«Депутати лізуть, як свині до корита», - Ляшко у Луцьку. ФОТО*

«Депутати лізуть, як свині до корита», - Ляшко у Луцьку. ФОТО*
Лідер «Радикальної партії України» Олег Ляшко виступив перед лучанами.

Своє бачення подальшого розвитку України він розповів під час зустрічі на Театральному майдані 18 жовтня.

Олег Ляшко наголосив, що у списках партії, окрім нього, немає жодної людини, яка сиділа «у кріслі» депутата Верховної ради України. Майже усі члени партії – це молодь.

«Не бійтеся довіряти молоді представляти ваші інтереси у Верховній Раді», - звернувся лідер радикалів до громади.

Але є у списку єдиний найстарший член партії, який стане найстаршим депутатом цього скликання, і згідно закону – відкриватиме нову Верховну Раду. Це Юрій Шухевич, син легендарного бійця за незалежність та волю України Романа Шухевича.

«За 23 роки незалежної України в Раді не було жодного нащадка справжніх патріотів України. Моя історична місія – привести до парламенту тих, чиї рідні віддали життя за нашу країну, за її мир, свободу», - зауважив Ляшко.

Політик додав, що більша половина депутатів минулого скликання знову хочуть зайняти свої місця у парламенті.

«370 депутатів, як свині до корита, сунуться у Верховну Раду. Чого ви туди претеся? Красти і брехати! Дзузьки вам, а не в парламент! Сьогодні син Порошенка преться в парламент. Тепер модно туди іти цілими родинами. Сьогодні балотується у Верховну Раду 4 Балоги, 3 брата Литвина і один син. Сини чиновників народилися із золотою ложкою в роті, а хтось стоїть на базарі, і навіть по трудовій книжці не працює. Один краде мільйони, а другий навіть пенсії не матиме», - констатував Ляшко.

За словами політика, першими кроками Радикальної партії у парламенті стануть політичні і економічні зміни. Зокрема скорочення кількості депутатів до 200 чоловік, скорочення втричі півмільйонного штату чиновників, міліціонерів та прокурорів, «дармоїдів та казнокрадів», та завершення війни на Сході.

