У рибі, купленій в луцькому Сільпо, знайшли жахливих створінь. ФОТО

У рибі, купленій в луцькому Сільпо, знайшли жахливих створінь. ФОТО
У супермаркеті Сільпо, який знаходиться у центрі Луцька, можна купити рибу з черв'яками.

Що саме і зробила одна з покупців 30 квітня. Пані придбала 4 заморожені скумбрії вартістю 111 гривень 22 копійки.

Морепродукт лучанка поклала до морозильної камери. Через деякий час, розморизивши, побачила в одній з рибин кільця черв'яків. Жителька обласного центру Волині викинула зіпсовану та небезпечну для здоров'я покупку у смітник.

Журналісти ВолиньPostу вирішили поцікавитися в адміністрації закладу, що ж буде з партією скумбрії з черв'яками. Адміністратор надав сертифікати якості, та зазначив, що у таких випадках проводяться необхідні перевірки і в разі, якщо підтвердиться наявність паразитів – партію знімають.


Працівник також наголосив, що на його слова посилатися не можна. За офіційною ж інформацією потрібно звертатися в головний офіс, який знаходиться у місті Львові. Також працівник магазину наголосив, що вони вже сьогодні ініціюватимуть перевірку.

Журналісти нашого видання будуть цікавитися долею неякісної партії, яка потрапила на прилавки луцького Сільпо.

