На Волині відкрили спорткомплекс-довгобуд

На Волині відкрили спорткомплекс-довгобуд
У Володимирі-Волинському відкрили спорткомплекс, який будувався майже 30 років.

Урочистості відбулися 18 червня. Про це інформує міська рада Володимира-Волинського.

Кошти на будівництво спорткомплексу надходили з державного, обласного та міського бюджетів. Загалом це 4 мільйони 706 тисяч гривень.

Під час відкриття міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк висловив подяку голові ОДА Борисові Клімчуку за надану допомогу.

Також Саганюк вручив Подяки міської ради, грошові премії та медалі працівникам КП «Промжитлобуд» за працю над будівництвом спорткомплексу.



Голови міської та обласної адміністрації перерізали стрічку, а протоієрей Свято-Успенського собору отець Олексій Никитюк освятив приміщення.

Присутнім показали спортивні зали, душові кімнати та інші частини спорткомплексу, також відбулися показові виступи гімнасток та борців.




Роботу над будівництвом спорткомплексу розпочали у 1983 році, проте згодом припинили через нестачу коштів. У 2004 році будівництво відновилося.

Довідка

У Володимирі-Волинському народилися майстер спорту міжнародного рівня Володимир Приступа, чемпіон 24-х Олімпійських ігор Володимир Татарчук та переможець матчевої зустрічі з легкої атлетики між командами СРСР і США Володимир Єчмєньов.

Є представники Володимира-Волинського і серед молодих спортсменів: Олег Герасим’юк – гравець футбольного клубу «Волинь», переможець Всесвітньої універсіади з футболу; Тетяна Татьяніна – багаторазова чемпіонка України серед юнаків та дівчат з настільного тенісу; Василь Поліщук – призер чемпіонату України з боксу; Михайло Даценко – майстер спорту України з вільної боротьби та інші.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині відкрили спорткомплекс-довгобуд
19 червень, 2012, 11:39