Лучанин помився в міській раді на очах у депутатів. ФОТО. ВІДЕО

Лучанин помився в міській раді на очах у депутатів. ФОТО. ВІДЕО
В оточенні журналістів і депутатів чоловік прийняв водні процедури прямо в фойє сесійної зали у міськраді.

Сталось це 29 липня в Луцькій міській раді у фойє сесійної зали, в той час, коли в залі засідань проходила сесія.

Нечисельні мітингувальники зібрались під міською радою, прихопивши з собою пластикові тазики, губки та гелі для душу. Найактивніший мітингувальник Ілля Токаренко каже, що в нього вже третій місяць немає гарячої води, тому він сьогодні буде приймати водні процедури в міській раді.

«Цей протест - проти того, що ось уже третій місяць немає гарячої води. Люди зараз підійдуть і підемо протестувати до сесійної зали», - мовив Ілля Токаренко.

На підтвердження своїх слів Ілля Токаренко показав дозвіл від міськради на проведення акції, де зазначалось, що вони мають прибрати за собою після проведення акції та інші умови.

Спочатку мітингувальники піднялись у приймальню мера Миколи Романюка, де наповнили тазики водою. Потім чоловік заніс тазики в фойє міської ради, роздягнувся до спідньої білизни і розпочав водні процедури. З пропозицією "допомогти потерти спинку" до акції доєдналась Оксана Марищук.

Мер міста до мітингувальників не вийшов, оскільки проводив сесію в залі засідань. Однак до них вийшов перший заступник міського голови Тарас Яковлев, який попросив «припинити цей спектакль». Між ними зав’язалась жвава суперечка.

Ілля Токаренко пообіцяв, що прийде митися в міську раду і завтра.