Нагадаємо, що це вже не вперше у Луцьку до рук волинян потрапляють неякісні та прострочені продукти харчування. Нещодавно на Волині виявили магазин де продавали печиво з пліснявою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О жах....я тепер спати незможу.....
Відповісти
чого там
додаткова порція протеїнів
майже нахаляву
Відповісти
я теж купила і ще лежить в морозиловці, викину навіть не буду чистити, це жах
Відповісти
В мене очі по пять копійок...а я мала купувати рибу на день народження завтра...мені вже ніяка не полізе до горла...навіть з іншого супермаркету...
Відповісти
Скажуть потім, що покупець неякісно зберігав ту рибу. А вони тихцем переправлять рибу в інші магазини. Супермаркети не знищують зіпсованих продуктів, вони їх освіжають і продають в привабливому вигляді
Відповісти
як ви думаєте гроші повернуть якщо занести ту рибу назад в сільпо
Відповісти
Вони не те що,повертають,а благають забрати гроші!!!!В мене особисто було 8 повернень.Адміністрація постійно міняється, зарплата маленька,а вислухати за неякісний і простроченой товар......Тепер все нюхаю(м'ясо,рибу....),навіть і попробувати можу,закон дозволяє, тільки не всі нажаль знають!!!!
Відповісти
Поцікавтеся інформацією про рибу - 90% заражена гельмінтами, просто коли вони дуже маленькі - їх не видно. Особливо це стосується оселедців. Вони найнебезпечніші, бо при засолці гельмінти майже не гинуть. Найкраще - це добре чистити, мити і піддавати термічній обробці (при якій температурі - знайдете). І давайте не панікувати
Відповісти
я не лікар і не ветеринар, але з такою проблемою добре обізнаний бо сам купив таку рибу у свій час. Це звичайні гельмінти "нематода-анізакида", в світовому океані риба вирощується на так званих плаваючих фермах, це коли в морі круглий рік дрейфує корабель і відкормлює косяки оселедців чи іншого виду риб штучним кормом, потім їх вилювлює та ця риба в подальшому іде на реалізацію. Саме "завдяки" такому вирощуванню більше 90 % усієї риби заражена гельмінтами. Треба подивитись ГОСТИ чи ТУ точно не пригадую, але якщо гельмінтів немає у мясі, а уражені лише внутрішні органи як на знімку (до 8 гельмінтів) то таку рибу дозволено до реалізації, якщо гельмінтів більше, або вони є у мясі то така риба в обовязковому порядку йде на промпереробку та корм тваринам, реалізовувати таку рибу населенню заборонено !!! В будь-якому випадку, якщо риба заморожена - гельмінти в ній гинуть, але якщо засолена є небезпека ними заразитись !!! Тобто, якщи Ви купили заморожену рибу з гельмінтами - не панікуйте, можете нагодувати нею чоловіка або сусідів і врешті самі спробуйте, якщо Вам не гидко від думки про вживання гельмінтів, адже на смокові якості це ніяк не впливає. Смачного та на здоровя !!! А на заклад торгівлі слід поскаржитись, рибу вилучать з продажу, на торгівельний заклад накладуть штрафні санкції в подвійному розмірі від вартості реалізованої партії товару і т.д. А якщо Ви мудріші, не хочете галасу (супермаркет теж галасу не захоче), тихеньку поспілкуйтеся з адміністрацією, вони Вам і кошти повернуть, і залагодять Вші душевні стражданння іншими товарами, Вам добре, супермаркету - супердобре, а всі інші необізнані лучани і надалі будть насолоджуватись дарами моря ... Все залежить від Вашої громадянської і людської суті..
Відповісти
Z shokovana!!!!Я теж купила скумбрію в цей рибний день така знижка!!!! Отже вони свідомо продавали хробаків з рибою знизивши ціну! Риба в морозильній камерібоюсь уявити що там В той день всі масово купляли скумбрію виходить купляйте зі знижкою хробаків в додачу риба Смачні рецепти від Сільпо!
Відповісти
А ті мудрагелі, які полюбляють "суші", думають, що там гельмінтів немає:-) Свята наївність. Проти того, що є там, гельмінти - посланці ангелів:-) Всім смачного:-)
Відповісти
Це глисти.
Часто буває у оселедцях. Придивіться.
Але у любому випадку на знімку капець, кільки їх.
Відповісти
Купила курячі крила, мало того що не побачила що термін закінчився три години назад,приготувала в духовці коли поставила на стіл запах був такої гнилі що по сьогоднішній день на кури дивитись не можу. Віднесла в Сільпо забрали без заперечень і так само коли готувала з фаршу котлети, викинула. Фарш та кури раджу не купляти або перед тим як кладуть в кульок нюхати.
Відповісти
Це жах, остаточно впевнилась, що сільпо в центрі-це не тільки дорогущий магазин
Відповісти
Треба буде з хлопцями чергувати як будуть на смітник виносити
Відповісти
Нікого не здивувало, що висновок по рибі від 2012 року? Та і протокол експертизи від 2013 року. Який термін придатності у риби? 2-3 роки?
Відповісти
Нiвякому разi таку рибу вживати не можна, гельмiнти якi живуть в органах тварин таксамо пречудово живуть в наших органах....Бережiть своэ здоровя та життя!
Відповісти
для мене- не новина.... я таке бачила і в череві оселедця, купленого на ринку...ретельно почистила, промила, так, як вважала, що це тільки біля нутрощів...... страшенно надіюсь, що не у філе!!!
Відповісти
у 80 % зі 100% купленого оселедця теж є наявність гельмінтів, які освоюють фактично ікру і молоки ( це їхні улюблені місця), перевірте і ви переконаєтеся.
Відповісти
Такої рибки можна купити у будь-якому магазині нашого міста, сама частенько зустрічала.... Уважно потрібно дивитись при чищенні... :-(
Відповісти
Багато разів жарила таке в оселедці, купленому на ринку... Жах, до цього часу не можу його їсти! А останній раз побачила такого черв'яка, де б ви подумали, в консерві печінки тріски... На довго відраза буде до цих продуктів
Відповісти
Перепрошую, замість "жарила" - "бачила"
Відповісти
Скумбрія риба дика, її ніхто не вирощує та не підкормлює ні на яких фермах. Але це рибав хижа, і гельміти в ній- то природньо. Тільки, що виглядає паскудно..
Їсти таку рибу безпечно, вона заморожена, ті гельмінти мертві.Треба лиш ретельно почистити
Відповісти
Ця риба показує відношення працівників сільпо до людей
Відповісти
ну це краще ніж заморожений тухляк в пако і вопаці
Відповісти
Нічого не змінилось, кінець 2017 року, батьки купили рибу, я побачив, що там паразити. А в них вже зір не той, без мене би і не побачили...
От так і стають 28-м з самих багатих українців, продажем гнилі http://bp.ubr.ua/profile/kostelman-vladimir-mihailovich-1776
Відповісти
Останні новини
У рибі, купленій в луцькому Сільпо, знайшли жахливих створінь. ФОТО
08 травень, 2015, 14:12