У Луцьку аварія: Smart збив мотоцикліста. ФОТО

У Луцьку аварія: Smart збив мотоцикліста. ФОТО
У Луцьку близько 17:00 на проспекті Відродження, біля Експрес Там-Таму, автомобіль порушив правила дорожнього руху через які і спричинив ДТП на перехресті, біля пішохідного переходу.

Автомобіль, за кермом якого була жінка, виїжджав із прилеглої території двора, а мотоцикліст рухався головною дорогою. За словами очевидців, автомобіль не поступився дорогою мотоциклу, через що і сталася ДТП. У автівки майже повністю "знесло" передній бампер, а у мотоцикла значних пошкоджень не було, однак водія мотоцикла з місця ДТП забрали друзі на білому фургоні, в кузов якого завантажили "учасника" ДТП - мотоцикл.

На місце ДТП приїхав і знайомий жінки, яка була за кермом Smart і заявив, що водій автівки Smart лише два місяці як керує автомобілем.

Учасники аварії значних ушкоджень не зазнали, але водночас вони відмовились будь-що коментувати. На місці ДТП працюють правоохоронці, які повинні встановити усі деталі автопригоди.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: аварія, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На місце ДТП приїхав і чоловік жінки, яка була за кермом Smart і заявив, що його дружина лише два місяці керує автомобілем.
===================================================
Дуже вагомий аргумент! Постраждалий має вибачитися перед тою жінкою і виплатити їй компенсацію і відремонтувати автівку.Бо вона ж тільки 2 місяці за кермом....
Відповісти
вбивчий....
Відповісти
Два місяці за кермом з наявністю посвідчення водія, а не так, як мотоцикліст без посвідчення, намагавшийся покинути місце ДТП. До чого ці коментарі про вибачення?!
Відповісти
Лана, це "умнікі" ВП, або як у народі кажуть ТРОЛІ!
Відповісти
шото учасників ДТП не видно... А жінка по мобільному розмовляла? А на мотоциклі навіть подряпин не видно! Непонятки, однако...
Відповісти
шкода шо ти не бач, що в байка нема 1\2 лівого циліндра, чи думаєш від цієї пластикової табуретки, байк має надвоє розірвати?
Біля Модерна, на митниці біля 15 "свіжих" смартів, чекайте влітку нових, тупих курок на дорогах міста :)
Відповісти
Ага, тоже заметил - уже страшно на джипе ездить становится)))
Відповісти
На " пластикових табуретках" їздять не тільки жінки, а й чоловіки...очі відкрий. І хто ж тебе так виховав, що жінок звеш " тупими курками"..... чи не "тупа курка"?? А як твоя друга половина сідає за кермо, тоді вона автоматично стає "тупою куркою"??
Відповісти
Не пів циліндра , а клапанної кришки . Під нею стоїть головка , аж тоді - циліндр .
Відповісти
На мої власні очі трапилася ця аварія За кермом авто їхала жінка.Не пропустила мотоцикліста і вдарила його ззаду.Спочатку він лежав не рухаючись хвилин 5 потім піднявся але він був в шококому стані даже не розумів що з ним трапилося.До приїзду швидкої яка їхала від Зеленого господарства 10 хвилин він вже сидів присядки.Медики оглянули обох і водія авто теж і надала допомогу .Вкінці кінців через 20 хвилин чоловік жінки з мотоциклістом забрали з дороги мотоцикла позбирав оламки і на тому розійшлися а міліції таки не було .Люди почали розходитися .А те що вона 2 місяці за кермом то це її не оправдовує полюбому зловила гаву або говорила з подружкою яка була втій машині.
Відповісти
А на фото №5 - міліцейський пріус
Відповісти
Ну шо сказати повезло шо бабі шо мужику на моцику бувби камаз на місці одного або другого булоб набагто все пічальніше
Відповісти
Права купил - ездить не купил!
Відповісти
ездить не спдись за руль.мы в детстве на явах 120 по луцку ганяли и никто не разбивался.120-125 потому что ява без форсировки больше не шла.уважаемые гайцы следите чтоб права не покупали и телок за смарты не садили
Відповісти
Ця жінка завжди порушувала. Хто їздить по Луцьку той знає цю машину... Це що вона нікого не пропускае це не новина!
Відповісти
а что за такая женщина что никакого мужика не пропускает
Відповісти
не вулиця а проспект Відродження. навчіться правильно
писати (ви журналісти чи хто?)Вибачте, але постійно вас поправляю.
Відповісти
Шановна Лана, хотів у Вас запитати, а Ви самі провіряли у мотоцикліста його посвідчення водія? Чи Ви на своє мислиння думаєте що в нього його немає і по друге як мотоцикліст міг втікти з місця пригоди коли він хвилин 5 був без притомності і мотоцикл був не на ходу, а як??? Вот так в нас і народжується брехня, соромно повинно Вам бути!!!
Відповісти
Шановний Бурий, у мене не має таких повноважень перевіряти наявність прав. Але це не значить, що це брехня. І, взагалі, кожен судить сам по собі....(це на рахунок брехні). А жінку дійсно шкода, тому що чоловіки чомусь рахують, що нам не місце за кермом. Чи чоловіки не попадають в ДТП?? Це може трапитись з кожним. Як не ти, то тебе. Головне, що всі цілі і здорові. Поводьте ввічливо себе на дорозі, не залежно від того хто за кермом, жінка чи чоловікі ,чи на " крутій" машині і чи на " не дуже".
Відповісти
Шкода що пишете так про жінок за кермом.це К мінімум не правильно адже озерніться навколо як керуэте автомобілем ви любі чоловіки. Ніколи не поступаэтесь смарту навіть якщо він іде згідно правил сигналете без причини. Так вона в цьому випадку винна. Але слідкуйте і за собою. А як боітесь щалених таьуреток як ви кажете то обіжайте нас стороною
Відповісти
Шановна Лана ти там була присутня на цьому ДТП ні то як ти можеш говорити про відсутність прав у мотоцикліста по перше він не покинув місце аварії всі чекали приїзд міліції через хвилин 20 чоловік жінки яка сиділа за кермом авто домовився з мотоциклістом щоб забрати з дороги мотоцикла а авто так і стояло на лорозі а коли міліція приїхала я незнаю точно можу сказати їхали вони довго я рахую якщо не бачила то немає що говорити
Відповісти
Я мотоцикліст! На нашому місці міг бути кожен! Цей випадок не тільки урок для учаснв події!..... Будьте уважними один до одного не тільки на дорозі а і у житті!
Відповісти
А на рахунок на правах мотоцикліста! Ми всі плід чоловіка та жінки! В Україні війна! Ави кіски миете! СОРОМНО Проста стара порада! Поважайте один одного,ми цього варті!!!
Відповісти
Факт лишається фактом..жінка не права і все...що тут обговорювати?
Відповісти
Треба жити трохи позитивніше))))
Відповісти