У Луцьку затор через нові світлофори. ФОТО

У Луцьку затор через нові світлофори. ФОТО
На розі вулиць Шевченка і Чернишевського встановили світлофори, через які там утворюються постійні затори.

За словами водіїв, які їздять вулицею Шевченка через міст, уже другий день в години пік – зранку, в обід і ввечері на цій ділянці складно проїхати через довжелезні затори.

Начальник сектору УДАІ Олександр Паламарчук зауважив, що ця ділянка дороги не є місцем, де часто трапляються ДТП.
«Перехід був проблемним ще до того, як поставили світлофор. Порушень в розмітці та у його встановленні немає. Ділянка дороги не є надто аварійно небезпечною. У нас не так багато патрульних автомобілів. Ми розприділяємо їх на чергування на більш небезпечні ділянки в місті», - зауважив Паламарчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заберіть світлофор, стало ще гірше!!!!
Відповісти
це все тому що світлофор зараз нормально продається і на ньому можна непоганно заробити якомусь чиновнику,тому їх і тикають куди непопадя,на соборності це взагалі в книгу рекордів можна вписувати.
Відповісти
я і згідний і не згідний з вами. стало гірше. але може ще відрегулють з часом? раніше ніби нормально розєжжалися но все одно не було порядку. все залежало від сумлінності водія - якщо нормальний , то пропускає, якщо бєшаний - пре аби собі першим проїхати. зі світлофором буде краще но поки шо цього не видно)) налаштуйте його норамально і все стане краще!
Відповісти
Потрібно зробити, щоб на Чернишевського світлофор світив довше зеленим, а для виїзду з Нової лінії і Шевченка менше, щоб машини могли виїхати, і заторів не буде.
Відповісти
Дякую за світлофори!!! Тепер пішоходам стало комфортніше.
А аварії раніше на цій ділянці були часто.
Відповісти
цікава ситуація відбувається, коли з мосту повертаєш на Шевченка, і перед тобою, біля інфекційної зупиняється маршрутка. Об*їхати неможна, так як на зустрічній смузі, авто стоять на червоний колір, а ззаду тебе також збирається затор. Непродумано абсолютно нічого
Відповісти
не потрібно розказувати що пробки через світлофор................світлофор декілька днів як запрацював...а пробки там постійно......дуже зручно зробили і розмітку і світлофор....але це для нормальних водіїв...а для шумахерів це дійсно незручно.......
Відповісти
111-й ,ііііі також водій,і я також водій ви праві даний світлофор ввімкнув у тестовому режимі у годину пік 18.11.14та 19.11.14 на сутки щоб протестувати якщо ви замітили то циклограма за сутки змінювалася ,шукаю компроміс, затори у будь якому випадку будуть це проблема не у світлофорі а у пропускній спроможності дороги, на наступний рік вул Чернишевського розширять зупинку на Шевченка перенесуть невдовзі так як біля Нашого Краю.вносьте пропозиції буду вдячний
Відповісти
А де ви бачили щоб в нашій державі робилось щось на краще!!!
Відповісти
Нарешті його там встановили, без світлофора дорогу перейти було не реально, водії взагалі не реагували на пішоходів. МОЛОДЦІ!!!
Відповісти
А ще напевно в нас в місті самий не потрібний світлофор на соборності біля салюту який нормально не настроєний в такт інших. .. від загсу до там таму можливо 1.5км, а світлофорів 5 штук! !!! Навіщо? ??????
Відповісти
Ну все-таки зупинитися ж водіеві легше,ніж пішоходам, в тому числі мамам з дітьми,обходити,(якби не було біля Салюту) або до Аверсу, або до Рагсу,а інакше як перейти- рух в три смуги. І біля Гостинця перенесли нерегульований перехід до перехрестя,супер, а то раніше,дивися, аби нікого на капот не підняти.Водіі,не наглійте,майте повагу до пішоходів,хоча сама більше водій,ніж пішохід.
Відповісти
не позбавляйте мене роботи,люди.шено отримав місце,хабаря заніс,і тут на тобі....не подобається,мені пофіг.я й так червонію за вас усіх від злості)
Відповісти
дійсно, світлофор проходить пробний пуск. Циклограма ще ненастроєна, і щоб її настроїти потрібно не один день. А на рахунок світлофора на Соборності (Салют) за нього дякуйте керівництву Салюту, тому що вони вирішили його там поставити (за згодою міськради), на мою думку він там встановлений для "заманухі" покупців в даний торговельний заклад
Відповісти
Світлофор напроти Салюту, це зрозуміло. Світлофор напроти Краю це загадка. Де логіка в проекті??? Прохання-верніть як було, або зробіть кільце.
Відповісти
Проживаю на вул.Чернишевського.Після роботи заїжаю в "Наш Край' купити продукти, а потім їду додому через кільце і знову мушу стояти в пробці. Додому привожу вже холодні булочки!!! Кому за це сказати:"Дякую!"??
Відповісти
об"їхати Наш Край, по часовій стрілці, не пробував???
хочеш гарячу булочку? викручуйся!
Відповісти
Ви знаєте статистику авараій на цій розвилці? Не знаєте, а критикуйте. Хай будуть пробки, а не буде аварій. Чекаю, щоб нормально налаштували!
Відповісти
Світлофор колись там стояв. І зараз правильно що його поставили. І пішоходам зручніше, і водіям порядок бо до того там безлад робився. Це грубо кажучи перехрестя 6 доріг і залишати його в такому стані як був ніяк не регулюючи було погано.
Відповісти
Боюся ходити тепер через міст. Дуже великі затори, машини, автобуси стоять на мосту аж до кільця, і на зустрічній смузі те ж саме. Задаюсь питанням, а чи витримає міст таку страженну ВАГУ???
Відповісти
підтримую світлофор. живу в будинку за новою лінією, відповідно від нової лінії машиною виїжджаю мінімум 2 рази в день, в тому числі в темну пору доби, і набагато безпечніше їхати коли знаєш шо якийсь шумахєр тебе не підріже. дочекався свого часу і проїхав. і люди під колеса не кидаються, добре шо забором відгородили, переходять лише там де можна. а затори в години пік там були завжди, і будуть надалі з світлофором чи без.
Відповісти
В мене думка тілкі одна - все що роблять ДАЙці - робиться не для людей, а для себе любімого. Що за країна ***цензура
Відповісти
Останні новини
У Луцьку затор через нові світлофори. ФОТО
20 листопад, 2014, 09:52