На Волині проросійські молодики побили відомого журналіста

На Волині проросійські молодики побили відомого журналіста
Проросійські молодики, що відпочивали на Шацьких озерах, побили відомого журналіста Володимира Лиса кастетом, коли той зробив їм зауваження.

Про це повідомила у своєму запиті під час сесії Волинської облради депутат Валентина Блінова у четвер, 31 липня.

За її словами, під час заходу «Згоранська ватра» на півночі Волині кілька молодиків 30-35 років російською мовою заявили в присутності Лиса: «А потом их повели на обед. Наверное, человечиной кормили. Они же там ничего другого не едят».

Вони мали на увазі патріотично налаштованих учасників «Згоранської ватри», яка відбувалася 26-27 липня.

Володимир Лис зроби їм зауваження, натомість молодики побили його, зокрема застосували кастет.

Валентина Блінова вважає, що у Щацькому національний парку виникає «загроза сепаратистських настроїв».

Вона наводить слова одного із «біженців» зі Сходу України, якому дали прихисток на Шацьких озерах: «Надо будет Путину сказать, как тут красиво, пусть и сюда приедет».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 34
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якого хера приїхали сюди, в Шацьк???? Мають свій Крим, то хай піз...ють туди відпочивати. Тут ше їх тільки не хватало. Що Криму мало?
Валіть к чорту звідси!!!!!!!!!!!
Відповісти
ну так пойди и выгони, смелый ты наш..)))
Відповісти
Сепаратисти херові!!!!!!!!!
Відповісти
сепаратисти-терористи волинського розливу...
Відповісти
Гнати подальше до Росії,поки ще тут не наробили "ділов"......
Відповісти
Воно то справді проблема з тими путінофілами, але "сепаратистькі настрої у Шацьоку нацпарку" - то шедевр!
Відповісти
Наші хлопці йдуть хто добровільно, хто "по повісці" на схід під пулі за тих уродів, а вони бажиш но "біженці"... Пі...си трусливі... Автомати а зуби і хай захищає один з дроугим свою землю на якй виріс...
Скільки буде продовжуватись таке неаодобство, за що там полягають наші хлопці? За те бидло... Відділити Донецьку і Луганську області "китаською стіною" і хай живуть собі "в мирі і злагоді" в своїй "Малоросії"... Раші вони теж нафіг не потрібні. Через півроку загнуться самі...
Відповісти
Світязь кишить такими проросійськими горе-біженцями.Тільки не зрозуміло чому вони мають тут гріти свої яйця на сонці, а наші хлопці мають гинути на сході.
Відповісти
На Волині не розслідовані справи щодо участі в антимайданах тітушок. Частина з них мають кримінал за спиною, частина займається контрабандою. Місцеві, так звані, правоохоронці покривають їх. Так от, ці відпочивальники досить часто є гостями "колег" по антимайданах. Доречі частина місцевих тітушок була присутня на сходинах УМВС у Вол.обл, коли вимагали від Шпиги відставки замів!!! Поки що вони стоять мовчки, а от завтра я б не гарантував відсутність відірваних голів, так як це робилось 18 лютого в Києві...
Відповісти
це ж ким треба бути? яким нелюдом?! щоб підняти руку на людину, вдвічі старшу за тебе? це ж як треба ненавидіти будь-які прояви українськості?! Щиро сподіваюся, що Володимир Савович одужає найближчим часом і продовжить роботу, радуючи нас новими романами та повістями... А тих виродків, якщо не знайде міліяція, знайдуть добрі люди, і відправлять бандеролькою від бандерівців прямісінько до пана Х-ла.
Відповісти
Вася, побачиш рускогаварячєво на Шацьких озерах-бий у тім'я. І ніяким не кастетом. Молотком бий!
Відповісти
пора вже відправляти "біженців" до свого дому, бо прсмокчуться не виженемо
Відповісти
А депутат Андрій Осіпов підставив дружин, по ніби-то благодійництву, щоб займалась даунбасами та лугандонами, ото електорат буде мати на виборах а може державні кошти освоювати якщо дадуть. Приїхав Андрійку з Росії то туди і вертайся "щирий" українець. ЇХ не змінити осіпових, лугандонів..
Відповісти
росіяни чи проросійські молодики поліської національності? уточніть рівень загрози сепаратизму. Приєднання Шацька до Росії?
Відповісти
А діло на пяну голову певно було!
Відповісти
Такого поважного чоловіка обідили.
Відповісти
Слабо верю, что все происходило именно так. Скорее всего пьяные придурки разговаривали на русском, Лысу это не понравилось и он полез их поучать. Результат был ожидаем.
Відповісти
кому постав перед и,пушкін
Відповісти
А на що дивляться правоохоронці?????????????????? Сплять???????????????
Відповісти
Зробити фільтраційні табори для біженців. Всіх перевіряти і жінок і чоловіків! Мордоворотів до 50 років вертати назад захищати Батьківщину! Вся наволочь, криміналітет починає на дармових харчах тут голову піднімати! А наші правоохоронці будуть покривати донецьких бандюків називаючи їх жителями Одеси, у випадку з нападом на валютчика.
Відповісти
Боже шо робиться.
Відповісти
біженців треба залишати тількі жінок і дітей, всіх іньших на луганськ, донецьк хай захищають свій рідній край!
Відповісти
робили ж з Неньки велику галіцайщину,і що, вже кінець цьому?
Відповісти
зате підемо на бандерштат! будемо показувати, які ми патріотичні! з тими перепі.денцями носяться, як з іграшками, а їм насрать на людей!
Відповісти
Що за почерк ?
Відповісти
Женіть цих п...рів до дідька в пекло!Може з АТО живим ще вернусь і приїду до вас відпочивати,а ця сарана до цього часу засере сміттям і своєю присутністю Шацький район.
Відповісти
Гоніть бидло- даунів із землі волинської...Полішуки не загравайте з бидлом!!!
Відповісти
Відловити виродків і заставити кричати "Путін -хуйло" поки кров горлянкою не потече.
Відповісти
Гнать нужно этих нелюдей-провокаторов туда, куда они изначально хотели
Відповісти
шкода Лиса, буде йому новий гострий сюжет для книги
Відповісти
А за який хер вони там тусуються?
Відповісти
Люди! А невже не було кому заступитися? Скільки ми будемо терпіти як наших б'ють? Права була Пугачова " Бей своих, что б чужие боялись" !
Відповісти
ГНАТЬ ПИДАРАСОВ НА ЗАЩИТУ СВОИХ ДОМОВ.НЕ ХЕР ЯЙЦА ПАРИТЬ.ОТДЫХАЮТ ОНИ ВИДИТЕЛИ ЗАМУЧИЛИСЬ БУХАТЬ.ЛЮДИ НЕ ПОМОГАЙТЕ БЫДЛУ.
Відповісти
Ну соь приймаємо ми біженців, типу робимо добре діло, але чогось нам з цього ніяк не краще. З такими темпами, на Заході буде другий Донбас, воно нам нашо?
Відповісти
Останні новини
На Волині проросійські молодики побили відомого журналіста
31 липень, 2014, 11:15