«Я помився і прийду завтра сюди митися, і післязавтра прийду», - запевнив мітингувальник.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 65
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б той йовбак Яковлєв вимагав не закінчення спектаклю, а включив гарчу воду! Скільки триватиме цей бардак?! При жодному мерові не було такого шоб місяцями все місто сиділо без води. Ото-то й довів Романюк з всякими яковлєвими місто до ручки!
Відповісти
а що кожен з нас зробив для того щоб було по іншому? сміття біля під"їзду не приберу , бо є жек і нехай після мене бадак прибере , мер нехай нагріє води , майданчика нехай побудує дітям моїм хтось тільки не я. можливо настав час мислити і робити всім нам для свого ж комфорту
Відповісти
Тобто, якщо я не буду смітити біля парадного (а я не смічу) то у мене в квартирі з"явиться гаряча вода? - Залізна логіка.
Відповісти
якщо маєш гроші на інтернет то і не бойлер маєш постав і не пар мізги . зроби щось сам для себе оце і вся логіка якщо вона у тебе є
Відповісти
що ти несеш? інтернет в місяць 50 грн, без нього нині нікуди. Зрівняй з цінами на бойлер і майсрта-установщика. Я живучи сама такого дозволити не можу. То за твоєю дурною логікою сидіти й мовчати відкладаючи ті 50 грн? До старості не назбираю так
Відповісти
якщо ти не стара то їди працюй і заробляй в ліс по ягоди , чи двори замітати , заробляти гроші ніяким способом не соромно крмі крадіжки і вбивства
Відповісти
а якщо стара?
Відповісти
Проблема не тому щоб прибрати, а в тому за що ми гроші плати мо у ті жеки якщо я сама ще й прибрати маю, а хтось просто сидітиме, ЗП отримуватиме і плакатися буде, що мовляв тарифи занижені бо їм все мало
Відповісти
а что по всему городу нету воды? почему у меня тогда есть?
Відповісти
Повезло. Наверняка живёте возле роддома?
Відповісти
більшість людей встановило бойлери ще минулого року і забуло цю проблему назавжди.
Відповісти
Бойлер теж є)
Але хочеться прийняти гарячу ванну нарешті,а не просто душ!
Що це такий за безпридел?!
В деяких людей наприклад немає грошей на бойлер
А по комунальних квитанція всі платять за гарячу воду
Бойлер це звичайно добре,але це лишня електроенергія!
Відповісти
А Ви заробили на ванну?
Відповісти
Правильно він зробив!
Хай ще в Романюка дома помиється,може тоді включать людям воду!
Тому що крім дорослого населення є і пенсіонери які не завжди взмозі нагріти ту воду,і немають за що купити бойлер,тому що і так ледве виживають на такі мізерні пенсії!!!
Відповісти
не бачили ви біди , поїдьте в села де немає дороги і автобус ходить один раз на тиждень.а то бариня помитись хоче у ванні
Відповісти
рівнятись треба на кращих, а не на гірших ;)
Відповісти
для того щоб рівнятись на кращих треба багато - багато вкалувати
Відповісти
а ви хочете сказати що українці усі ледарі і вдома байдикують?
Відповісти
Ти скажи, що то за село таке ще є, що автобус раз у тиждень ходить???
Відповісти
Дибіл.
Відповісти
Що робить охрана?
За що гроші получа?
Кийків немає? То наламайте на вулиці і перерахуйте ними ребра тому збоченцю!
Відповісти
Активіст молодець, добре "замалювався" - аби завтра йому повістка не прийшла((((
Відповісти
Між іншим з бойлером гаряча вода дешевша, ніж від котельні.
Відповісти
особливо при капітало вкладені 4К грн ... насмішили) А запитайтеся в електриків що буде з мережею коли всі бойлери кондиціонери і т.п. увімкнуть
Відповісти
з таким успіхом він міг і дома помитись, вода в міськраді то холодна, от якби була гаряча, то тоді дійсно нормально попарився б як "на пляжі", а так - перевів воду та й ще й з кулера...
Відповісти
Просто скоро вибори мера. Шукайте хлопця в одному зі штабів претендентів. От і весь сенс клоунади. Завтра має роздягтись догола. Приходьте.
Відповісти
На вулиці мусово то робити.
Відповісти
Гарячої води ніхто подавати не збирається, для луцьктепла це не вигідно, бо в них мережі діряві і 25% нагрітої води елементарно йде в землю. За літо сухі траси ще більше проржавіють. В планах мерії не подавати гарячу воду і взимку. Для них ця послуга збиткова.А ще таким чином йде збагатчення волиньгазу. Бо,не дивлячись на те, що люди встановлюють бойлери, їм нараховують збільшений обсяг використання газу на підігрів води. І нічого в законний спосіб довести неможна.Ось так кришує романюк волиньгаз, луцьктепло і все за кошти ЛУЧАН!
Відповісти
Ти впевнений, що Романюк це вирішує одноосібно? От я чомусь ні. Так само не впевнений, що той пацик вирішив влаштувати цирк у мерії сам. Звідки тоді взялось телебачення. Такий крутий чи що. Ви-бо-ри! Хто там преться в мери? Мені не важливо. Я не йду. Тому кого не обирай, нічого не зміниться. Для мене.
Відповісти
Який "вождь" - таке і "плем'я"!:) Заплатіть гроші за газ і буде вам вода, а не цирк влаштовують та піаряться!!!
Відповісти
місцевий так давайте дальше підемо хтось не заплатив за проїзд відмінимо громадський транспорт, або борг за електроенергію виключити усьому місту, не заплатив штраф у гаї - перекрити усі дороги ... як вам така пропозиція
Відповісти
Так всі ж патріоти у Європу хочуть, майданять... то чому хтось не заплатив, а комусь хто платить, за це воду відключили?! Хтось помайданив, а більшість жити гірше стали?! Ну як - подобається?! В цьому вся "соль" українців і ніхто так нічого і не зрозумів :(
