Луцькі волейболістки виграли Кубок України

 Луцькі волейболістки виграли Кубок України
Уперше в своїй історії Кубок України з волейболу серед жінок виборола луцька команда «Континіум-Волинь-Університет» - у напруженому фінальному поєдинку лучанки 25 грудня із рахунком 3:2 перемогли у господарів майданчика – южненського «Хіміка».

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

До «Фіналу чотирьох» розіграшу Кубка України потрапили, окрім лучанок та «Хіміка», ще євпаторійська «Керкинітида» та «Сіверодончанка» (Северодонецьк). У півфінальному двобої волинські дівчата обіграли «Керкинітиду» - 3:1, тож змагалася за перше місце із господарями майданчика, які з аналогічним рахунком переграли «Сіверодончанку».

У фінальній зустрічі все вирішилось у п’ятій партії, яку лучанки виграли з рахунком 15:12 і, таким чином, уперше в своїй історії вибороли Кубок України. (Статистика фінального матчу: «Хімік» - «Континіум-Волинь-Університет» - 2:3 (11:25, 25:22, 25:27, 25:18, 12:15)

У «Фіналі чотирьох» лучанки виступали у такому складі: Алла Політанська, Інна Молодцова (капітан команди), Юлія Молодцова, Олена Туркула, Анна Довгополюк, Анна Степанюк; Оксана Підгурська (ліберо), Тетяна Поліщук, Юлія Деркач.

«Дівчата зробили маленьке чудо, - сказав у привітання спортсменок голова облдержадміністрації Борис Клімчук. – Вони показали нам приклад, як досягнути того, чого бажаєш».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі волейболістки виграли Кубок України
26 грудень, 2011, 12:20