У Нововолинську увіковічнили пам'ять Героїв АТО. ФОТО

У Нововолинську  увіковічнили пам'ять  Героїв АТО. ФОТО
У Нововолинську увіковічнили імена загиблих бійців на Сході України.

На лінійку пам’яті, присвячену відкриттю меморіальних дошок випускникам ЗОШ№4, які загинули на Сході України, були запрошені представники влади, відділу освіти, духовенства, рідні та друзі загиблих. Директор ЗОШ№4 Таїсія Сачук, відкриваючи захід, зазначила: "Смерть Павла Попова та Андрія Дрьоміна — гірка втрата, цим хлопцям судилось стати Героями, на жаль, ціною власного життя".

Павло Попов загинув у бою під Волновахою, йому було всього 22 роки, Андрія Дрьоміна вразила куля снайпера під час спроби звільнення Іловайська, йому було 32. Рідні,що прийшли на лінійку пам’яті, не стримували гірких сліз, від імені батьків про загиблих випускників розповіли друзі та близькі сім’ям люди.

«Паша був хорошим другом, завжди щирим, чуйним та привітним. Він був тим, хто ніколи не кидав своїх товаришів у біді, допомагав,підтримував друзів і рідних у скрутну хвилину»,— розповіла Олена Богуш, однокласниця Павла Попова.

«Я пам’ятаю Андрія карооким допитливим хлопчиком, який понад усе цінував щирість та доброту, обожнював свою родину. У школі був всебічно розвиненим, багато читав, займався музикою, цікавився релігією. Мав безліч планів та мрій, але, на жаль, здійснитись їм не вдалось», — пригадує Марія Григорівна, близька сім’ї Андрія Дрьоміна.

Слова скорботи рідним висловив заступник міського голови Андрій Сторонський, зазначивши, що усі щиро вдячні батькам за вірних, мужніх синів України.

Після лінійки пам’яті священнослужителі відправили панахиду за загиблими Павлом Поповим та Андрієм Дрьоміним. Меморіальні дошки встановили на фасаді школи №4. Вони щодня будуть нагадувати нам, що Герої не вмирають, а залишаються живими у наших серцях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.