«Багато хто каже, може віддати Путіну той Донбас, і війна закінчиться. Ні, ми воюємо не за Донбас. Ми воюємо за Україну. Якщо ворога не зупинить на Донбасі, то він піде далі – на Волинь, на Рівненщину і далі. Путіна спинити може тільки наша єдність, наша сила. Наша сила – в єдності», - резюмував політик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дурни що в холод прийшли подивитись на душевнохвору людину
Відповісти
Я там був, мимо проходив! Дійсно він хворий, щей як... Там було до 150 чоловік і діти... Більшість заради цікавості прийшли, аплодували йому декілька десятків... Опозорився він в Луцьку... Там ще і бабу надувну йому показували.
Відповісти
Я там був, мимо проходив! Дійсно він хворий, щей як... Там було до 150 чоловік і діти... Більшість заради цікавості прийшли, аплодували йому декілька десятків... Опозорився він в Луцьку... Там ще і бабу надувну йому показували.
Відповісти
бла бла бла
Відповісти
80 % прийшли пенсіонери...з однієї крайності комуняк кинулись до підстеленого.
Відповісти
Ляшко хіба не лізе до корита? То сам і є першою свинею!
Відповісти
дивний хлопчик з плакатом в руці на 2 фото він хіба не іншу партію підтримував?
Відповісти
плакат не пасує тільки одному луцькому кандидату. і я за універслізм!молоток пацан.
Відповісти
Шкода людей, котрі ведуться на слова, а не на дії (і то, "дії" заради піару)цього хлища попущеного... А також всіх, хто ведеться на вояк з АТО.. що вони вам зможуть дати? що зробити? коли повністю залежать від командування вищого!!! Вже у нас є і спортсмени і співачки..., ще лише прапорщиків не вистачало.. Люди думайте, для чого хлам збирати знову в Раду!?
Відповісти
Гроші, котрі збиралися непосильно, котрі бабушки скидали за останні смс-копяйки на армію, зараз йдуть на передвиборчу компанію Ігора Лапіна... А хто це? І чому самем він? А не Степан Миколайович.., то дослова.. Гарний хід...
Відповісти
Якби він, Лапін, дійсно переживав за армію і за хлопців, він ці сотні тисяч своїх бандитських авторитетів, котрі йдуть на рекламу, віддав би хлопцям, котрі та ще досі воюють... Геть підарештів.!!
Відповісти
Ти особисто скільки непосильно відірвало від рота? Боїшся Лапіна? Бійся. Він не піриться, а воює. і ми його підтримаємо. А ти пиши на ВоНо. Там у тебе буде більше штатних "однодумців".
Відповісти
Такі побрехеньки під досить дивним ніком можуть розповсюджувати лише штабісти великої "гуманістки-благодійниці" Іри Констанкевич.І до чого тут Ігор Лапін? Адже на цьому форумі мова йде про ляшка? Просто Ігор Лапін є реальним конкурентом "хтивої меценатки" за накрадені гроші, от і бісяться різного роду Nosferaty
Відповісти
ага, воює)) сама бачила вчора воював на варшавському ринку, поміж рядами газетки роздавав і просив підтримати
Відповісти
Споглядаючи "електорат" і його вираз обличчя, який прийшов побачити цього юродивого "політика", можна судити про те, що в Луцьку не так вже й багато дятлів (долбо.....). Я взяв гріх на душу, тому що був гіршої думки про своїх земляків. Вибачаюсь і низько схиляю голову перед тими, про кого подумав погано. Нарешті в моїй згороьованій Україні перестають любити людей з важкими психічними патологіями, скривджених долею і кривдників, невдах, рецидивістів, алкоголіків, трибунів-брехунів, злодіїв, потенційних злочинців і іншу нечисть.
Відповісти
такий і депутат! Пустозвонство...
Відповісти
«Депутати лізуть, як свині до корита» - то хто тоді Ляшко, який "лізе до корита"?
Відповісти
А Ляшко серед цих свиней - перший.
Відповісти
странно, но підглянув соціологію, Петручок від Ляшка возьме 12 процентів, а виграє Пустовіт. кантора робила києвська
Відповісти
Пустовііт- Пустоцвіт-Пустобрех-Пустоголов- 4 П
Відповісти
:-)) смійтесь, в житті головне нічого не робити так і депутатом можна стати
Відповісти
подивіться на всі рекламні фото лапіна і зверніть увагу на його нігті рук.всі хто воює заряджає патрони в магазини свого автомата і від віску яким вкриті патрони пальці і нігті чорні як від мазути.Лупін брихло
Відповісти
Стоять он бабушки на фото з повними пакетами ляшка.
Треба позбавити ту бидлоту права голосу, бо вони за пачку гречки +100грн до пенсії навіть за янукаовича проголосують.
Відповісти
я як дізнався що кучер осолює партію ляшка на волині, то все стало зрозуміло! кучер це бидло!
Відповісти
«Депутати лізуть, як свині до корита», а саме - бидло козляче,- лызе голосувати за дешевий набір продуктів. Слизняк, голубий педераст. Ляшко - це сором України.
Відповісти
1+1 зомбує людей. Не має у нас незалежних журналістів як і у Росії. Править, зомбує і наживається Бєня К., а з людей робить лохів.
Я за Ляшка.
Відповісти
люди!!!! Ляшко - це бренд сьогодення , клоун , ідіот... як за те чудо можна віддати голос???? думаюте , перш ніж зробити вибір!
Відповісти
люди добри кроме ляшка там жодного нема щоб мазинца стояв ляшка.
Відповісти
люди добри кроме ляшка там жодного нема щоб мазинца стояв ляшка.
Відповісти