Очільник Волині представив громаді голову Горохівської РДА. ФОТО

Очільник Волині представив громаді голову Горохівської РДА. ФОТО
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик офіційно представив громаді Горохівського краю Любов Матвєєву як голову райдержадміністрації.

Представлення відбулося у п'ятницю, 3 квітня, - повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрація.

Привітавши Любов Матвєєву із призначенням, голова облдержадміністрації чітко окреслив завдання, над реалізацією котрих і має працювати виконавча влада району.

"Основне ваше завдання – згуртувати навколо себе громаду, депутатський корпус, місцеве самоврядування, представників громадських організацій. Необхідно продовжити бюджетну роботу, реалізацію програми ремонту доріг", - наголосив Володимир Гунчик.

Окрім того, голова облдержадміністрації акцентував на важливості проведення медико-психологічної реабілітації демобілізованих та впровадженні соціальних гарантій для бійців АТО та їхніх родин.

Сама ж Любов Матвєєва запевнила присутніх, що повністю усвідомлює відповідальність, котру передбачає посада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото пика!!!!!
Відповісти
Вона незамужем
Відповісти
А де ж жіноча чарівність, яка може "вскружіть голову" будь-якому чоловіку? Коня на ходу зупинить. Про решту не скажу, бо не знаю.
Відповісти
Мені особливо подобається жировий горб на потилиці і масивне друге підборіддя! Молодець, Матвєєва - не лінується їсти. Має добрий обмін речовин. І прізвище таке... Очевидно, корінна москвьІчка?
Відповісти
обчільник чи голова облдерж?
Відповісти
Щодо претендентки на посаду, хочеться зазначити, що працювала на посаді керівника виконавчої служби велику кількість років і без якої не проводився жоден розпродаж Горохівських заводів, в якої є свої корупційні схеми, тобто людина системи, під час Майдану вислоалювалась зі зневагою та лицемірством до мітингувальників
Відповісти
В Горохові традиції. Савчук Жанна - 150 кг, Матвєєва - 130 кг.
Відповісти
Тому, що на чорноземі. В Горохові усе росте: пшениця, буряки, люди... Москалі кажуть, що "хорошєго чєловека должно бить много". Не знаю, наскільки це відповідає реаліям? Мені здається, що ця пропорція має бути обернено пропорціональною.
Відповісти
Очільник, чільник... Нове слово в українському словнику, яке придумали галичани. Очільник швидше пасує до керівника якоїсь пяної ватаги, чи якогось гурту, який заблудився в пустелі, а не до голови ОДА. Вже краще "мочильник" (від слова "мочіть", "мочіть в сортірє", автор - Путлєр).
Відповісти
А де чарівна Жанна Підірвижопузаянуковича?
Відповісти
В неї нелегкий трудовий путь - почала з помічника єгеря, робила охранником.
Не дай кому такий шлях торувати.
В Горохові з роботою скрутно.
Як предложили головою райдерж - то ж не відкажешся.
Відповісти
Дорогі браття і сестри!Кожна людина повинна ставитися так до своїх ближніх як нам заповідув нам сам Христос "Возлюби ближнього свого як самого себе" і думаю кожен із нас не хотів би щоб до нього так ставилися чи думали про нього!Отож не потрібно своїми на ріканнями на когось змінювати світ і нашу неньку Україну,треба власним прикладом і починаючи із себе змінювати світ.А тим чи іншим наріканням ми не дочекаємось добра і не спасемо свою безсмертну душу.Хай Милосердний Господь вразумить і просвітить нас істиною свого святого Євангелія,і пошле на нашу Україну мир і добро!Простіть як що чимись когось образив!
Відповісти
Та вже район пора ліквідувати. Дивлячись на те, яких долбой.., вибачте очільників ставлять...
Відповісти
злодюга!
Відповісти
Останні новини
Очільник Волині представив громаді голову Горохівської РДА. ФОТО
03 квітень, 2015, 14:30