Волинський письменник пояснив, чого Путін не братається з Януковичем

Волинський письменник пояснив, чого Путін не братається з Януковичем
Президент Росії Володимир Путін не надто охоче спілкується з українським Президентом Віктором Януковичем, через те, що вважає недостойним офіцеру спілкуватися з колишнім ув’язненим, вважає письменник Сергій Бортніков.

Про це Бортніков сказав у інтерв’ю виданню ВолиньPost.

«Я вважаю, що такі люди не повинні керувати державою. Не має значення, які вони зараз, але якщо сидів – йди піднімати улюблений бізнес. І не пхайся у владу, де мають бути ідеально чисті люди», - сказав Бортніков.

«Уявіть собі: він став одразу головнокомандувачем армії! Хоч сам в ній не служив! Навіть не рядовий, а буде командувати маршалами, генералами…», - каже письменник.

Сергій Бортніков вважає, що після приходу Януковича до влади офіцери української армії повинні були б «як мінімум скласти повноваження».

«Здати папахи й піти геть. Це – як мінімум. Бо раніше в таких випадках офіцери взагалі стрілялися», - вважає Ботніков.

«Людина, яка має офіцерську честь, не може взяти під козирок і виконувати накази колишнього ув’язненого», - заявив письменник.

«От чого Путін нібито і «взасос» з Януковичем, а справ з ним не має?.. Та тому, що Путін весь час був «з іншого боку». І як офіцер вважає недостойним брататися із зеком», - сказав Сергій Бортніков.

Довідка

Як відомо лучанин Сергій Бортніков знайомий кримінальним світом, адже свого часу спілкувався з волинськими кримінальними авторитетами, записуючи їхні «мемуари». Окрім того вів рубрику «За лаштунками резонансних справ» у газеті «Волинь», є автором книг на кримінальну тематику.

Президент України Віктор Янукович має у своїй біографії дві судимості. Одна – у 1967 році за грабіж, інша – у 1970 році за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Офіційно вважається, що судимості давно зняті. Хоча сам Янукович у своїй автобіографії, написаній перед першим призначенням на пост Прем'єр-міністра України, про них згадав.

Президент Росії Володимир Путін після закінчення у 1975 році юридичного факультету Ленінградського державного університету до 1990 року працював в органах КДБ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський письменник пояснив, чого Путін не братається з Януковичем
02 липень, 2012, 17:09