Відповісти
майданили 10 відсотків.а шоколадну сраку вибирав лохторат .за гречку.в один тур....через те весь бардак...
Відповісти
єслі в кранє нєт води, значіт випілі... хто? погляньте, чий у нього ніс.
Відповісти
Переконався!!! цей сайт промерський, нічого, і на мера кінь найдеться!))
Відповісти
А в Херсоні ну дуууже давно немає централізованої гарячої води!!!!!!!!!!!! В деяких будинках Луцька все ж є гаряча вода, не говоріть за всіх!!! це вже брєдовіна перед виборами починається!!!!
Відповісти
добре, що унітази і каналізація працюють
Відповісти
Звичайно добе, а то ще б не вистачало ще в гамняшках плавати. І так хватає його навкруги
Відповісти
Відключіть каналізацію в квартирі пана Токаренка і вчасно повідомьте про його какцію в міськраді! Весь світ дізнається і про Луцьк, і про пана Токаренка! Доведемо світу що ми - українці!
Відповісти
Був період коли гарячої води не було пів-року (на 40-му ладили чи то ділили котельню), включили тільки в листопаді, ото ді була "веселуха".. щоб його бл.. де...
Відповісти
Яскравий приклад того, що робиться з людиною, якій не подобається той відеоролік, який радить пан Пащенко в авторській колонці:((. На жаль, у світлій постаті пана Токаренка вже не відчувається світлий дух Майдану. Чому б його, непросту людину, не запросити в Патіо Ді Фіоре на інтерв'ю? Можливо б, філіжанка зовсім недешевої кави від непростої людини була б доречна після помивки в тазику?
Відповісти
Молодець, помився, побрився можна й в АТО. Там є усе: і вода гаряча, і обід свіженький, і подушка м’якенька. А то одні думають як виграти війну і країну з кризи вивести, інші за копійки скоро й труси познімають. Ганьба таким чудакам!
Відповісти
А на яку годину? теж прийду митись!!!!
Відповісти
І ніхто тут нічого толкового не написав! Треба просто змінити систему влади на соціалістичну і все буде і газ по 7 коп. і ковбаса натуральна по 2.20 і квартплата 5- 8 руб. А інакше нічого не буде! Ніколи пан чи капіталіст за людей не дбав і дбати не буде! Одна влада за останні 1000 років яка дбала за людей це соціалістична! Слава КПСС!
Відповісти
А я маю бойлер "Ferroli", 80 літрів води, і в дупі всіх мав. І миюся, і економія є. Нехай цей хворий на голову артист собі поставить і миється. І дружина (якщо таку має), буде любити. А влаштовувати такі сцени!? Це порушення громадського порядку. Де постовий на вході? За що він хліб їсть - іноді з маслом? Дожилися, що міську раду перетворюють в дешеву проплачену сцену, балаган. 100 відсотків впевнений, що це влаштував осіпов. Він на будь-які підлості здатний.
Відповісти
Перетворують міську управу на будинок розпусти.
То наруґа.
Відповісти
І що хватає води на твою сраку?
Відповісти
"МАСКІ-ШОУ",а коментарі дуже повеселили))))
Відповісти
В Херсоне с 1991 года нет горячей воды и ни к кому не приходит в голову вести себя ,как пр,идурок все полагаются на себя ,ставят бойлеры ,так экономней, если лифт отключат тогда с лестницей лезть на чердак горсовета?
Відповісти
В Кировограде тоже. Но если там крепкие хозяственники убили систему, то кто им доктор?
Відповісти
Знаю особисто я цього Іллю, мда, проходімєц ше той, колишній регіонал, тепер ляшківець. Великий любитель випити, в себе на сторінці в вк продає якийсь шмурдяк.
Відповісти
Собака! Ти мене знаєш? Так зустрінься зі мною та скажи мені це в очі! Представляв інтереси людей, мене ще хаяти? Я на місці політиків, взагалі вже забив би на всіх!
Відповісти
Молодець чоловік, бо депутати в паралельній реальності живуть. З більшістю співгромадян мало чого спільного мають.
Відповісти
Ось до чого призводить бухалово без закусі.
Не куріть ви того плану,
не бухайте, не дрочіть,
буде, хлопці, вам краще жить!!!
Відповісти
Води гарячої немає через те, що обмаль газу, бережуть на зиму. Україна вже місяць не купує Російського газу, а це 80% від всього імпорту. Причому тут Романюк????????????
Відповісти
90% Біо палива України продаєця в Європу. На Волині є не малі поклади газу. Хоча раз в неділю могли включати воду.для тих хто немає можливості купити бойлер
Відповісти
де всюди? ти розізнай для початку
Відповісти
Присвойте "помитому" почесного громадянина міста...
Відповісти
Те, що для цієї влади люди ніщо,зрозуміло.Пенсію забрали, зарплату зменшили,ціни космічні(і на бойлери також). Перед виборами включать.І як завжди-обман і злидні для простих.Бо газ український для "них".
Відповісти
Чому цей справжній пацан, який виборов свою гідність під час майдану, не тримає слово? Чи приходив і сьогодні митися в міськраду? Чому тоді преса мовчить? Вже є розклад роботи купальні? І взагалі йому вже час після тазіка за стіл мера, лучани вже зачекалися тверезий розум та тверду руку.
Відповісти
хто знає дівчину з другого фото яка аудіо записує??
Відповісти
Сьогодні не прийшов, бо сьогодні розривають журналісти! Прийду, буду стояти за те, щоб містяни мали воду! Радикали вже підняли цю тему у Верховній Раді!
Відповісти
Реально ти молодець. Довбні лиш кукурікати в коментарях можуть
Відповісти
Ілля, ти правильно зробив. Скільки можна терпітм скотське відношення влади до людей. Хай економлять на чомусь іншому,а не на людях. "Райдуга" з тобою!!!
Відповісти