Чоловік, якого побили на Дубнівській, так і не приходить до тями

Чоловік, якого побили на Дубнівській, так і не приходить до тями
Один з зловмисників, які майже до смерті побили чоловіка, запропонував його дружині зустрітись та поговорити.

Про це розповіла Ірина Науменко журналістам ВолиньPost у четвер, 6 серпня. Вже шостий день жінка оббиває пороги лікарні, де за життя її громадянського чоловіка Андрія Яворського борються лікарі комунального закладу «Луцької міської клінічної лікарні» №2.

Також жінка розповіла, що зранку Благодійний фонд «Волинська родина» перерахував на лікування її чоловіка 10 тисяч гривень.

«Я сьогодні не платила за ліки нічого, адже лікар повідомив, що на лікування чоловіка виділили кошти. Не знаю, як я маю бути далі: чоловік в комі, сина треба збирати до школи», - мовила Ірина.

Як розповіла дружина, в день інциденту її горе-сусідка була в стані алкогольного сп'яніння, а загалом випивала ледь не щодня. Проходячи мимо дітей, які грались на подвір'ї, жінка почала їх сварити за незрозумілі речі.

Побачивши, що п’яна жінка "чіпляється" до дітей, Андрій Яворський вийшов, щоб заступитися за дітвору і свого сина зокрема. Між сусідами зав’язалась суперечка, після якої жінка пропала. Згодом з собою вона привела шестеро молодиків, двоє з яких розвернулись та пішли, один стояв з боку спостерігав, а троє щодуху гамселили ногами на очах шестирічного хлопчика його батька.

Ірина каже, що коли підійшла розбороняти чоловіків, то побачила, що друзі сусідки були теж не в тверезому стані. Жінка розповіла, що її сусідка після інциденту не вірила, що Андрій в комі. Проте зараз картає себе за такий вчинок.

Що ж до чоловіків, які побили до півсмерті батька шестирічного хлопчика, то один з них, якого звати Роман, передзвонив Ірині з проханням зустрітись й поговорити. Натомість Ірина без адвоката сказала, що не піде, мовляв їй страшно «йти говорити до людей, які по-звірячому побили її чоловіка».

Син потерпілого шестирічний Максим Яворський розповів, що бачив як його «тато впав і його дуже били». Більше дитина не змогла сказати ні слова через хвилювання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай видужує! Бидло самку і самців в тюрми на 15 років як мінімум!
Відповісти
Останні новини
Чоловік, якого побили на Дубнівській, так і не приходить до тями
06 серпень, 2015, 18:22