Ігор Палиця прокоментував ситуацію із побиттям чоловіка у Луцьку

Ігор Палиця прокоментував ситуацію із побиттям чоловіка у Луцьку
Засновник благодійного фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця вважає, що жорстоке побиття чоловіка у Луцьку - це сигнал для усієї громадськості, також він зазначив, що злочинці, які скоїли напад несуть неабияку загрозу для суспільства, тому правоохоронці повинні затримати винних якнайшвидше.

"Винні повинні бути покараними, громадськість і чиновники повинні уважніше розглядати і контролювати цю справу. А міліція повинна нести відповідальність за несвоєчасну реакцію і покарати винних у цьому злочині", - мовив Палиця.

Нагадаємо, що 31-го липня мало не до смерті при 6-річному синові побили 28-річного чоловіка.

Інцидент трапився на вулиці Дубнівській приблизно о 18:00. За словами дружини потерпілого Ірини, бійку спровокувала місцева жителька, з якою у її чоловіка попередньо був конфлікт через те, що вона на вулиці чіплялася до їхньої дитини.

Щоб розібратися з сусідом, жінка привела шестеро чоловіків, серед яких нібито були і бійці АТО. Щодо участі зловмисників в антитерористичній операції Ірина стверджувати не береться, зазначила лише, що так сказали очевидці.

Цю справу під особистий контроль взяв прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак та народний депутат України Ігор Лапін, який склав звернення до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, в якому просить взяти справу під особистий контроль та взяти під варту чоловіків, які вчинили напад.

Нагадаємо, що після шести днів перебування у комі, чоловік помер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вічна пам"ять,нічого поганого нікому не зробив,а нелюди всяли і обірвали молоде життя...Шкода сина-залишився без тата,без тата йтиме в перший клас.......
Відповісти
Вічна пам"ять,нічого поганого нікому не зробив,а нелюди взяли і обірвали молоде життя...Шкода сина-залишився без тата,без тата йтиме в перший клас.......
Відповісти
таким тварюкам руки по локті пообрубувати
Відповісти
А де ж наша Варта порядку?
Відповісти
Шо ти до всіх представ, скрізь ти до когось чіпляєшся, йди сам у варту порядку, в нову поліцію й не доставай ти нікого. На словах такий розумний а в дійсності можеш буди занудою яка не виходить з дому і тільки те робить що всіх обсирає
Відповісти
Цим мудакам кваліфікують ст. 121 ч.2, хто бачив цей інцидент...родичі,сусіди,ті розуміють,що це стаття 115( вбивство на замовлення) яка передбачає покарання до 15 років позбавлення волі,якщо взяти до уваги,що приймало участь в побитті 5-6 чоловік з участю замовниці,то незрозуміло,чому цією справою займається луцький міськвідділ,а не УБОЗ і не кваліфікують іх як організовану злочинну группу!!!
Відповісти
Коля ти на якому курсі юридичного вузу навчаєшся.Почитай, що таке організован група, а саме ч. 3 ст. 28 КК України (загальна частина) де йдеться про те, що злочин вважається вчинений організованою групою, якщо в його готуванні або вчиненні брали участь три і більше осіб, які попередньо зорганізувались у стійке обєднання для вчинення цього та іншого злочинів, обєднаних єдиним планом з розподілом функцій .... стаття 115 кваліфікується в разі, якщо особа відразу померла від спричинених їй протиправних дій. Умисел злочинця має бути спрямований на заподіяння смерті в момент побиття, що в нашому випадку. А коли людина через деякий час помирає від отриманих тілесних ушкоджень це кваліфікується через ч. 2 ст. 121 КК України. Коля не пиши дурниць, почитай пленуми суду, коментарі до статей та судові рішення, які є доступнипи в мережі інтернет
Відповісти
Вічна пам"ять
Шкода чоловіка.....Співчуваю рідним
-------------------------------------
Хочеться, щоб хоч у тилу було менше усякого непотребу, але й ми повинні бути більш розсудливіші. На сході війна, тренування у чоловіків посилене,то ж, перш ніж влазити у бійку, мабуть варто добре поворушити мізками. Не провокуйте, не гарячкуйте. Особливо не влазьте у бійку з пяницями.
Відповісти
Останні новини
Ігор Палиця прокоментував ситуацію із побиттям чоловіка у Луцьку
07 серпень, 2015, 11:20