Волинські правоохоронці зустрінуть новорічні свята в зоні АТО. ФОТО

Волинські правоохоронці зустрінуть новорічні свята в зоні АТО. ФОТО
15 грудня група працівників Державтоінспекції на чолі із майором міліції Юрієм Віскуновим відбула в зону АТО, аби замінити колег.

Про це повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

"Ми переконані, що, як і попередні групи волинських правоохоронців, які уже повернулися із зони бойових дій, ви зарекомендуєте себе гідними звання офіцера. Професійність та людяність – це ті якості, які допоможуть вам у виконанні обов’язків у зоні антитерористичної операції", – звернувся до присутніх заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Поліщук.

Перед виїздом інспекторів ДАІ благословив священик. Із тривогою в очах проводжали міліціонерів рідні та близькі, хоча, зізнаються, розуміють необхідність такого кроку у цей непростий для держави час.

Керівництво обласного ДАІ побажало правоохоронцям гідно виконати свій службовий обов’язок і живими та неушкодженими повернутися додому.

Ця група інспекторів зустрічатиме новорічно-різдвяні свята в зоні АТО. Однак сподіваються, що приказка «Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш» їх не стосуватиметься, тож наступний рік вони проведуть у мирній країні разом із рідними.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: УМВС, АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.