, давайте буде в подальшому так і називати а по імені та прізвищі навіть бажання немає говорити і писати.
Просто робить з мухи слона, даний депутат старається вести публічний стиль життя є зареєстрований в соц. мережах утримує свій блог. То чого він боїться , якщо він такий хороший? Чи можливо не все так добре, як даний депутат говорить і на всіх бочку котить. Я ніколи не буду голосувати за такого депутати, подивившись на поведінку даного депутата легко сказати, що він не зможе ніяк допомогти людям нашої держави. А потім буде лише розповідати про переслідування і що йому палки в колеса вставляли.
Відповісти
за всіма слідкують. і давно...
Відповісти
Останні новини
На переслідувачів Гузь поскаржився у прокуратуру
25 квітень, 2012, 11:06